« Tilbage

Needles Lodge

I hjertet af den afrikanske bush ved den sydlige del af Kruger Nationalparken kan du komme helt tæt på vortesvin, giraffer, zebraer, kudu, gnuer, og impalaer. Og hvilket bedre sted at gøre det end under et ophold på Needles Lodge. Her skabes rammerne om et afslappende men oplevelsesrigt ophold, hvor dine oplevelser, komfort og behov er højeste prioritet. Beliggende ved den sydøstlige grænse til Kruger National Park, er Needles Lodge placeret i de smukkeste og meget inspirerende omgivelser.

I centrum af lodgen finder man loungen, spisesalen/restauranten og opholdsområdet, hvor der også er en stor træterrasse, hvorfra du kan betragte vildtet, som uforstyrret vandrer rundt på tæt hold. Terrassen er indrettet med behagelige møbler, hvor der gerne dækkes op til spisning, men der er også mulighed for at sidde indendørs og nyde sit måltid.

I loungen er omgivelserne ideelle for at sætte sig i en af de hyggelige lænestole eller sofaer med en god bog og en frisk kop kaffe. Man kan også låne bøger fra lodgens bibliotek. Hvis du vil se TV, er dette også muligt, her tilbydes kanaler som Discovery Channel, CNN, Sky og BBC, derudover sportskanaler og DVD’er.

Bliver varmen for meget kan du dyppe dig i poolen, eller bare ligge og dase i en af liggestolene, mens du nyder en lækker drink.

Kokken er specialiseret i at lave mad, som både viser hvad Afrika har at byde på og kæler for dine smagsløg. Her er et udvalg af både frisk fisk, rejer, muslinger og andre skaldyr. Smag også det lækre kød, som ofte bliver tilberedt over grillen, såkaldt ”braii” som området Mpumalanga er kendt for. Du vil naturligvis også få et indblik i, hvorfor Sydafrika er så berømt for sine vine i harmoni med udsøgt afrikansk mad. Hvis du har specielle ønsker til maden vil disse også blive imødekommet. 

De 7 dejlige værelser har udsigt ud over bushen, du kan endda ligge i sengen og se ud over vidderne. Alle værelserne har aircondition, kaffe og the faciliteter, føntørrer og eget toilet og bad.

Needles Lodge har også et udbud af aktiviteter, så der er rig mulighed for at komme ud og opleve noget uden for lodgens rammer. F.eks. morgen vandretur med to rangers, aftenkørsel i Kruger park og aftendrink ved ”The Crocodile River” i solnedgangens skær.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m