VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGES REJSE
PRIS FRA 21.695,- kr.

Safari på Aruba Lodge i Tsavo

Denne rejse tager dig til enestående Kenya. Du kan opleve et af Afrikas største vildtområder uden at skulle flytte indkvartering hele tiden. Efter en første nat i Nairobi med udflugt til bl.a. Karen Blixens Museum, får du fremragende indkvartering i seks nætter, smukke landskaber og et imponerende dyreliv – ofte direkte fra den dejlige camp.

Højdepunkter på rejsen

 • Safariture i den gigantiske Tsavo National Park
 • Vandresafari med bevæbnet guide
 • Kort intro i det lokale sprog Swahili
 • Besøg på afrikansk skole
 • Indblik i Første Verdenskrig i Østafrika
 • Besøg Karen Blixens Hjem & giraf-centret

10 dages rejse fra 21.695,- kr.

Der er en rigtig stor chance for at opleve "The Big Five" på denne rejse. Der venter dig spændende safarioplevelser i Kenyas største nationalpark.

Kulturelle og historiske oplevelser i Kenya

Udover masser af safariture, byder denne rejse på spændende kulturelle oplevelser, hvor der blandt andet besøges en lokal skole samt gives en introduktion til det lokale sprog Swahili. Ligeledes venter et spændende indblik i de dramatiske hændelser, som skete under 1. verdenskrig i Kenya.

Undgå at skifte indkvarteringssted

Hvis du ikke ønsker at skifte indkvarteringssted flere gange under rejsen, men gerne vil have en safaritur af høj kvalitet, så er denne rejse for dig

Fantastiske gastronomiske oplevelser

Indkvarteringens køkken byder på lækre gastronomiske oplevelser og dejlige vine, som indtages i den åbne, men overdækkede restaurant, hvor fra man har en smuk udsigt.

Udsøgte faciliteter på indkvarteringsstedet

Poolområdet og en velassorteret loungebar er det naturlige samlingspunkt for gæsterne efter de store safarioplevelser. Der er naturligvis Wi-Fi tilgængeligt flere steder i fællesområdet på lodgen.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Billund/København mod Nairobi

Der er afrejse sidst på eftermiddagen med flyskift i enten Amsterdam eller Paris mod Nairobi.

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske rejse.

 

Dag 2: Ankomst til Nairobi, Elefantbørnehjemmet og Blixen Museet

Ved ankomsten til Nairobi tidligt om morgenen vil I uden for tolden blive mødt af vores repræsentant i Nairobi og herpå sættes kursen mod det første stop, the Giraffe Centre, hvor man kan fodre giraffer, og se dem i ”øjenhøjde”, derpå til Daphne Sheldrick Elephant Orphanage,  elefant børnehjemmet i Nairobi, som ligger placeret i udkanten af Nairobi nationalpark.

Her kommer I tæt på unge forældreløse elefanter og enkelte næsehorn med samme skæbne, hvor disse opfodres og passes indtil de kan udsættes i særlige områder i Tsavo nationalparken på vej til det frie liv i nye familieflokke i naturen. Centeret har dagligt åben i en time fra klokken 11 – 12.

Herpå besøger I Kazuri Beads og derefter til Karen Blixen Coffee & Gardens, hvor en dejlig frokost venter jer. Restauranten er indrettet i den gamle skolebygning, som Karen Blixen byggede til hendes ansattes børn.

Efter en skøn frokost besøger I Karen Blixens farm, som er et must at besøge for de fleste danskere. Museet er indrettet i Karen Blixens hjem for foden af Ngong Hills i bydelen Karen. Efter besøget her bliver I kørt til et godt 3+ til 4 stjernet hotel, hvor I indkvarteres for natten.

Dag 3: Nairobi - Voi - Tsavo

Transfer til stationen og med det nye Nairobi-Mombasa tog afgang fra Nairobi kl. 09.00 til Voi beliggende lige udenfor Tsavo Nationalparken. Togturen foregår på 1. klasse og er meget komfortabel. Modtagelse på stationen kl. ca. 12.00-13.00 af jeres chauffør/guide og transfer til Ashnil Aruba Lodge. Det tager blot ca. 15. minutter fra stationen, så er I inde i Tsavo East National Park, hvor I straks mødes af den smukke natur og de første dyr. Køreturen gennem parken til Ashnil Aruba Lodge er ca. 1 time.  Efter frokost er der eftermiddags safarikørsel, såkaldt gamedrive i parken.

Middag og overnatning på Ashnil Aruba Lodge, som er jeres base for de kommende 6 nætter.

