VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGES REJSE
PRIS FRA 19.995,- kr.

Wonders Of The Garden Route 

Denne rejser tilbyder smukke solnedgange, tropiske skove, The Big Five i Addo Elefant Park og den ikoniske storby Cape Town. 

Højdepunkter på rejsen

 • Besøg den smukke havneby Port Elizabeth og se offentlig kunst der fejrer Nelson Mandelas liv. 
 • Oplev game drive i Addo Elephant National Park 
 • Udforsk skove i Tsitsikamma National Park på en afslappet vandring 
 • Østerssmagning 
 • Oplev Cango Caves drypstenshuler
 • Vinsmagning i Vinlandet 
 • Udforsk den ikoniske storby Cape Town 

10 dages rejse fra 19.995,- kr.

Denne vidunderlige rejse i Sydafrika starter i havnebyen Port Elizabeth. Her vil man opleve en fejring af Nelson Mandelas liv med offentlig kunst. 

Den mangfoldige Addo Elephant National Park 

Undervejs besøges Addo Elephant National Park. Dette er en mangfoldig nationalpark, som tilbyder et unikt dyreliv, og er særlig kendt for deres elefanter. Udforsk og oplev den tredje største nationalpark i Sydafrika. Parken går særligt op i at bevare en bred vifte af biodiversitet, landskaber og blomster i området. Oplev et game drive i parken, med søgen efter elefanter, sorte næsehorn, løver, bøfler og leoparder. 

Det frodige Tsitsikamma 

I besøger Tsitsikamma, hvor rejsen går til Sydafrikas kyst, kendt som The Garden Route. Her vil der tages en afslappet vandretur på de små stier i det smukke landskab. Denne vandretur giver mulighed for at udforske kystens enestående natur og stenede kystlinje. For de ekstra eventyrlystne og modige, er der også mulighed for verdens højeste bungi jump ved Bloukrans River. 

Knysna til Oudtshoorn 

I skal også besøge Knysna, som er en meget charmerende kystby i Sydafrika ud til Det Indiske Ocean. Først besøges Knysna Heads, som er de høje klipper, som danner den smalle indsejling den Knysna og den rolige lagune. Her er der muligheden for østerssmagning. Vi fortsætter vores rejse henover Outeniqua bjergene i , hvor vi ankommer til den næste by Oudtshoorn. Her skal de spændende drypstenshuler udforskes ved de berømte Cango Caves. Herefter vil man have muligheden for at deltage i en gåtur med fokus på vigtigheden af bevarelsen af naturen. 

Cape Town 

Vi vil besøge den gamle by Stellenbosch, en arkitektonisk perle hvor vi skal på vinsmagning. Herefter er resten af dagen til fri disposition hvor man kan nyde solnedgange og slentre i gennem den smukke by der er omgivet af vinmarker. Rejsen slutter i dem ikoniske by Cape Town, hvor dagen står på afslapning eller øvrige udflugter. 

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afgang fra Danmark med et flyskift i Europa og Johannesburg, inden I flyver videre til Port Elizabeth. 

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet under flyrejsen.

Dag 2: Ankomst til Port Elizabeth

Ved ankomsten til Port Elizabeth lufthavn bliver I mødt af jeres chauffør/guide og kørt til jeres indkvartering i den charmerende by. Resten af dagen er til fri dispensation, hvor man kan slappe af ved stranden, slentre igennem byen eller måske deltage i ekstra aktiviteter. 

Overnatning på The Kelway Hotel

Dag 3: Addo Elephant National Park

elefantflok i Sydafrika

I dag vil vi gå en tur i gennem byen ad den berømte Route 67, hvor vi ser den imponerende hyldest af Nelson Mandelas liv i form af en lang række spændende kunstværker. Tidlig eftermiddag vil I blive kørt videre til Addo Elephant National Park. Dette er en mangfoldig naturbeskyttelsespark, som tilbyder et unikt dyreliv, og er særlig kendt for deres elefanter. Udforsk og oplev den tredje største nationalpark i Sydafrika. Parken går særligt op i at bevare en bred vifte af biodiversitet, landskaber og blomster i området. Oplev et game drive i parken, med søgen efter elefanter, sorte næsehorn, løver, bøfler og leoparder. 

