« Tilbage

Le Telfair

Dette 5-stjernede hotel på sydkysten er bygget i elegant kolonistil og renoveret i 2017. Hotellet er navngivet efter den berømte irske naturalist, Charles Telfair som boede i området i det 19. århundrede. Hotellet byder bl.a. på 1 km uberørt strand, butler-service i alle suiter, eksklusiv wellness i deres Seven Colours Spa, en opvarmet swimmingpool og en lang række restauranter med forskellige gourmet oplevelser. Der er 158 suiter på hotellet, fra 62-104 m2 i størrelse. Alle værelser er rummelige med dejligt naturligt lys indfald. De er moderne indrettet med flot interiør og den elegante kolonistil er bevaret. Værelserne har udsigt enten til de flotte haver eller smuk hav- og strandudsigt.

Le Telfair er et fantastisk hotel og tilbyder noget for alle. Der er gode vandremuligheder i de naturskønne omgivelser da hotellet ligger tæt på et 1300 hektar stort naturreservat.

For de aktive er der et væld sports aktiviteter både på land og i vand. Der er bl.a. mulighed for sejlads i kajak, pedalbåde og mulighed for at opleve livet i havet fra en båd med glasbund samt vind- og kitesurfing. På land kan man finde aktiviteter som tennis, beach volley, petanque, cykling og meget andet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m