Lodgen ligger direkte ved Aruba Dam, som er et naturligt samlingspunkt for et varieret dyreliv, der ofte kan nydes direkte fra lodgen. Der er 40 værelser, som alle byder på et højt komfortniveau, med nydelige badeværelser, egen veranda og udsigt til området.

 Måltiderne indtages i den åbne, men overdækkede restaurant, hvorfra I har udsigt til den smukke natur. Poolen er i lighed med Lounge baren naturligvis populære hos vores gæster i campen.

Dag 4: Safarikørsel i Tsavo

Ved solopgang ca. 06:30, kører I ud på savannen. Det smukke morgenlys kombineret med friskheden på savannen gør at man ofte i disse tidlige timer har de bedste safarioplevelser. Af de større dyr man kan opleve i parken er bl.a. løve, leopard, elefant, bøffel, giraf, bavian og den smukke og elegante Giraf gazelle også kaldet Gerenuk.

Efter en spændende safari kommer I hjem til et yderst veldækket morgenbord.

Midt på dagen er der afslapning, hvor poolen sikkert kommer i brug.

Om eftermiddagen er der mere safari, der slutter ved solnedgangen omkring kl. 18:30. Dagen slutter med en velkomst cocktail sammen med lodgens manager, der vil fortælle om lodgen og området den ligger i. Herefter er der aftensmad og overnatning.

Dag 5: Vandresafari

Efter morgenmaden er det tid til en yderst spændende guidet vandretur inden for Aruba Lodges område ledsaget af en af lodgens rangers.

I returnerer til lodgen i tid for frokost. Resten af dagen er til afslapning, hvor I kan fortsætte med at nyde naturen fra f.eks. pool området.

Dag 6: Swahili og safari

Efter en rolig morgen med dejlig morgenmad har I introduktion til sproget Swahili, som tales selv i områder langt fra Østafrika. Denne indføring af nationalsproget efterfølges af et indblik i den lokale kogekunst.

Efter frokosten er der safari området efterfulgt af middag og overnatning.

Dag 7: Første verdenskrig i Tsavo og safari

Efter morgenmaden er der besøg ved en lokal skole (dog afhængig af skoleferier), hvor I får et fint indblik i at god undervisning kan finde sted selv under mere beskedne vilkår.

Herfra videre til Voi kirkegård for ofre for første verdenskrig, hvor lokale samt englændere og andre allierede ofre i krigen er begravet. De mistede livet under de jævnlige angreb der kom fra det dengang Tyske Østafrika (nu Tanzania), der især havde den vigtige togstrækning fra Mombasa til Uganda som mål for angreb.

Frokosten indtages på den fantastisk flot beliggende Voi Safari Lodge. Herfra køres der safari tilbage til Aruba Lodge for middag og overnatning.

Dag 8: Safari samt afskedsmiddag

Rejsens sidste safarioplevelser finder sted denne morgen og igen om eftermiddagen med de sidste safarikørsler i Tsavo. Måske lykkes det at ”sætte flueben” ved et par af de dyr, som man måske endnu ikke har set. 

Om aftenen er der afskedsmiddag, bl.a. med Kwaheri kage, hvor turens mange oplevelser sikkert vil blive delt.

Dag 9: Hjemrejse fra Kenya

Efter morgenmaden køres  til Mombasa og nordkysthotellet Travellers Beach Hotel, hvor resten af dagen nydes med afslapning, en tur i poolen eller i Det Indiske Ocean. Køreturen tager cirka 3 timer. 

Sidst på eftermiddagen er der kørsel til lufthavnen for flyet hjem med flyskift i Nairobi.

Dag 10: Ankomst Danmark

Efter flyskift i f.eks. Amsterdam er der ankomst til Billund/København først på dagen.

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Kenya t/r
 • Flyrejse på økonomiklasse
 • Lufthavnshotel i Nairobi
 • Besøg på Karen Blixen Museet & girafcentret
 • 6 overnatninger på Aruba Lodge inkl. alle måltider
 • 2 morgensafarier i Tsavo East
 • 5 eftermiddagssafarier i Tsavo East
 • 1 vandresafari
 • Introduktion i det lokale sprog, Swahili
 • Besøg på lokal skole & Voi-kirkegården
 • Alle lufthavnstransfers i Kenya 

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejse/afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • eTA til Kenya (ca. USD 34,- pr. person). Ønskes assistance: DKK 750,- pr. person inkl. eTApris
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79,- pr. person
 • Alt der ikke nævt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m