Aruba Lodge & badeferie Palms
VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 14 DAGE
PRIS FRA 24.495,- kr.

Aruba Lodge og Badeferie på Southern Palms Beach Resort

Nyd Kenyas og et af Afrikas største vildtområder fra første række uden at flytte indkvartering hver dag. Efter safaridagene står den på en yderst familievenlig badeferie i et af landets største poolområder. Nyd 5 afslappende dage hvor sol, vand og sommer er i højsædet.

Afrejse hver torsdag hele året

Højdepunkter på rejsen

 • Safariture i kæmpemæssige Tsavo National Park
 • Vandre-safari med ranger
 • Besøg på lokal skole
 • Introduktion til Swahili - det lokale sprog
 • Historisk redegørelse for 1. verdenskrig i Østafrika
 • Karen Blixens Hjem & girafcentret
 • Afsluttende badeferie ved Det Indiske Ocean
 • Et af Afrikas største poolområder

13 dage fra 24.495,- kr.

Chancerne for at opleve The Big Five er i høj grad til stede på denne rejse, som dels foregår midt i Kenyas største nationalpark og dels på et lækkert resort.

Få indkvarteringssteder

Rejsen her er for dig som ønsker en safaritur af høj kvalitet, men på helst vil undgå at skifte indkvarteringssted flere gange under rejsen.

Kulturhistoriske oplevelser i særklasse

Udover en masse safari byder denne rejse på spændende, kulturelle oplevelser. Du besøger blandt andet en lokal skole, og du får en introduktion til det lokale sprog, Swahili. Der venter et spændende indblik i de dramatiske hændelser som foregik under 1. verdenskrig i Kenya.

God mad i skønne omgivelser

Du bliver præsenteret for fremragende gastronomi og dejlige vine, som indtages i den åbne men overdækkede restaurant. Herfra har du udsigt til den smukke safarinatur.

Komfortable faciliteter

Poolområdet og en velassorterede loungebar er det naturlige samlingssted for gæsterne ovenpå de dagenes store safarioplevelser. Der vil naturligvis være Wi-Fi tilgængeligt flere steder i fællesområdet på lodgen.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Kenya

Der flyves om morgenen fra Danmark mod Kenya. Der vil normalt være flyskift i f.eks. Amsterdam undervejs.

Flyvningen mod Kenya er med alle måltider samt drikkevarer og underholdning. Der flyves direkte mod syd og derfor ingen jetlag.

Ved ankomsten til Nairobi om aftenen, køres I til et godt 3+ til 4-stjernet hotel for overnatning.

Dag 2: Karen Blixens Museum og safaristart

Efter morgenmaden køres I til Karen Blixens Farm for et besøg i det hjem hun havde under sit ophold i dejlige Kenya. Der er rundvisning i huset og i parken. Herefter besøg ved Giraffe Center, hvor der kan fodres giraffer i øjenhøjde.

Turen går nu mod lufthavnen for flyet mod Mombasa. Turen tager godt en time, hvor der vil være udsigt mod Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Fra lufthavnen i Mombasa går turen ind i landet, for at nå frem til Tsavo East National Park. Det tager ca. to timer at nå til parken, hvor I straks mødes af den smukke natur og de første dyr. I er fremme ved Aruba Lodge før solnedgang, og er klar til aftensmad og den første af seks safarinætter på lodgen.

Dag 3: Safari Tsavo East

Ved solopgang ca. kl. 06:30, kører I ud på savannen. Det smukke morgenlys kombineret med friskheden på savannen gør at man ofte i disse tidlige timer har de bedste safarioplevelser. Af de større dyr man kan opleve i parken er bl.a.  løve, leopard, elefant, bøffel, giraf, bavian og den smukke og elegante Giraf gazelle, også kaldet Gerenuk.

Efter en spændende safari kommer I hjem til et yderst veldækket morgenbord. Midt på dagen er der afslapning, hvor poolen sikkert kommer i brug.

Om eftermiddagen er der mere safari, der slutter ved solnedgangen omkring kl. 18:30.

Dagen slutter med en velkomstcocktail sammen med lodgens manager, der vil fortælle om lodgen og området den ligger i. Herefter er der aftensmad og overnatning.

Dag 4: Vandresafari

Efter morgenmaden er det tid til en yderst spændende vandresafari langs den smukke Galana-flod der er formet af Tsavo- og Athi-floderne tæt ved Lugards-vandfaldet, for til sidst at løbe ud i Det Indiske Ocean. Floden er afgørende for dyrelivet og altid et godt sted for dyreoplevelser. Vandringen ledsages naturligvis af bevæbnet park rangers.

