Enjojo Lodge
« Tilbage

Enjojo Lodge

Grænsende til Ishasha-sektoren i Queen Elizabeth National Park tilbyder denne lodge et afslappet og behageligt tilflugtssted på 40 hektar jord midt i en akacieskov, spredt græsareal og frodig vegetation med palmer.
Lodgen fik sit navn efter en lille ny elefant kom til verden på grunden under opførelsen af lodgen. 'Enjojo Lodge', betyder 'elefant' på det lokale Rukiga-sprog.

Lodgen er udelukkende solcelledrevet og konstrueret med lokale materialer for at blande sig med det omgivende miljø. De fleste møbler og udsmykning er blevet håndlavet af lokalsamfundet.

Lodgen har flere forskellige overnatningsmuligheder og der er dermed noget for enhver smag:

Hytter
Enjojo Lodge har syv luksushytter; Hver hytte har sin egen unikke charme og karakter. Fire hytter ligger i frodig vegetation med svajende palmer og er tilgængelige via en forhøjet gangbro i træ, der fører til og fra restauranten. Tre hytter har udsigt over et åbent græsareal, hvor elefanter er regelmæssige besøgende. Hver hytte har sit eget en-suite badeværelse med varmt og koldt rindende vand fra solen og en vidunderlig udendørs bruser.

Safari House
Safari House ligger privat i en lysning i udkanten af en akacieskov. Dette hus er det perfekte tilflugtssted for familier eller grupper af venner, der søger privat afslapning. Det kan rumme op til 7 gæster. Der er to meget rummelige soveværelser, hver med sit eget en-suite badeværelse med solvarme varmt og koldt rindende vand og en udendørs bruser. Det ene værelse er udstyret med en queensize seng og to enkeltsenge, og det andet værelse har to dobbeltsenge (140 cm bred) og en enkeltseng. Safarihuset har en fantastisk stråtækt veranda med et stort opholdsområde, der åbner ud til græsarealet med et privat bål.

Bambus hytter og safari telte (både private og dele faciliteter)
Hytterne og teltene er solcelledrevne, komfortable og udstyret med senge, sengelinned og håndklæder.
Teltene deler udendørs brusefaciliteter lavet af sten, rene toiletter.

Camping
Vores campingplads ligger væk fra hovedlodgen i et buskområde med masser af akacie og lokale træer. Der er to køkkenområder med bålplads og siddepladser. Vand og brænde er til rådighed. Campister kan bruge udendørs brusere lavet af sten og rene toiletfaciliteter.

 

Lodgen byder på mange forskellige aktiviteter og der vil helt sikkert være noget for enhver. 
Listen med aktiviteter inkluderer men er ikke begrænset til:

 • Game drives
 • Bush breakfast - Morgenmad i national parken
 • Morgen/aften besøg i Rwenshama fiskeby
 • Fuglekiggeri
 • Fiskeri
 • To timers lange gå ture i naturen omkring lodgen
 • Rundvisninger i samfundet på enten gåben eller cykel
 • Åbent tag safari i Land Cruiser 

 

Fra den stråtækte restaurant og bar kan den hjemmelavede mad fra lodgens egen økologiske have nydes, mens man ser på den naturskønne lille naturlig sø. Store flokke af elefanter, bøfler og antiloper er regelmæssige besøgende på lodgen, mens sartede aber, bavianer og sort/hvid colobus er blevet beboere. Ikke at forglemme det rigelige fugleliv, som gør Enjojo til et drømmemiljø for fuglefolk!

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m