VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGES REJSE
PRIS FRA 18.395,- kr.

10 dages safari på Needles Lodge

- Tag på denne uforglemmelige safari i Sydafrikas største nationalpark med gode chancer for at opleve de berømte Big Five

Højdepunkter på rejsen

 • Safari i Sydafrikas største og mest anerkendte nationalpark, Krüger
 • De berømte ”Big Five”, elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard ses ofte
 • Afslappende, men oplevelsesrigt ophold, hvor dine oplevelser, komfort og behov er højeste prioritet. 
 • Solnedgangstur på Crocodile River
 • Game drives og walking safari

10 dages rejse fra 18.395,- kr.

Oplev vilde dyr lige uden for døren, dejlig mad og fred og ro. På Needles Lodge får man afrikansk gæstfrihed og landlig luksus, som giver anledning til afslapning ovenpå oplevelsesrige safarikørsler i Sydafrikas største og mest anerkendte nationalpark, Krüger.

Krüger Nationalpark
- et vildtområde på størrelse med Jylland

Oplev den afrikanske bush på safarikørsel med velkvalificerede professionelle guider. Kruger Nationalparken rummer hovedbestanden af dyr i Sydafrika, og her er flere arter af såvel pattedyr som fugle end i nogen anden park.

God chance for at opleve:
"The Big Five"

Her er der gode chancer for at opleve de berømte "Big Five"; elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Især for næsehornene er parken vigtig, og faktisk kontinentets vigtigste, da her findes flere hvide næsehorn end i resten af Afrika, og næsten halvdelen af Sydafrikas sorte næsehorn lever her. Du finder i nationalparken også en fin bestand af giraffer, zebraer, gnuer samt mange antiloper. Bavianer og marekatte er meget talrige, mens floderne har mange krokodiller og flodheste - og så er det også muligt at opleve vildhunden og geparden.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Needles Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn, Mpumalanga/Nelspruit ved Kruger National Park. Her bliver I mødt af Needles guide, som kører jer til campen. Velkomstdrink i campen.

Jeres ophold på Needles Lodge inkluderer hver aften 3 retters menu og morgenmad hver morgen med dertilhørende te og kaffe.

Overnatning på Needles Lodge med halvpension.

 

Dag 3: Safarikørsel i Kruger National Park

Heldagssafari i selve Kruger National Park. Oplev den afrikanske bush på denne heldags safari med en velkvalificeret professionel guide i enten en åben safari-bil eller en lukket bil med air-condition.

Der er afgang fra Needles Lodge kl. 05.00 om sommeren eller kl. 05.30 om vinteren. Nyd den afrikanske solopgang, og se dagen gry og de første dyr på savannen. Måske vil du være en af de heldige, som får lov at opleve rovdyr på jagt!  

Cirka kl. 10.00 gøres der ophold, og der bliver serveret morgenmad. Derefter fortsætter eventyret i Kruger, både med ”jagt” på the Big Five, men også med god tid til at opleve de mange forskellige antiloper, fugle og den spændende flora. Der vil også blive ophold i et par af de camps der ligger inde i Kruger, som f.eks. Skukuza og Lower Sabie. Her er der både restaurant og souvenirbutik.

Man er tilbage i lodgen ca. kl. 17.30 med tid til en velfortjent sundowner på terrassen inden middag.

Dag 4: Solnedgangstur i Kruger

I har dagen til fri afbenyttelse på lodgen.

Først på aftenen vil der være solnedgangs safaritur i Kruger National Park.

Dag 5: Helddagssafari i Kruger

Endnu en dag med spændende oplevelser på en heldagssafari i Kruger National Park.

Den sydlige del af Kruger anses for at være det mest vildtrige område, og der er rigtig gode muligheder for uforglemmelige safarioplevelser.

Dag 6: Solnedgangstur med drinks på The Crocodile River

I har dagen til fri afbenyttelse på lodgen.

Først på aftenen vil der være solnedgangstur med drinks på The Crocodile River, hvor der, som navnet beskriver, er god mulighed for at se krokodiller.

Dag 7: Solopgangstur i Kruger

Denne dag begynder med en spændende morgen safari til fods i Kruger, naturligvis sammen med en bevæbnet guide. Når man bevæget sig i bushen til fods, ser og oplever man en masse ting, som man normalt ikke ser fra bilen, og får også et meget bedre indblik i og forståelse af det komplicerede økosystem.

Resten af dagen er til fri disposition med hygge og afslapning i campen eller ved poolen.

 

Dag 8: Heldagssafari i Kruger

Heldagssafari i Kruger National Park med flere nye store safarioplevelser. En safaridag er aldrig den samme.

 

Dag 9: Needles Lodge - Hjemrejse

Efter morgenmaden er der transfer tilbage til Mpumalanga/Nelspruit lufthavn, hvorfra I flyver til Johannesburg. Flyet fra Johannesburg til Europa afgår om aftenen, så der er nogle timers ventetid.

Dag 10: Ankomst Danmark

Flyet fra Johannesburg lander i den europæiske lufthavn tidligt om morgenen. Herefter fortsættes med fly mod Danmark, hvor der er afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Mpumalanga t/r
 • Afhentning i Mpumalanga lufthavnen og biltransfer til/fra Needles Lodge
 • 7 overnatninger på Needles Lodge i delt standard-dobbeltværelse inkl. morgenmad og 3 retters menu hver aften (halvpension)
 • Velkomstdrink ved ankomst
 • 3 helddags safarikørsler i Kruger National Park i en åben safaribil med professionel guide, entréer til parken og morgenmad i bushen
 • 1 morgensafari til fods i Kruger National Park med to bevæbnede guider
 • 1 Solnedgangs safarikørsel i Kruger National Park
 • 1 Solnedgangsdrink på The Crocodile River

Prisen inkluderer ikke

 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Rejse/afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79,- pr. person
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m