Overnatning på Addo Elephant National Park 

Dag 4: Tsitsikamma

Efter morgenmaden tager turen os langs kystlinjen, kendt som The Garden Route frem til Tsitsikamma. Her skal vi bo to nætter i den lille charmerende Storms River Village i hjertet af Tsitsikamma skoven. Om eftermiddagen er der en rolig vandretur på de små stier, hvor man kan udforske den specielle og frodige vegetation og den stenede kystlinje. 

For de modige er der også mulighed for at opleve verdens højeste bungi jump ved Bloukrans River.

Overnatning på Tsitsikamma Village Inn med morgenmad. 

Dag 5: Tsitsikamma

Dagen er til fri disposition. Der er mange forskellige ting man kan foretage sig. Vandreture ad de mange afmærkede stier, sejle i kajak på Storms River, opleve vandfaldene eller tage en tur i svævebanen.

Overnatning på Tsitsikamma Village Inn med morgenmad. 

Dag 6: Knysna til Oudtshoorn

Fra Tsitsikamma køres videre langs Garden Route til den charmerende by Knysna. Først går turen til de imponerende Knysna Heads. Mellem de høje klipper er der kun en ganske smal passage ind til Knysnas lagune, og selv i dag kan det være en udfordring for skibene at komme igennem, da bølgerne ofte er høje og strømmen stærk.

Fra Knysna Heads køres ind til selve byen, hvor der er østersmagning og et lille interessant foredrag om disse skønne skaldyr.

Vi fortsætter vores rejse ad en betagende smuk tur over Outeniqua bjerge til området Little Karoo og byen Oudtshoorn. Her skal vi besøge de berømte Cango Caves, som er nogle store drypstenshuler med imponerende stalagmitter og stalagkitter. 

Under opholdet vil der også være mulighed for at deltage i en natur gåtur med fokus på vigtigheden af bevarelse af naturen og dyrelivet. 

Overnatning på Mooiplaas Guest House med morgenmad. 

Dag 7: Cape Town

Cape Town tilbyder smukke strande og vinsmagning

Mod turen til Cape Town besøger vi universitets- og vinbyen Stellenbosch, som er en gammel og charmende by, der er omringet af vinmarker. Her vil programmet byde på vinsmagning på en af den mange vingårde. Vi ankommer til Cape Town om aftenen, hvor man har rig mulighed for at slappe af, shoppe det sidste og nyde en solnedgang ved de smukke strande. 

Overnatning på Radisson Blu Hotel med morgenmad. 

Dag 8: Cape Town

Table Mountain i Cape Town

Hele dagen er til fri disposition i Cape Town, eller som den også kaldes, The Mother City. Den er ikke bare en af verdens smukkest beliggende storbyer, men byder også på et væld af spændende attraktioner, så der er rigtig meget man kan foretage sig. For blot at nævne nogle få ting kunne det være en byrundtur, en tur op til det legendariske Taffelbjerg, et besøg på Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i mange år, Kirstenbosch, de smukke botaniske haver eller en tur rundt om Kap det Gode Håb.

Hvis man ønsker at forlænge opholdet med nogle dage i Cape Town er dette naturligvis muligt.

Overnatning på Radisson Blu Hotel med morgenmad

Dag 9: Hjemrejse

I vil afhængig af flyrejseplan blive hentet på hotellet af en chauffør, og kørt til lufthavnen i tide for jeres afrejse.

Dag 10: Ankomst Danmark

Ankomst til Danmark først på dagen.

Indkvarteringer på rejsen

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Port Elizabeth, Cape Town - København 
 • Lufthavnsskatter -og afgifter
 • 1 overnatning på The Kelway Hotel 
 • 1 overnatning på Addo Elephant National Park  
 • 2 overnatninger på Tsitsikamma Village Inn med morgenmad 
 • 1 overnatning på Mooiplaas Guest House med morgenmad 
 • 2 overnatninger på Radisson Blu Hotel & Residence med morgenmad 
 • Måltider og aktiviteter som beskrevet i programmet
 • Fly fra Danmark til Port Elizabeth
 • Guidet tur ved Cango Caves 
 • Entré til de nationalparker og reservater der besøges på rejsen
 • Erfaren, engelsktalende lokal guide

Prisen inkluderer ikke

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring 
 • Valgfrie aktiviteter 
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt i inkl.
 • Drikkepenge
 • Tillæg for enkeltværelse kr. 4.790,-
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke fremgår af "prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m