VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Zimbabwes højdepunkter

Syv dages lodge-safari fra Victoria Falls gennem Zimbabwe. Se de mægtige Victoria-vandfald, smukke Lake Kariba langs Zambezi-flodens løb og Hwange National Park. Hwange er Zimbabwes mest berømte nationalpark og et af verdens mest vilde naturreservater med en tæt dyrebestand.

Højdepunkter på rejsen

 • Kom helt tæt på de gigantiske Victoria-vandfald
 • Nyd solnedgangen på en stemningsfuld sejltur på Zambezi-floden
 • Oplev naturen, dyrelivet og den lokale kultur på og ved Lake Kariba
 • Se det klassiske afrikanske storvildt i Hwange National Park

På denne safari opleves Zimbabwes største naturattraktioner, der alle ligger i landets nordvestlige del: Victoria Falls og Lake Kariba, der begge ”fødes” af Zambezi-flodens mægtige løb samt Hwange-nationalparken, der er en af kontinentets fineste, når det gælder safari blandt Afrikas klassiske storvildt.

Kom helt tæt på Victoria Falls

Victoria Falls er verdens næststørste vandfald, men det over 100 meter høje og ca. 1,7 km brede ”gardin” af vand er det største af sin slags. Kom helt tæt på det mægtige vandfald på en guidet tur og nyd en vidunderlig sejltur med solnedgang over Zambezi-floden. Udnyt også flere af de mange aktivitetsmuligheder der er i, omkring og over vandfaldet og floden!

Udforsk naturen omkring Lake Kariba

Lake Kariba er opstået efter etableringen af en gigantisk dæmning over Zambezi-floden for mere end 50 år siden. Naturen omkring søen er smuk og dyrelivet rigt. 

Fantastisk indlogering med imponerende udsigt

Oplev dette med udgangspunkt fra lodgen med imponerende udsigt over området, hvor der også er en spændende og traditionel lokal kultur, som det er muligt at opleve.

Rigt dyreliv i Hwange National Park

Det sidste punkt på turens program er et besøg i Hwange-nationalparken, hvor stort set alt det klassiske afrikanske storvildt kan ses. Parken, der regnes blandt en af kontinentets fineste safaridestinationer, rummer en imponerende bestand af elefanter og bøfler, mange store rovdyr med løven som den største og mest synlige, samt en fantastisk bestand af antiloper og fugle blandt meget andet.

God infrastruktur

Det flyves på de to længste strækninger mellem turens tre komfortable overnatningssteder, mens der køres på den relativt korte sidste tur mellem Hwange og retur til Victoria Falls.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang fra Danmark med et flyskift i Europa og Johannesburg, inden du flyver videre til Victoria Falls i Zimbabwe.

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet under flyrejsen.

Dag 2: Ankomst til Zimbabwe og Victoria Falls

Ved ankomst til lufthavnen i Victoria Falls bliver du mødt af en lokal repræsentant fra Safari Eksperten og kørt til hotellet  for de næste to nætter. Resten af dagen kan nydes på det skønne hotel, f.eks. ved swimmingpoolen, eller der kan deltages i nogle af de mange aktivitetsmuligheder  ved Victoria Falls (på egen regning).

Overnatning på legendariske Victoria Falls Hotel (eller tilsvarende) med morgenmad inkluderet.
Øvrige måltider på egen regning.

Dag 3: Victoria Falls

I dag skal er der en guidet tur til de spektakulære Victoria-vandfald. Om eftermiddagen er der tid til at udforske byen eller at deltage i nogle af de mange aktiviteter, der bydes på omkring eller over vandfaldene (for egen regning).

Sidst på eftermiddagen er der et stemningsfuld sejltur på Zambezi-floden, hvor solnedgangen kan nydes i de smukke omgivelser.

Overnatning på The Victoria Falls Hotel (eller tilsvarende) med morgenmad inkluderet.
Øvrige måltider på egen regning.

Dag 4: Victoria Falls til Lake Kariba

Efter morgenmaden er der afgang til Victoria Falls-lufthavnen, hvor der stiges ombord i det lille fly, der vil fragte dig til Buma Hills-landingsbanen nær Kariba-søen.

