« Tilbage

Private Boutique Lodge

Lodgen, hvor I skal bo, er en moderne lodge, men bygget så den passer godt ind i omgivelserne. Den ligger i Black Rhino Game Reserve (vildt-reservat), en privat koncession indenfor den malariefrie Pilanesberg National Park.

Lodgen og værelserne er af meget høj standard, og servicen på stedet er helt i top. Alle måltider og alle drikkevarer er inkluderet i rejsens pris. 

Hovedbygningen omfatter bar, spise/lounge-område, udendørs lounge samt terrasse med spiseborde og udsigt samt vinkælder. Desuden er der en såkaldt afrikansk boma. Bomaer blev oprindelig brugt for at beskytte husholdningens egne dyr mod vilde dyr, men navnet benyttes i dag for et udendørs spiseområde med en grill og et åbent ildsted. Der er desuden mulighed for mange forskellige wellness behandlinger (mod betaling).

Aftensmaden serveres skiftevis i boma´en, vinkælderen, i spisestuen og på terrassen – i spisestuen og på terrassen er det en 3-retters menu – i boma´en og vinkælderen er det normalt buffet. Privat dining på værelset kan også nemt arrangeres.

Der er fitnessrum og Wifi på lodgen.

I kan vælge imellem:
5 Suiter
2 Deluxe Suiter
1 Superior Deluxe Suite

Når man booker alle 8 værelser, får man hele Lodgen eksklusivt for sig selv.

De 5 Suiter:
King-size seng, air-condition, vifte i loftet, en-suite badeværelse med badekar, indendørs og udendørs bruser, badekåber, hårtørrer, privat terrasse med splash pool og solsenge, kaffe/the faciliteter, minibar og køleskab.

De 2 Deluxe Suiter:
Med udsigt til bjerge, flot indretning, king-size seng, air-condition, vifte i loftet, lounge, en-suite badeværelse med badekar og bruser, udendørs badekar og bruser, badekåber, badetøfler, hårtørrer, åbent udsigtsområde ovenpå, stor privat terrasse, splash pool og solsenge, udendørs møbler, kaffe/the faciliteter, minibar og køleskab.

1 Superior Deluxe Suite:
Afsides-beliggende og eksklusiv villa med privat indgang og udsigt til bjerge, flot indretning, air-condition, en stor terrasse uden gitter og mulighed for unikke oplevelser med dyr tæt på, opvarmet plunge pool, indendørs badekar og bruser, udendørs badekar og bruser, hårtørrer, badekåber, badetøfler, kaffe/the faciliteter, køleskab, minibar, privat udsigtsterrasse ovenpå.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m