« Tilbage

Svasara Jungle Lodge

Blot 300 meter fra Kolara Gaten til Tadoba-Andhari tigerreservat og kun to timers kørsel fra den ”orange” by Nagpur, finder man den første af Svasara-kædens luksusbetonede lodges. Stilen er moderne, men med et fint pust af lokalområdet. Dertil tilsat høj service, dejlig pool og gode måltider.

Svasara Jungle Lodge byder på 12 luksuriøse værelser, der alle er velmøbleret og udstyret med moderne faciliteter. Værelserne byder på air-condition, LCD TV, mini køleskab, veranda og veludstyret badeværelse.

En ny og spændende opdatering på lodgen er ”The Teakhouse” – en pavillon lavet af genbrugt gammelt træ og andre naturlige materialer, der danner ramme for lodgens udendørs spiseplads i grønsagshaven, open-air-biograf og udendørs Tandoor (lerovn) samt bål til aftenens aktiviteter.

Med en placering ved siden af Maharashtra’s største nationalpark, vurderes Svasara Jungle Lodge til at være en perfekt mulighed for dem, der ønsker en ”wildlife”-oplevelse med tilhørende luksusfaciliteter samt for ægte ”wildlife lovers”.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m