« Tilbage

Radisson Blu & Residence Cape Town

Radisson Blu & Residence er en stilfuld urban oase i centrum af Cape Town. Hotellet ligger i gåafstand fra nogle af Sydafrikas bedste restauranter i Bree og Long Streets, også kendt som Afrikas gourmethovedstad. Nyd nærheden til store turistattraktioner såsom Taffelbjerget, Castle of Good Hope, Kirstenbosch Botanical Gardens, Clifton-stranden og Camps Bay, samt den berømte V&A Waterfront. Radisson Blu Hotel & Residence Cape Town tilbyder den perfekte beliggenhed for et behageligt ophold. Hotellet har 237 værelser med fantastisk udsigt.

Hotellet har tre forskellige slags værelser; standard værelser, superior værelser og premium værelser. Standard værelserne er på 28 m2 med to enkeltsenge eller en kingsize seng. Disse standardværelser har alt hvad du behøver for et behageligt ophold og en god nats søvn. Superior værelserne består af 29 m2 med enten to enkeltsenge eller en kingsize seng. Superior værelserne er til dem der ønsker lidt ekstra plads og god komfort. Premium værelserne er luksuriøse og rummelige og består af en kingsize seng med 32 m2. Hotellet tilbyder samtidig også flere forskellige og luksuriøse lejligheder hvis man foretrækker dette.

Der er tre spisemuligheder på hotellet med en bred vifte af valgmuligheder. På Stratus Room kan man få en lækker morgenmadsbuffet eller man kan vælge Sea Street Coffee Lounge for en kop kaffe. Restauranten tilbyder også et godt spisested til middag, begge barer er åbne hele dagen og tilbyder en række muligheder lige fra gourmetburgere til lette snacks og salater.  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m