VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 24 DAGE
PRIS FRA 28.995,- kr.

Fra Cape Town til Victoria Falls

På denne mere end tre uger lange ekspeditionslignende rejse med et højt aktivitetsniveau besøges fire af det sydlige Afrikas smukkeste og mest spændende lande. En uovertruffen oplevelse for livet for den eventyrlystne.

Højdepunkter på rejsen

 • Smukt beliggende Cape Town for foden af Taffel-bjerget
 • Den smukke orange/røde Namib-ørken med verdens højeste klitter
 • Kulturelle oplevelser i Damaraland og langs Namibias barske kyst
 • Safari i dyrerige Etosha National Park med en varieret bestand af storvildt
 • Det enestående Okavango-delta, hvor det klare vand løber ud i sandet
 • Chobe National Park, hvor især de mange elefanter sætter dagsordenen
 • Imponerende Victoria Falls der er et af verdens største vandfald

24 dage fra 28.995,- kr.

Denne klassiske og spændende overlandrejse går fra Cape Town i Sydafrika til Victoria Falls i Zimbabwe. Der er en erfaren guide med på hele turen. Turen er en blanding af campingsafari i telt i bushen på gode campingpladser og indkvartering på lodges undervejs. I det specialiserede safarikøretøj med plads til 12 gæster, går rejsen gennem Sydafrika, Namibia, Botswana til Zimbabwe.

Safarirejse fuld af oplevelser

Det er en rute, som opdagelsesrejsende og eventyrer har begivet sig ud på i århundreder. Turen går gennem smuk natur og imponerende landskaber; fra den prægtige storby Cape Town, langs vildreservater, nationalparker, øde ørkenstrækninger og Okavango-deltaet, der alle byder på mægtige safarioplevelser. 

Cape Town - storbyen med fantastisk beliggenhed

Turen starter i Cape Town, hvor man unægteligt bliver betaget af en storby, der har en af verdens absolutte smukkeste beliggenheder - her kunne mange vist godt slå sig ned.

Sossusvleis høje klitter og historiske Swakopmund

I vil også opleve Sossusvlei med verdens højeste klitter samt Swakopmund, der er et historisk og kulturelt minde om den tidligere tyske kolonisering af landet.

Fantastiske Victoria Falls

Turen afsluttes ved det mægtige Victoria Falls i Zimbabwe, som er en yderst mærkværdig og frodig oplevelse. Vandfaldet er blandt verdens største af slagsen, og er et af landets absolut mest populære attraktioner. 

Safaribil med guide

Ved en fyldt afgang med 12 deltagere køres der i en stor 4x4-safaribil. Guiden sørger for at der roteres sæde, således at sol og vind fordeles lige, da der ikke er vinduesplads til alle.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark med mellemlanding i Europa og Johannesburg undervejs.

Dag 2: Cape Town - Ankomst

I ankommer til Cape Town først på dagen, hvor I mødes af en lokal repræsentant fra Safari Eksperten, der kører jer til The Townhouse Hotel, som er jeres indkvarteringssted for natten.

I har dagen til fri disposition i Cape Town, inden I først på aften mødes med jeres guide og resten af gruppen på hotellet for et kort informationsmøde om jeres rejse.

Indkvartering på The Townhouse Hotel inkl. morgenmad.

Dag 3: Cape Town til Cedarberg Mountains

Efter morgenmaden forlader vi Cape Town, og gør undervejs holdt ved bagsiden af Table Mountain for at nyde den smukke udsigt. Herfra sættes kursen mod Cederberg Mountains, hvor vi ankommer til Clanwilliam sent på eftermiddagen. Dette er en af de ældste byer i landet, og den ligger smukt placeret for foden af Cedarberg-bjergene.

Indkvartering på Clanwilliam Lodge (eller lignende) med fuldpension.

Dag 4: Cedarberg Mountains til Orange River

Vi rejser langs vestkysten og kører gennem storslåede bjergkæder på vej til vores camp, der ligger på bredden af Orange-floden, som danner den naturlige grænse mellem Sydafrika og Namibia.

Indkvartering på Felix Unite Camp Provenance (eller lignende) med fuldpension.

Dag 5: Orange River

Denne dag byder på en sejltur i kano på Orange-floden. Det er ren afslapning, hvor man kan læne sig tilbage, slappe af og nyde de smukke omgivelser mens der sejles med strømmen ned af floden.

Indkvartering på Felix Unite Camp Provenance (eller lignende) med fuldpension.

Dag 6: Orange River - Fish River Canyon

Vi forlader Orange River og krydser ind i Namibia. Undervejs stopper vi ved Ai-Ais, hvor termisk vand rigt på sulfater og fluorider og med en temperatur på ca. 60 °C fosser frem fra kilderne. På Nama-sprog betyder ”Ai-Ais” brændende vand. Herfra fortsætter vi til vores indkvarteringssted som ligger placeret tæt på Fish River Canyon som er den andenstørste canyon i verdenen.

