VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGES REJSE
PRIS FRA 25.695,- kr.

Malariafri Big Five Safari i Pilanesberg

Oplev safari i Black Rhino Game Reserve og Pilanesberg Nationalpark, og bo virkelig godt og lækkert på en lille eksklusiv boutique lodge med kun 8 værelser.

Højdepunkter på rejsen

 • Big 5 safari, både i et privat vildt reservat og i en af Sydafrikas bedste nationalparker, Pilanesberg
 • Luksuriøs indkvartering på en lille eksklusiv boutique lodge med kun 8 værelser
 • Opholdet inkluderer både safari, alle måltider og alle drikkevarer
 • Malariafrit område

10 dages rejse fra 25.695,- kr.

Vi er ret vilde med denne forholdsvis nye safari-lodge, som vi har fundet. Det er en lille perle i den afrikanske bush, meget velegnet til familier, som søger et sted, de kan få helt for dem selv. Det kan man nemlig, hvis man booker alle 8 værelser. Men det er selvfølgelig også muligt at booke sig ind på denne lodge, hvis man ”bare” er 2 eller 4 personer. Normalt tager lodgen børn fra 10 år og opefter, men i visse tilfælde kan der evt. gøres undtagelser.
Når lodgen bookes eksklusivt af én familie/gruppe, er børn i alle aldre velkomne, men de skal være under opsyn hele tiden, og lodgen har ikke senge og stole til små børn.

Lodgen, hvor I skal bo, er en moderne lodge, men bygget så den passer godt ind i omgivelserne. Den ligger i Black Rhino Game Reserve (vildt-reservat), en privat koncession indenfor den malariefrie Pilanesberg National Park. Lodgen har rettigheder til at køre eksklusivt på en del af safari området, samt adgang til nationalparken – dette sikrer vores gæster en unik safari oplevelse, med chancer for at se alle Big Five og de afrikanske vilde hunde.

Safari i Pilanesberg National Park

Den er let at komme til, da den er beliggende kun ca. 230 km fra lufthavnen i Johannesburg. Parken er den 4. største nationalpark i Sydafrika. Noget af det flotteste landskab i parken kan ses i Mankwe Dam regionen. Parkens omkreds består af en cirkelformet bjergformation, som er resterne af en 1,2 mia. år gammel kollapset vulkan.

I parken er der mulighed for at se The Big Five: Elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Der er også masser af forskellige antilopearter og fugle. Med lidt held kan den nat-aktive brune hyæne, geparden og de afrikanske vilde hunde også ses.

Luksus uden det er dyrt

Du får meget for pengene ved at vælge denne rejse. Lodgen og værelserne er af meget høj standard, og servicen på stedet er helt i top. Alle måltider og alle drikkevarer er inkluderet i rejsens pris. Som nævnt, er der kun 8 værelser på lodgen, nemlig 5 Suiter, 2 Deluxe Suiter og 1 Superior Deluxe Suite. I 2016 startede de op, men blev først kommercielle i 2018 med de 5 Suiter. Fra juni 2022 til oktober 2023 kommer de 2 Deluxe Suiter og Superior Deluxe Suiten til.

Hovedbygningen omfatter bar, spise/lounge-område, udendørs lounge samt terrasse med spiseborde og udsigt samt vinkælder. Desuden er der en såkaldt afrikansk boma. Bomaer blev oprindelig brugt for at beskytte husholdningens egne dyr mod vilde dyr, men navnet benyttes i dag for et udendørs spiseområde med en grill og et åbent ildsted. Der er desuden mulighed for mange forskellige wellness behandlinger (mod betaling).

I nærheden

Mulighed for at flyve i varmluftballon – golf på Sun City´s Championship Gary Player og Lost City golfbaner. Sun City, som bedst kan betegnes som et sydafrikansk mini Las Vegas. I Sun City findes bl.a. en kunstig sø, komplet med sandstrand og bølgemaskine, hvor både børn og voksne kan få sig en dukkert og en tropisk badeferieoplevelse, på et sted, hvor der er meget langt til nærmeste hav.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Black Rhino Game Reserve

Flyet fra Europa lander om morgenen i Johannesburg. Her afhentes I af jeres private chauffør/guide, som kører Jer til lodgen i Black Rhino, Pilanesberg.

I ankommer i tid til et eftermiddags game drive i reservatet. 

Overnatning på Private Boutique Lodge med alle måltider og sodavand, vand, the/kaffe og lokal spiritus, vin og øl inkluderet. 

Dag 3-8: Safari i Black Rhino og Pilanesberg National Park

En safaridag ser typisk således ud – tider afhængig af årstid:

05:00-05:45: I bliver vækket
05:30-06:15: The/kaffe
05:45-06:30: Morgen game drive (= safari i bil) – ca. 3 timer
09:00-09:30: Kontinental morgenmadsbuffet og engelsk morgenmad

Herefter er der tid til at slappe af og nyde de smukke omgivelser

13:00: Der serveres en let frokost
15:30-16:00: Eftermiddags the med et udvalg af søde sager og krydrede snacks
16:00-16:30: Eftermiddags game drive – ca. 3 timer
19.30-20:00: Der serveres middag på lodgen – i spisestuen/på terrassen/i bomaen

Overnatning på Private Boutique Lodge med alle måltider og sodavand, vand, the/kaffe og lokal spiritus, vin og øl inkluderet. 

Dag 9: Black Rhino Game Reserve – Johannesburg

Morgen game drive i reservatet efterfulgt af morgenmad på lodgen.

Efter morgenmaden er der privat bil-transfer tilbage til Johannesburg lufthavn.

Dag 10: Ankomst Danmark

Flyet fra Johannesburg lander i den europæiske lufthavn tidligt om morgenen. Herefter fortsættes med fly mod Danmark, hvor der er afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Johannesburg t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Afhentning i Johannesburg lufthavn og biltransfer til/fra lodgen
 • 7 overnatninger i et dobbeltværelse (suite)
 • Alle måltider og følgende drikkevarer: The/kaffe, sodavand, lokale drikkevarer: Øl, vin, spiritus, minibar på værelset
 • 2 game drives med drinks og snacks pr. dag
 • Daglig conservation fee til Black Rhino Game Reserve
 • Sydafrikansk moms på 15 %

Prisen inkluderer ikke

 • Importeret øl, vin og spiritus
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Wellness-behandlinger eller tilkøbte udflugter
 • Drikkepenge
 • Evt. opgradering til Deluxe suite. Pristillæg pr. person i dobbeltværelse: DKK 4.600,- i 2024 og 5.900,- i 2025
 • Evt. opgradering til Superior Deluxe Suite: Pristillæg pr. person i dobbeltværelse: DKK 5.700,- i 2024 og 8.000,- i 2025
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Obligatorisk EU ansvarsforsikring kr. 79 pr. person
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m