« Tilbage

Bayete Guest Lodge

Bayete Guest Lodge tilbyder et komfortabel ophold i hjertet af Victoria Falls. Lodgen er beliggende 3 kilometer fra Victoria Falls Town og 22 kilometer fra Victoria Falls internationale lufthavn. Bayete Guest Lodge er en familiedrevet lodge, der tilbyder 30 værelser, der er beliggende ved lodgens tropiske have. Lodgen er for nyligt renoveret, og værelserne er romantisk indrettet i tro mod den afrikansk stil. 

Centralt for lodgen er den store tåreformede swimmingpool, som omfavnes af Dining Boma og baren.

Ophold på Bayete Guest Lodge inkluderer engelsk morgenmad hver morgen.

Bayete Guest Lodge er en familieejet lodge, hvor de er engageret i at gøre lodgen så miljøvenlig, som muligt. Lodgen har for nyligt opnået en Green Tourism bronze award, og familien håber på at kunne forbedre deres status til en silver award inden næste inspektion.

Lodgen tilbyder en hurtig fiber-optisk wi-fi-forbindelse, der dækker alle værelser og områder af lodgen, og som er tilgængelig for gæster uden ekstra omkostninger.

Bayete Guest Lodge har et bookingskontor på stedet for at hjælpe dig med at reservere alle dine aktiviteter ved Vic Falls, såsom helikopterflyvninger, rundvisninger i vandfaldene, solnedgangskrydstogter og forskellige andre sightseeing-, spil- og/eller adrenalinaktiviteter.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m