 Om aftenen nyder vi endnu en perfekt afrikansk solnedgang og den fantastiske udsigt over kløften.

Indkvartering på Canyon Roadhouse Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Dag 7: Fish River Canyon til Sossusvlei

Dagen bruges på at bevæge os længere ind i landet gennem Namib Naukluft Nationalpark.

Indkvartering på Sesriem Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Dag 8: Sossusvlei

Vi skal tidligt op for at besøge verdens højeste sandklitter omkring Sossusvlei og Deadvlei. Nogle af de meget spektakulære klitter er over 300 meter høje. Vi stopper også for at se udsigten over Sesriem Canyon, som Tsauchab-floden har skåret i landskabet gennem millioner af år.

Indkvartering på Sesriem Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 120 km.

Dag 9: Namib Naukluft National Park til Swakopmund

Dagen bliver brugt på at køre igennem Namib-ørkenen i den vidstrakte Namib Naukluft National Park på vores vej til Swakopmund. Namib-Naukluft Parken frembyder et øde og smukt landskab med en række sjældne ørkentilpassede planter og dyr.

Vi ankommer til den charmerende by Swakopmund, hvor resten af dagen til fri disposition til at gå på opdagelse i Swakopmund.

Indkvartering på Hotel A La Mer (eller lignende) med morgenmad og frokost. 

Dag 10: Swakopmund

I Swakopmund vil der være mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter. Alternativt kan man bare nyde atmosfæren i den lille charmerende tyske by, gå på café, shoppe eller gå tur langs stranden – vandet er dog koldt og bølgerne ofte voldsomme, så badning er for de hårdføre!

Indkvartering på Hotel A La Mer (eller lignende) med morgenmad. Frokost og aftensmad denne dag er for egen regning.

Dag 11: Swakopmund til Brandberg via Cape Cross Seal Colony

Vi kører nu vestpå gennem ørkenen ud til den kolde atlanterhavskyst. Vi følger kysten kaldet Skeleton Coast på vores vej mod Swakopmund og besøger vi Cape Cross-reservatet undervejs, hvor den største koloni af afrikanske pelssæler holder til.

Senere denne eftermiddag (eller næste morgen) tager vi en gåtur ved Brandberg for at se ”The White Lady”, et af de mest kendte hulemalerier i området. Gåturen byder samtidig på en fantastisk udsigt over smukke Damaraland.

Indkvartering på Brandberg White Lady Lodge Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 330 km.

Dag 12: Brandberg via Twyfelfontein til Kamanjab

På turen i dag vil vi stoppe for at se de historiske bushmen klippetegninger og -udskæringer i Twyfelfontein samt den nærliggende ca. 250 mio. år gamle forstenede skov.

Afhængigt af tidpunktet for ankomsten, vil vi besøge en traditionel Himba-landsby (bliver det for sent, besøger vi landsbyen næste morgen).

Indkvartering på Oase Garni Guesthouse (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 350 km.

Dag 13: Kamanjab til Etosha

Efter en historisk dag i Kamanjab kører vi nu mod Etosha National Park, hvor der de kommende tre dage bydes på masser af safari. I Etosha er der gode chancer for at se mange af de allerstørste og mest kendte savannedyr. Vi overnatter nær oplyste vandhuller, hvor mange af parkens nataktive dyr kommer for at drikke.

Indkvartering på Okaukuejo Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 280 km.

Dag 14: Etosha National Park

Vi kører på safari i Etosha hele dagen.

Indkvartering på Okaukuejo Campsite (eller lignende) med halvpension. Aftensmad denne dag er for egen regning.

Dag 15: Etosha National Park

Endnu en hel dag med safari i Etosha.

Indkvartering på Okaukuejo Campsite (eller lignende) med helpension.

Dag 16: Etosha til Kavango River

Vores rejse fortsætter i østgående retning. Vejen går langs Caprivi til Rundu, og derfra videre til Kaisosi River Lodge. Her tilbringer vi en afslappende eftermiddag ved vores lodge på bredden af Kavango River.

Der er mulighed for at deltage i en del valgfrie aktiviteter såsom besøg til Mbanza Living Museum, en traditionelt kulturel skole, kommunale forretninger for det lokale Kavango-folk, eller en solopgangscruise på floden. Det er også mulighed for at trække stikket ud, slappe af ved poolen, mens I nyder de smukke naturlige omgivelser.

Indkvartering i hytter på Kaisosi River Lodge (eller lignende) med halvpension – aftensmad denne dag er for egen regning.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 435 km.

