« Tilbage

Welgevonden

Welgevonden er malariafrit område og ligger kun 2.5 timers kørsel fra Johannesburg, hvilket gør dette reservat let tilgængeligt.

Welgevonden ligger i hjertet af Waterberg distriktet. Naturreservatet dækker 37.000 hektar og har et meget alsidigt landskab. Det spænder ligefra åbent savannelandskab til mere kuperede områder med tættere bush på klippesiderne. 

Welgevonden kan oversættes til ”godt fundet” og området byder også på overflod af Sydafrikas betagende dyreliv. Naturreservatet blev genoprettet i 1993 da man fjernede hegnene fra en række private landområder og sammenlagde dem til et stort reservat, hvor man også har reetableret den oprindelige natur.

Der er over 129 forskellige pattedyr i Welgevonden, inklusiv de populære ”Big Five” som er løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel. Udover The Big Five er der også mulighed for at se kudu, giraf, zebra, vortesvin, gepard, brun hyæne, ørkenlos, jordulv, jordsvin samt en mængde andre antilopearter mm. Der findes også over 300 fuglearter i området.

Begrænsningen på antal biler, der må køre ind i reservatet, gør at det er muligt at komme meget tæt på dyrene og derved få en unik oplevelse. Der er jordveje i reservatet og det gør at safarikørslen kan forekomme mere behagelig, end de safari områder, hvor vejene er mere bumlede.  

I Welgevonden kan man udover det fantasiske dyreliv også opleve gamle hulemalerier, lavet af Bushmen som er et naturfolk fra Kalahari-ørkenen.

Welgefonden naturreservat er både græsarealer, savanne, og træbeklædte bjerge med kløfter og rummer derved lidt af det hele.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m