Elephant´s Eye Lodge
« Tilbage

Elephant´s Eye Lodge

Elephant’s Eye er beliggende lige ved Hwange National Park i en privat koncession på 6.000 hektar. Lodgen lægger stor vægt på bæredygtighed og tilbyder en unik oplevelse med et helt fantastisk venligt og imødekommende personale.
Indtil september 2018 skulle man køre ca. 1 time for at komme til indgangen til nationalparken, men pr. 18. september 2018 er der åbnet en ny gate, så man praktisk talt blot skal krydse en lille vej og køre et kort stykke i bushen, og så er man ved den nye gate og dermed inde i parken.

Lodgen ligger lige ud til et vandhul, som ofte besøges af bl.a. elefanter, giraf, bøffel og forskellige antiloper og i området finder man også leopard, løve og mange fuglearter.

Elephant’s Eye består af 8  meget store og rummelige telthytter, bygget på stolper, og alle med udsigt til vandhullet. Alle telthytter er indrettet lyst og moderne, alle med dobbeltseng/to enkeltsenge omgivet af myggenet, veludstyret badeværelse, udendørs bruser, fin lille ovn, som benyttes på den kølige årstid, te/kaffe faciliteter og terrasse/balkon, hvorfra man kan sidde og nyde naturen og dyrelivet.

Der er mulighed for at slappe af i et meget hjemligt miljø eller nyde spa-behandlinger. Du er sikker på at nyde dit ophold i denne unikke lodge beliggende af udkanten af Hwange.

Under ophold på lodgen er alle måltider og de fleste drikkevarer (vand, vin, sodavand og øl) samt diverse safari aktiviteter inkluderet.

På lodgen finder du bl.a. en øko-swimmingpool, bar, spa, spiseområde, hyggelig bålplads, komfortable opholdsområder samt trådløst internet.

Elephant’s Eye må siges, at være den ultimative safarioplevelse med tilhørende luksus.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m