« Tilbage

Det Indiske Ocean

Det Indiske Ocean er det mindste af klodens tre oceaner, men bestemt ikke det mindst interessante. Langs Afrikas østkyst i Kenya, Tanzania og Mozambique, og ikke mindst på de paradisiske øer ud herfor, Mauritius, Madagaskar, Bazaruto, Zanzibar og Seychellerne, Maldiverne, Sri Lanka kan drømmen om det ultimative tropiske badeparadis blive til virkelighed.

Ud over den mest åbenlyse ”aktivitet”, nemlig afslapning ved strandene på de mange sublime hoteller, kan opholdet ved Det Indiske Ocean suppleres med f.eks. snorkling eller dykning på det farvestrålende koralrev, fiskeri efter nogle af oceanets prægtigste fisk, div. former for sejlads, golf og tennis på fremragende baner og et varieret udbud af kulturelle besøg for blot at nævne nogle af de mest oplagte muligheder. De kulinariske oplevelser er også i højsædet og beliggenheden ved oceanet giver enestående muligheder for at nyde alt godt fra havet.

Længst mod sydøst ligger Mauritius, hvor flertallet af strandhotellerne er relativt store, yderst komfortable og med mange faciliteter – ofte nær fremragende golfbaner. Tættere på fastlandet ligger den gigantiske ø Madagaskar, der ud over fine strandhoteller har et helt særegent dyre- og planteliv og en asiatisk præget kultur. På fastlandet langs Mozambiques meget lange kystlinje findes fantastiske strande så langt øjet rækker, men de allerbedste strande og strandhoteller findes på nogle af de små isolerede sandøer ud for kysten. Tanzanias kyst er ligeledes langstrakt og smuk, men magiske Zanzibar ud for Dar es Salaam dominerer billedet for såvel spektakulære badestrande og strandhoteller som for kulturelle oplevelser især i Stone Town. Fastlandets nordlige kyst i Kenya, og specielt omkring den store og historiske havneby Mombasa, har det allerstørste udbud af strandhoteller, hvoraf nogle er blandt kontinentets mest luksuriøse. Længst mod nordøst og isoleret langt fra fastlandet ligger øriget Seychellerne, hvor flertallet af de billedskønne strande skiller sig ud fra mængden ved at være omkranset af smukke og blødt afrundede granitformationer.

Hvilken destination der vælges i Det Indiske Ocean kan afhænge af hvilke aktiviteter, der prioriteres højest, men uanset hvilket valg, der træffes, er der sikkerhed for enestående tropiske strande med turkis-blåt, varmt og krystalklart oceanvand. Alle destinationerne egner sig fremragende både som en ferie i sig selv og som en tiltrængt afslapning efter en oplevelsesrig safari, så indtrykkene kan bundfælde sig, inden hverdagen melder sig igen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m