« Tilbage

Southern Palms Beach Resort

Southern Palms Beach Resort på Diani Beach ved Mombasas sydkyst ligger med store swimmingpools helt ud til stranden og det Indiske Ocean.

Southern Palms Beach Resort har 298 værelser, herunder 2 luksussuiter, og er beliggende i et omkring 10 acre stort tropisk haveanlæg med to store swimmingpools, måske Østafrikas største. Værelserne er indrettet i en swahiliinspireret atmosfære og vender mod pools og haveanlæg. 36 værelser er ocean front rooms med balkon og havudsigt.

Området og hotellets har faciliteter til både afslapning og aktiv ferie. Her er der mulighed for sportsaktiviteter som tennis og beachvolley, eller windsurfing, snorkling og dykning, ligesom der er en nærliggende golfbane. I området er der også mulighed for gåture, fuglekiggeri og dybhavsfiskeri.

Resortet ligger på Diana Beach halvanden times kørsel og en kort færgeoverfart mod syd fra Mombasas Moi International Airport. Lokale Ukunda har egen landingsbane. Diana Beach er en 25 km lang, hvid sandstrand på Kenyas sydlige kyst ud mod det Indiske Ocean. Sandstranden strækker sig fra udmundingen af Mwachema River og helt til Gazi Bay.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m