Zanzibar | Street Food i Forodhani Gardens
« Tilbage

Street Food i Forodhani Gardens

Noget af det mest fantastiske på Zanzibar er at komme helt tæt på det lokale folk, der sørger for en utroligt hyggelig og autentisk atmosfære, hvor man virkelig føler sig velkommen. Denne stemning kan man opleve midt i centrum af Stone Town, hvor Forodhani Gardens er placeret lige ned til Det Indiske Ocean. Forodhani Gardens forvandles ved mørkets frembrud til et kæmpe madmarked, hvor man kan smage lokal street food for et yderst beskedent beløb. Madmarkedet, der folder sig ud under åben himmel, er særdeles velbesøgt af lokale, men er også en stor magnet for Zanzibars turister.

Er man til fisk og skaldyr er aftensmaden reddet, og man finder hurtigt de lækre eksotiske delikatesser i de opstillede madboder, herunder blandt andet calamari, der med sine mange smagsnuancer bærer præg af at være kreeret på et sted med stor krydderiproduktion. Desuden finder man også mange varianter af grillede fisk, der alle er friskfangede og tilberedt til perfektion. Få masser af smagsoplevelser ved at bestille en blæksprutte, rejer, barracuda og meget, meget mere. Særligt kan det også anbefales at skylle den fantastiske mad ned med friskpresset juice lavet på sukkerrør, ingefær og lime. De mange madsælgere er naturligvis ivrige efter at give dig netop deres madoplevelse, og det er derfor en god idé først at gå en runde mellem de forskellige madboder, inden du tager en beslutning om at spise hos en af de dygtige kokke.

Et besøg hos det store madmarked i Forodhani Gardens er en ægte gastronomisk oplevelse, man bestemt ikke må gå glip af ved en rejse til Zanzibar. Madmarkedet er en fantastisk måde at opleve Zanzibars kultur, dufte og imødekommende lokale på.

Højdepunkter

  • Spændende madmarked under åben himmel med masser af lokale delikatesser
  • Fantastisk mulighed for at opleve den lokale kultur og den hyggelige atmosfære

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m