VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 11 DAGES REJSE
PRIS FRA 32.695,- kr.

Botswana Wildlife Glamping

Oplev de bedste safariområder i Botswana, kombineret med en unik mobile glamping oplevelse, hvor indkvarteringen blender ind i naturen undervejs!

På visse afgange gennemføres safarien i omvendt rækkefølge d.vs. den starter i Victoria Falls og slutter i Maun, men indholdet af safarien er det samme.

Højdepunkter på rejsen

 • Det vildtrige Moremi Game Reserve, hvor Okavango Deltaet møder savannen
 • Savuti, kendt for rovdyr som løve, leopard, gepard og afrikansk vildhund
 • Den imponerende flodslette i Chobe National Park, elefanternes paradis
 • Gigantiske Victoria Falls, nogle af verdens største vandfald

11 dages rejse fra 32.695,- kr.

Denne spændende safari starter i Botswana og slutter i Zimbabwe, hvor der opleves flere nationalparker og reservater undervejs. Denne safari er en bush camp safari, men vi vil egentlig hellere kalde den for en mobile glamping safari. Glæd jer til masser af spændende game-drives og overnatningssteder i bushen. Rejsen slutter ved et af verdens største vandfald, det imponerende Victoria Falls.

Chobe-floden, elefanternes paradis 

Undervejs besøges Chobe-floden og nationalparken, hvor man blandt andet kan opleve Afrikas tætteste bestand af elefanter, som søger ned til den livgivende flod for at drikke. Mere end 100.000 elefanter lever i Chobe.

Det unikke Okavango-delta

Herpå går turen til vildtrige områder i Moremi-reservatet og den private Khwai-koncession ved Okavango-deltaet. Selve deltaet er et af verdens mest unikke vildtområder. 

 

Det er verdens største indlands floddelta, hvor den store Okavango-flod ikke løber ud i havet, men i stedet opsluges af Kalahari-ørkenen i en labyrint af vandveje. I dette varierede vådområde, med talrige små øer og store sivområder, finder man et fascinerende og mangfoldigt dyreliv.

Rigt dyreliv og det fantastiske Victoria Falls

Ved Savute-kanalen og langs Chobe-floden i Chobe National Park kan man blandt mange andre dyr også opleve Afrikas tætteste bestand af elefanter. Turen slutter ved det verdenskendte Victoria Falls, som på denne rejse vil kunne opleves fra Zimbabwe-siden.

Safaribil med vinduesplads til alle

På denne safari køres i en specieldesignet 4x4 safaribil. Deltagerantal er max 9 personer, og derfor er der garanteret vinduesplads til alle.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark til Maun via en europæisk lufthavn og Johannesburg.

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet under flyrejsen.

Dag 2: Ankomst Maun, Botswana

Ved ankomst i Maun lufthavn bliver I mødt i lufthavnen og kørt til Island Safari Lodge eller Maun Lodge. Resten af dagen er til fri disposition.

Maun er en hyggelig lille safariby, hvor det er spændende at gå på opdagelse. Her kan I evt. også købe lidt grej til den spændende safariekspedition der venter.   

Om eftermiddagen er der mulighed for, mod et tillæg, at tage en 45 minutters naturskøn flyvning over deltaet - eller en 30 minutters flyvning i helikopter uden vinduer og døre, hvilket giver en storslået udsigt fra oven. (Reservation inden afrejse nødvendig)     

Dag 3: Ind i det østlige Moremi Game Reserve

moremi game reserve

Efter et godt morgenmåltid bliver I hentet på jeres lodge med afgang omkring kl. 07.30. Jeres guider har provianteret og pakket bilerne, så I er klar til at forlade civilisationen. Fra Maun kører I til Moremi Game Reserve. Dette vildtreservat er kendt for at være et af Botswanas smukkeste og mest dyrerige. Moremi har et rigt planteliv med en bred vifte af levesteder for dyrene, og dermed også en imponerende variation og koncentration af vilde dyr, både pattedyr, reptiler og fugle. Jeres guide deler ud af sin store viden og passion for sit naturrige land. I kommer til at møde både sumpområder og mere tørre områder.

I dag køres ca. 150 km, 6 timer, hvor man i sandhed oplever vildtet og dennes skønhed og lyde.

De næste 2 dage venter en spændende søgning efter de store dyr her i Moremi Game Reserve, hvor I også overnatter. I dag vil I for første gang opleve servicen fra det imponerende team af guider og kok, som fremtryller de dejligste måltider til jer fra det mobile køkken.

Overnatning i bush camp med fuldpension   

DAG 4: Moremi Game Reserve

mokoro_Moremi

Efter en dejlig bush morgenmad, skal I på Game drive i området omkring Khwai floden og det nordøstlige  Moremi. Nu forsvinder motorstøjen, og en mokoro, som er en type kano der ofte bruges i Botswana, sejler jer stille og næsten lydløst gennem de smalle kanaler. Mokoro er traditionelt udhulede træstammer, men nu miljøvenlige glasfiber replica. Flere steder findes tæt papyrus bevoksning langs bredderne, andre steder er landskabet mere åbent. Mange af de smalle kanaler er i tidernes morgen skabt af flodhestens vandrestier. Fuglelivet her er mangfoldigt og landskabet meget fascinerende. I er kommet til et af jordens mest varierede vådområder.