Dag 17: Kavango River - Okavango-deltaet

Vi forlader Namibia, og krydser ind i Okavango-deltaet i Botswana langs den vestlige grænse og derfra til vores camp, hvor vi indkvarteres for de kommende nætter.

Indkvartering på Guma Lagoon Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 380 km.

Dag 18: Okavango-deltaet

Den næste dag bliver brugt på at udforske Okavangos netværk af floder, kanaler og laguner i Mokoros, der er traditionelle kanoer lavet af udhulede træstammer. Herfra kan vi studere de mange forskellige slags fugle og vilde dyr. Undervejs gør vi ophold på en isoleret ø, hvor vi tager på en halvanden times guidet gåtur. Her kan håbe på at se elefanter, vandbukke eller andre dyr som lever i dette paradis.

Indkvartering på Guma Lagoon Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Dag 19: Okavango-deltaet til Caprivi

Vi tager afsked med Okavango-deltaet, og krydser atter ind i Namibia via den smalle Caprivi-strip.

På vej til campen vil vi tage på en safari gennem Mahangu National Park med et rigt plante- og dyreliv. På safarien vil det være mulighed for at se f.eks. roan- og sabelantiloper, elefanter, flodheste og bøfler samt et væld af fugle.

Turen går gennem den smalle Caprivi Stribe, som er Namibias "adgang" til Zambezi-floden. Vores camp ligger på bredden af Kwando-floden. Denne eftermiddag er til fri disposition til forskellige aktiviteter. Det er et dejligt sted at læne sig tilbage i skyggen af et træ med udsigt til floden og en kølelig drink i hånden.

Indkvartering på Camp Kwando (eller lignende) i hytter med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 390 km

Dag 20: Caprivi til Chobe

Vi forlader igen Namibia og kører igennem Chobe National Park, for at krydse ind til Botswana igen.

Når vi ankommer til vores camp vil der være tid til afslapning, og der er også være mulighed for at deltage i en række aktiviteter.

Indkvartering på Chobe Safari Lodge Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 260 km

Dag 21: Chobe National Park

Den næste morgen står vi op til en bilsafari i Chobe National Park, det er den næststørste park i Botswana med et areal på 10.566 km2. Chobe har en af de største bestande af elefanter på det afrikanske kontinent. Om eftermiddagen tager vi på bådsafari på Chobe-floden – en uforglemmelig oplevelse og en af de bedste måder at se dyrelivet, naturen og den fantastiske solnedgang på.

Indkvartering på Chobe Safari Lodge Campsite (eller lignende) med fuldpension.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 50 km

Dag 22: Chobe til Victoria Falls

Vi fortsætter vores rejse fra Botswana videre ind i Zimbabwe til byen Victoria Falls.

Ved ankomsten besøger vi det fortryllende Victoria Falls med det lokale navn Mosi oa Tunya – ”Røgen der tordner”.

Indkvartering på Lokuthula Lodges (eller lignende) med morgenmad inkluderet.

Afstand der skal tilbagelægges: Ca. 90 km 

Dag 23: Victoria Falls, Zimbabwe

I afhentes på hotellet midt på formiddagen og køres til lufthavnen for jeres fly hjem mod Danmark, med en mellemlanding i Johannesburg og Europa undervejs.

Dag 24: Hjemkomst til Danmark

Efter en mellemlanding i Europa, ankommer I til Danmark i løbet af dagen.

Indkvarteringer på rejsen

 

Seværdigheder på rejsen


Prisen inkluderer

 • Flyrejse: København - Victoria Falls, Cape Town - København 
 • Lufthavnsskatter -og afgifter
 • Beskrevet safari i Zimbabwe, Namibia og Botswana
 • 10 nætter på 2-3 stjernet lodge
 • 11 nætter i delt 2-personers kuppeltelt
 • Sunset-cruise på Chobe-floden.
 • Mokorotur i Okavango-deltaet
 • Kanotur på Orange River
 • Game drives og kørsel i 4x4 fuldt udrustet safarikøretøj 
 • Måltider og aktiviteter som beskrevet i programmet
 • Guidet tur til Victoria Falls
 • Entré til de nationalparker og reservater der besøges på rejsen
 • Erfaren engelsktalende lokal guide

Prisen inkluderer ikke

 • Visum ved indrejse til Zimbabwe, Namibia og Zambia 
 • Lokal betaling til guiden for madindkøb: 170 USD
 • Rejseforsikring
 • Afbudsforsikring (koster 4% eller 6% af rejsens værdi)
 • Valgfrie aktiviteter ved Victoria Falls
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt i inkl.
 • Drikkepenge
HAR DU SPØRGSMÅL?

Bo Finn Poulsen

Telefon: 56 36 25 45

Ulla Fregerslev

Telefon: 56 36 25 45