Under turen bliver der udsigt til den gigantiske lavasamling, Yatta Plateau, der med sine 300 km i længden og op til 10 km i bredden danner en imponerende baggrund for denne del af parken. Denne lavasamling er blandt de absolut største i verden.

I returnerer til lodgen i tid for frokost. Resten af dagen er til afslapning, hvor I kan fortsætte med at nyde naturen fra f.eks. poolområdet.

Dag 5: Swahili og safari

Efter en rolig morgen med dejlig morgenmad har I introduktion til sproget Swahili, som tales selv i områder langt fra Østafrika. Denne indføring af nationalsproget efterfølges af et indblik i den lokale kogekunst.

Efter frokosten er der safariområdet efterfulgt af middag og overnatning.

Dag 6: Første verdenskrig i Tsavo og safari

Efter morgenmaden er der besøg ved en lokal skole (dog afhængig af skoleferier), hvor I får et fint indblik i at god undervisning kan finde sted selv under mere beskedne vilkår.

Herfra videre til Voi kirkegård for ofre for første verdenskrig, hvor lokale samt englændere og andre allierede ofrer i krigen er begravet. De mistede livet under de jævnlige angreb der kom fra det dengang tyske Østafrika (nu Tanzania), der især havde den vigtige togstrækning fra Mombasa til Uganda som mål for angreb.

Frokosten indtages på den fantastiske og flot beliggende Voi Safari Lodge. Herfra køres der safari tilbage til Aruba Lodge for middag og overnatning.

Dag 7: Safari samt afskedsmiddag

Rejsens sidste safarioplevelser finder sted denne morgen og igen om eftermiddagen.  

Om aftenen er der afskedsmiddag, hvor turens mange oplevelser sikkert vil blive delt.

Dag 8: Fra Tsavo til Kenyakysten

Efter morgenmaden køres der på et par timer til Mombasa og det smukt beliggende sydkysthotel Southern Palms Beach Resort, hvor I indkvarteres for de kommende fem nætter.

I har resten af dagen nydes med afslapning, en tur i poolen eller i det varme Indiske Ocean.

Overnatning på Southern Palms Beach Resort med halvpension inkluderet.

Dag 9-12: Badeferie ved Det Indiske Ocean

I har fire hele dage til at nyde de smukke omgivelser ved Southern Palms Hotel samt det varme Indiske Ocean.

Kenya-kysten er perfekt til en afslappende badeferie efter en oplevelsesrig safari.

Kystområdet byder på masser af aktivitetsmuligheder såvel til lands, som til vands og sågar i luften.

Området har tre golfbaner, hvor især de to 18-hullers er af høj kvalitet, og der er talrige muligheder for at spille tennis på glimrende baner. Trænger man til lidt byliv kan Mombasa, der er Kenyas næststørste by med over 1 mio. indbyggere, f.eks. byde på shopping i den gamle bydel omkring Fort Jesus eller hos et af kooperativerne for lokal kunsthåndværk.

På havet er der rig mulighed for forskellige typer sejlture, spændende dybhavsfiskeri efter nogle af de helt store ”trofæer” samt snorkling og dykning på koralrevet – og uanset hvad formålet med at stå til søs er, så er der gode muligheder for at se delfiner omkring fartøjet.

Dag 13: Hjemrejse fra Kenya

I har det meste af dagen til rådighed på hotellet, inden I sidst på dagen køres til lufthavnen for flyet hjem mod Danmark.

Dag 14: Ankomst Danmark

Efter flyskift i f.eks. Amsterdam er der ankomst til Danmark først på dagen.

Seværdigheder på rejsen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Kenya t/r
 • Flyrejse på økonomiklasse
 • Lufthavnshotel i Nairobi
 • Besøg på Karen Blixen Museet & girafcentret
 • 6 overnatninger på Aruba Lodge inkl. alle måltider
 • 2 morgensafarier i Tsava East
 • 5 eftermiddagssafarier i Tsavo East
 • 1 vandresafari
 • Introduktion I Swahili - det lokale sprog
 • Besøg på lokal skole & Voi-kirkegården
 • 5 overnatninger på Southern Palms Beach Resort inkl. halvpension
 • Alle lufthavnstransfers i Kenya 

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejse/afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Alt som ikke er nævt under "Prisen inkluderer"
HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m