« Tilbage

Royal Palace Hotel

Hotellet ligger i et roligt område tæt på centrum i Antsirabe. Royal Palace Hotel tilbyder tre forskellige indkvarterings muligheder, værelser, suites og lejligheder. Der er to- og treværelses lejligheder med plads til 4-6 personer. Suites og værelser er med enten dobbeltseng eller to separate senge og de er inddelt i følgende kategorier, klassisk, superior eller deluxe. 

Værelserne er rummelige, pæne og lyse. Alle værelser har WiFi, TV, minibar, sikkerheds boks og nogle af værelserne har balkon.   

Superior- og deluxeværelserne samt suiterne har bedre udsigt og er også udstyret med aircondition. I suites og lejligheder er der tekøkken, spise plads og lounge.

The Spicy Grill restaurant tilbyder europæiske, indiske og traditionelle retter fra Madagaskar. Derudover kan man også få lokale grillretter. Der er en poolsnack bar som har åben hele dagen, hvis man ønsker en snack eller en drink.   

Hotellet har pool og solsenge som indbyder til en rolig stund og afslapning. Der er også et spaområde, hvor man finder Hammam og jacuzzi. Er man til fitness kan man benytte deres fitnessfaciliteter. 

Der er gratis parkering på hotellet.  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m