Om eftermiddagen kan du deltage i aktiviteter ved og på søen.

Overnatning på Bumi Hills Safari Lodge and Spa med fuldpension

Dag 5: Lake Kariba

Hele dagen tilbringes ved og på Kariba-søen, hvor du kan deltage i et udvalg af aktiviteter. Nyd denne uspolerede del af Afrika og oplev den unikke natur omkring søen, som vil sætte sig dybt i din hukommelse.

Overnatning på Bumi Hills Safari Lodge and Spa med fuldpension

Dag 6: Mana Pools nationalpark

På denne morgen flyves til den lokale flyveplads ved Mana Pools nationalpark. Her bliver du mødt af en lokal guide, som kører dig til Kanga Camp, der er beliggende ved Kanga søen i Mana Pools nationalpark.

De kommende to nætter overnattes på Kanga Camp, hvor du kan nyde både morgen- og eftermiddags game drives og walking safaris.

Overnatning på Kanga Camp med fuldpension.

Dag 7: Mana Pools nationalpark

Dagen byder på game drives ved Kanga Camp.

Game drives i denne denne dyrerige region i Zimbabwe betyder, at det er almindeligt at se både leoparder og vilde hunde.

I løbet af tørsæsonen er det ofte ikke nødvendigt at tage game drives for at se vilde dyr, da de som regel kommer helt tæt på Kanga-søen foran campen, hvor frisk vand pumpes i løbet af dagen. Kanga-søen er den eneste sø i en radius på 10 kilometer, og derfor kan man som gæst i Kanga campen blot læne sig tilbage i stolen og opleve det vilde dyreliv foran sig.

Overnatning på Kanga Camp med fuldpension.

Dag 8: Fra Mana Pools til Hwange National Park

Det er tid til at forlade Kanga-søen. Om morgenen flyves der til den lille landingsbane på kanten af Hwange-nationalparken, hvor du mødes af en lokal guide og køres til din camp for de næste to nætter, som ligger i en privat koncession tæt på Hwange.

Efter en god frokost og et hvil kan du enten tage på safari på et såkaldt game drive i området og søge efter nogle af de mange vilde dyr, som Hwange er så berømt for, eller besøge et lokalt hjem, hvor du vil blive budt velkommen og kan opleve hvordan lokalbefolkningen lever og bor.

Overnatning på Elephant's Eye Hwange Eco-lodge med fuldpension

Dag 9: Hwange National Park

Hele dagen er afsat til at køre på gamedrives i nationalparken, der er Zimbabwes største og mest kendte. Den dækker et areal på næsten 15.000 km2 og rummer mere end 100 arter af pattedyr og omkring 400 arter af fugle. Ikke mindst den store bestand af elefanter, der er blandt kontinentets største, har gjort parken berømt.

Du har mulighed for at se en lang række af de store og spændende dyr på dine game drives, bl.a. nogle af områdets mange rovdyr.

Overnatning på Elephant's Eye Eco-Lodge med fuldpension

Dag 10: Til Victoria Falls og hjemrejse

Den eventyrlige rejse til Zimbabwe lakker mod enden. Du kan nyde den sidste morgenmad på lodgen inden du bliver kørt de ca. 2½ time tilbage til Victoria Falls, hvor din hjemrejse begynder i den nye internationale lufthavn.

Dag 11: Ankomst Danmark

Efter et flyskift i Johannesburg og Europa ankommer du til Danmark først på dagen.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse tur/retur som beskrevet
 • Indenrigsflyvninger som beskrevet
 • Lufthavns skatter og afgifter
 • Indkvartering som beskrevet i programmet
 • Gamedrives og kørsel i 4x4 fuldt udrustet safarikøretøj 
 • Måltider og aktiviteter som beskrevet i programmet
 • Entré til de nationalparker og reservater der besøges på rejsen
 • Erfaren engelsktalende, lokal guide

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Zimbabwe
 • Rejseforsikring
 • Afbudsforsikring 
 • Valgfrie aktiviteter ved Victoria Falls
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt i inkl.
 • Drikkepenge
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke fremgår af "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

Indkvarteringer på rejsen

 


HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m