« Tilbage

Namutoni Resort

Namutoni Camp ligger ved den østlige indgang til Etosha Nationalpark og har sit navn fra det gamle tyske fort, som ligger i samme område. På grund af fortets tilstedeværelse har Namutoni mere karakter end de andre lejre i Etosha. Desuden er Namutoni det overnatningssted, der er tættest på Fisher's Pan. Området er et kendt sted for vandfugle, herunder flamingoer, der kommer for at yngle i den våde sæson.

Fortet har udsigt over King Nehale-vandhullet. Det er et knudepunkt for aktiviter i Namutoni, da der er to restauranter, en afslapningslounge, en bar, en pool, en kunsthåndværksbutik og en boghandel.

Udover disse udsigter giver en forhøjet pyntet gangbro langs vandhullet udsigt over det omkringliggende landskab, dyreliv og spektakulære solnedgange.

Der er 24 dobbeltværelser tilgængelige med private områder foran værelserne. Bush-chaletsne er rummelige og private. Der er en dobbelt bruser og håndvask, og skydedørene giver adgang til et afslapningsområde foran hytten. Derudover er det også muligt at campere i området.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m