Overnatning i bush camp med fuldpension

 

DAG 5: Fra Moremi til Chobe National Park

Ghobe national park_safari-Afrika

Næste destination er Chobe National Park og Savuti, hvor I skal tilbringe de næste 2 dage. Omkring halvdelen af Botswanas imponerende bestand på mere end 100.000 elefanter lever i Chobe. I forlader nu deltaet og landskabet bliver tørt.

Savuti er meget kendt for sine rovdyr som løve, leopard, gepard også den efterhånden sjældne afrikanske vildhund. Dagens kørsel er omkring 120 kilometer og tager 5-6 timer i alt.

Overnatning i bush camp med fuldpension

DAG 6: Chobe Nationalpark - Savuti ZweiZwei

I dag skal I udforske den sydlige del af Chobe National Park og Savuti ZweiZwei som efter vores mening er et af de bedste safariområder i Botswana. Her er chancen for at opleve både geparder og løver rigtig stor. Ligeledes er det, i den våde sæson, også et af de bedste steder at opleve den afrikanske vildhund, som der kun findes ca. 200 tilbage af i Botswanas natur.

Savuti er et tørt område modsat mange af de andre safariområder i Botswana. Desuden er reservatet mere kuperet, med vulkanske klippeformationer, som stikker op over den nærmest endeløse savanne.

Overnatning i bush camp med fuldpension.

DAG 7: Chobe Nationalpark - Chobe Flodslette

4x4 safaribiler har i dag kurs mod Chobe floden, her får I mulighed for at udforske området omkring flodsletten som er et fantastisk vildtområde, hvor vandet tiltrækker store flokke af bøfler, elefanter, zebraer og andre planteædere. Når udvalget af byttedyr er stort vil rovdyr helt naturligt tiltrækkes.  Jeres guide kører langs den bugtende flodbred, hvor den majestætiske afrikanske havørn overvåger terrænet fra oven.

Solnedgange i dette område er ofte spektakulære og giver mulighed for at få taget nogle fantastiske fotos Dagens køretur er ca. 170 km. 5 timer, alt efter vejens tilstand  

Overnatning i bush camp med fuldpension.

DAG 8: Chobe Nationalpark - Chobe Flodslette

I dag skal I udforske den nordlige del af nationalparken Chobe. Endnu en dag hvor muligheden for at opleve de imponerende elefanter er stor. 

Overnatning i bush camp med fuldpension

DAG 9: Kasane – Victoria Falls, Zimbabwe

Efter morgenmaden kører I til Kasane, en køretur på ca. 30 km, 1,5 time. Her venter en dejlig oplevelse med et krydstogt på Chobe-floden. Her har I mulighed for at se nærmere på dyrene i vandet og på flodbredden samt opleve det prægtige fugleliv, der udspiller sig omkring floden.

Jeres safari i Botswana ender i Kasane kl. 12.00, og det er nu blevet tid til at sige farvel til jeres guider og kok. Vi har arrangeret transfer til en dejlig lodge ved Victoria Falls i Zimbabwe. Kørsel til Victoria Falls er ca. 100 km. Her bliver I indkvarteret på en hyggelig Lodge og har resten af dagen til at besøge de imponerende vandfald evt. tage på et sundowner cruice. For de eventyrlystne er der også mulighed for bungy jumping og white water rafting.
Der afgår transferbusser fra overnatningsstedet til vandfaldet hele dagen. (egen betaling).

Hvis man måtte ønske en ekstra dag i Victoria Falls, er dette naturligvis muligt (mod tillæg).

 I overnatter i lodge og der er morgenmad inkl. I opholdet. (øvrige måltider er for egen regning).

Dag 10: Victoria Falls og hjemrejse

Efter morgenmaden er rejsen officielt slut. I bliver kørt til Victoria Falls Lufthavn for flyafgang mod Johannesburg.

Herfra flyver I videre mod Europa.  

Dag 11: Ankomst til Danmark

Efter et flyskift i Johannsburg og Europa ankommer I til Danmark midt på dagen.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Flyrejse: Flyrejse København – Maun, Victoria Falls - København
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 1 overnatning på Island Safari Lodge i Maun eller tilsvarende, inkl. morgenmad
 • 6 overnatninger i Mobile Glamping Telt, inkl. fuldpension og drikkervarer (vand, sodavand, lokal alkohol, vin, te og kaffe)  
 • Transport under safari i 4x4 safaribil med vinduesplads
 • Erfaren engelsktalende lokal guide, assistent guide og kok under safarien
 • Entré til de nationalparker og reservater, der besøges
 • Måltider og aktiviteter som beskrevet i programmet  
 • 1 overnatning på Bayete Guest Lodge (eller lignende) i Victoria Falls, inkl. morgenmad
 • Transfers Kasane - Victoria Falls
 • Lufthavnstransfer i Victoria Falls

Prisen inkluderer ikke

 • Ikke nævnte måltider og drikkevarer
 • Visum til Zimbabwe (USD 50,-)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Valgfrie aktiviteter ved Victoria Falls 
 • Tillæg for enkeltværelse DKK 5.900,-
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79,- pr. person
 • Alt som ikke fremgår i ”prisen inkluderer”
 • Sædereservation på flyrejsen  

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m