VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 9 DAGE
PRIS FRA 17.995,- kr.

Safari på Aruba Lodge i Tsavo

Denne rejse tager dig til enestående Kenya. Du kan opleve et af Afrikas største vildtområder uden at skulle flytte indkvartering. Efter en første nat i Nairobi med udflugt til bl.a. Karen Blixens Museum, får du fremragende indkvartering i seks nætter, smukke landskaber og et imponerende dyreliv – ofte direkte fra den dejlige camp.

Afrejse hver torsdag hele året

Højdepunkter på rejsen

 • Safariture i den gigantiske Tsavo National Park
 • Vandresafari med bevæbnet guide
 • Kort intro i det lokale sprog Swahili
 • Besøg på afrikansk skole
 • Indblik i Første Verdenskrig i Østafrika
 • Besøg Karen Blixens Hjem & giraf-centret

9 dage fra 17.995,- kr.

Der er en rigtig stor chance for at opleve The Big Five på denne rejse. Der venter dig spændende safarioplevelser i Kenyas største nationalpark.

Udover masser af safariture, byder denne rejse dig på spændende kulturelle oplevelser, hvor der blandt andet besøges en lokal skole samt en introduktion til det lokale sprog Swahili. Ligeledes venter et spændende indblik i de dramatiske hændelser som skete under 1. verdenskrig i Kenya.

Hvs du ikke ønsker at skifte indkvarteringssted flere gange under rejsen, men gerne vil have en safaritur af høj kvalitet, så er denne rejse for dig

Indkvarteringens køkken byder på lækre gastronomiiske oplevelser og dejlige vine, som indtages i den åbne, men overdækkede restaurant, hvor fra man har en snuk udsigt.

Pool-området og en velassorteret loungebar er det naturlige samlingspunkt for gæsterne efter de store safarioplevelser.

Der vil naturligvis være Wi-Fi tilgængeligt flere steder i fællesområdet på lodgen.

 

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Kenya

Der flyves om morgenen fra Danmark mod Kenya. Der vil normalt være flyskift i f.eks. Amsterdam under vejs.

Flyvningen mod Kenya er med alle måltider samt drikkevarer og underholdning. Der flyves direkte mod syd og derfor ingen jetlag.

Ved ankomsten til Nairobi om aftenen, køres I til et godt 3+-4* hotel for overnatning.

Dag 2: Karen Blixens Museum og safaristart

Efter morgenmaden køres I til Karen Blixens Farm for et besøg i det hjem hun havde under sit ophold i dejlige Kenya. Der er rundvisning i huset og i parken. Herefter besøg ved Giraffe Center, hvor der kan fodres giraffer i øjenhøjde.

Turen går nu mod lufthavnen for flyet mod Mombasa. Turen tager godt en time, hvor der vil være udsigt mod Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro.

Fra lufthavnen i Mombasa går turen ind i landet, for at nå frem til Tsavo East National Park. Det tager ca. to timer at nå til parken, hvor I straks mødes af den smukke natur og de første dyr. I er fremme ved Aruba Lodge før solnedgang, og er klar til aftensmad og den første af seks safarinætter på lodgen.

Dag 3: Safari Tsavo East

Ved solopgang ca. 06:30, kører I ud på savannen. Det smukke morgenlys kombineret med friskheden på savannen gør at man ofte i disse tidlige timer har de bedste safarioplevelser. Af de større dyr man kan opleve i parken er bl.a.  løve, leopard, elefant, bøffel, giraf, bavian og den smukke og elegante Giraf gazelle også kaldet Gerenuk.

Efter en spændende safari kommer I hjem til et yderst veldækket morgenbord. Midt på dagen er der afslapning, hvor poolen sikkert kommer i brug. Om eftermiddagen er der mere safari, der slutter ved solnedgangen omkring kl. 18:30.
Dagen slutter med en velkomst cocktail sammen med lodgens manager, der vil fortælle om lodgen og området den ligger i. Herefter er der aftensmad og overnatning.

Dag 4: Vandresafari

Efter morgenmaden er det tid til en yderst spændende vandresafari langs den smukke Galana flod der er formet af Tsavo og Athi floderne tæt ved Lugards vandfaldet, for til sidst at løbe ud i Det Indiske Ocean. Floden er afgørende for dyrelivet og altid et godt sted for dyreoplevelser. Vandringen ledsages naturligvis af bevæbnet park rangers.

Under turen bliver der udsigt til den gigantiske lava samling Yatta Plateau, der med sine 300 km i længden og op til 10 km i bredden danner en imponerende baggrund for denne del af parken. Denne lava samling er blandt de absolut største i verden. I returnerer til lodgen i tid for frokost.
Resten af dagen er til afslapning, hvor I kan fortsætte med at nyde naturen fra f.eks. pool området.

Dag 5: Swahili og safari

Efter en rolig morgen med dejlig morgenmad har I introduktion til sproget Swahili, som tales selv i områder langt fra Østafrika. Denne indføring af nationalsproget efterfølges af et indblik i den lokale kogekunst.

Efter frokosten er der safari området efterfulgt af middag og overnatning.

Dag 6: Første verdenskrig i Tsavo og safari

Efter morgenmaden er der besøg ved en lokal skole (dog afhængig af skoleferier), hvor I får et fint indblik i at god undervisning kan finde sted selv under mere beskedne vilkår.

Herfra videre til Voi kirkegård for ofre for første verdenskrig, hvor lokale samt englændere og andre allierede ofre i krigen er begravet. De mistede livet under de jævnlige angreb der kom fra det dengang Tyske Østafrika (nu Tanzania), der især havde den vigtige togstrækning fra Mombasa til Uganda som mål for angreb.

Frokosten indtages på den fantastisk flot beliggende Voi Safari Lodge. Herfra køres der safari tilbage til Aruba Lodge for middag og overnatning.

Dag 7: Safari samt afskedsmiddag

Rejsens sidste safarioplevelser finder sted denne morgen og igen om eftermiddagen.  

Om aftenen er der afskedsmiddag, hvor turens mange oplevelser sikkert vil blive delt.

Dag 8: Hjemrejse fra Kenya

Efter morgenmaden køres der på et par timer til Mombasa og nordkysthotellet Travellers Beach Hotel, hvor resten af dagen nydes med afslapning, en tur i poolen eller i det varme Indiske Ocean.

Sidst på eftermiddagen er der kørsel til lufthavnen for flyet hjem med flyskift i Nairobi.

Dag 9: Ankomst Danmark

Efter flyskift i f.eks. Amsterdam er der ankomst til Danmark først på dagen.

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Kenya t/r
 • Flyrejse på økonomi klasse
 • Lufthavnshotel i Nairobi
 • Besøg på Karen Blixen Museet & girafcentret
 • 6 overnatninger på Aruba Lodge inkl. alle måltider
 • 2 morgensafari i Tsava East
 • 5 eftermiddagssafari i Tsavo East
 • 1 vandresafari
 • Introduktion I Swahili
 • Besøg på lokal skole & Voi kirkegård
 • Alle lufthavns transfers i Kenya 

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Alt ikke nævt under "Prisen inkluderer"
HAR DU SPØRGSMÅL?

Bo Finn Poulsen

Telefon: 56 36 25 45

Ulla Fregerslev

Telefon: 56 36 25 45