« Tilbage

Mobile Glamping Bush Camp

Denne indkvartering er en bush camp men i glamping standard da I her får den fulde naturoplevelse i bushen samtidig med, at der bliver sørget for jer på alle parametre. Det betyder, at I har en guide og en camp-assistent plus en kok med på hele turen. Ved hvert skift af safariområde tager I blot på safari med jeres guide. Imens sørger camp-assistenten og kokken for at bryde campen ned og slå den op igen på det nye sted. Det betyder, at I ankommer til campen om eftermiddagen, hvor alt står klart.

Kokken og camp-assistenten sørger også for dejlige måltider. I overnatter i bushen i nationalparkerne. Der bliver dækket op med tallerken, bestik og med på turen er et mobilt køkken. Det er ren forkælelse midt ude i naturen.   

I overnatter i komfortable luksustelte med eget bucket-shower & bush-toilet. Teltene er 3mx3mx195m og bliver redt op til jer med gode fletsenge og madrasser. Der er plads til 2 personer i hvert telt. (Enkeltmands-telt kan forespørges mod et tillæg)

Kokken tryller hver dag lækker mad frem under åben himmel, og hver dag tilbydes selvfølgelig en dessert. Hvis I har særlige kostpræferencer (vegansk, vegetar m.v.) eller allergener, tages der hensyn til dette - venligst oplys ved reservation af turen. 

Der er fuld forplejning under hele safarien, og dette inkluderer:
Vand på flaske, sodavand, lokal alkohol, vin, te og kaffe.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m