VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGES REJSE
PRIS FRA 22.995,- kr.

Den ultimative tiger-safari 

Tag på den ultimative tiger-safari i ”Junglebogens” hjemegn og i den verdensberømte forfatter, Rudyard Kiplings fodspor – og besøg fire af verdens bedste tigerreservater, der rummer en masse spændende dyr og en fantastisk smuk natur.

Afrejse hver onsdag i perioden november - april

Højdepunkter på rejsen

 • Besøg fire af Indiens bedste nationalparker
 • Bandhavgarh Nationalpark - Indiens bedste sted at se den bengalske tiger og mange andre af Indiens dyr
 • Kanha Nationalpark - storslået med flotte bestande af storvildt
 • Pench Nationalpark - Kiplings hjemegn og inspirationskilde til Junglebogen
 • Tadoba Nationalpark - Udover tigre findes her bl.a. krokodiller, sumpskildpadder og slanger

10 dages rejse fra 22.995,- kr.

Intet andet land kan tilnærmelsesvis byde på så høj sandsynlighed for at se den majestætiske - men sky - tiger, som Indien. Der er vel seks til syv indiske nationalparker, som aspirerer til titlen som den bedste. På denne tur skal I besøge hele fire af dem, hvoraf Bandhavgarh mod nord måske er den allerbedste. Efter tre safariture i parkens smukke, kuperede og skovklædte terræn i åbne jeeps, skal I videre og besøge de andre fantastiske tigerparker Kanha, Pench og Tadoba.

Spændende dyreliv på jeep-safari

På tre jeep-safarier skal I nyde de store vidder og smukke skovområder i Kanha, der er en af Indiens største nationalparker. Ud over tigeren, der har en god bestand - og selvfølgelig også står på programmet - kan I se mange andre store og spændende dyr som f.eks. hjorte, vildokser og vildsvin. Her er desuden masser af aber, og fuglelivet er imponerende.

 

Junglebogens inspirationskilde: Pench

Ud over at være den tredje af de fantastiske ”tigerparker”, I skal besøge, er Pench også berømt for at være forfatteren Rudyard Kiplings hjemland og inspirationskilde til ”Junglebogen”, og er tillige blevet udødeliggjort gennem BBC's fantastiske tv-udsendelse, hvor elefanter med et kamera i snablen følger en huntiger og hendes tre ungers opvækst. Der er to safariture i Pench-nationalparken.

Oplev Tadoba National Park

Turen til det centrale Indien, med søgen efter bl.a. den store stribede kat, slutter med tre safariture i åbne jeeps i Tadoba-nationalparken. Parken, der for nylig har fået forbedrede infrastrukturer og flere dejlige overnatningssteder, har en meget fin bestand af dyr, der bl.a. rummer mange af de store rovdyr, der ud over tigeren også omfatter leopard, læbebjørn og vilde hunde.

Seværdigheder på rejsenRejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afgang fra København eller Hamborg om eftermiddagen med luksusbetonede Emirates, hvor der flyves til Dubai med ankomst omkring midnat.

Der serveres to gode måltider undervejs.

Dag 2 : Dubai via Mumbai og Jabalpur til Bandhavgarh-nationalparken

Ud på natten flyver I videre med Emirates til Indiens finanshovedstad Mumbai (tidl. Bombay) med ankomst om morgenen efter morgenmad i flyet. Her skiftes til indenrigsterminalen og flyet til Jabalpur, hvortil der er ankomst midt på dagen. Her venter jeres egne komfortable biler med chauffører, og om eftermiddagen køres I til Bandhavgarh-nationalparken for indkvartering omkring solnedgang.

Overnatning på The Tiger Den med fuldpension.

Dag 3: Bandhavgarh-nationalparken

Efter en god nats søvn har I samlet kræfter til den kommende uges intensive ”jagt” på tigeren og alle de andre store og flotte dyr i det centrale Indiens imponerende natur. Der er Jeep-safari i Bandhavgarh om morgenen og igen om eftermiddagen, hvor I skal nyde den smukke natur og det rige dyreliv, og hvor der er rigtig gode chancer for at se turens første tiger. Der er afslapning, frokost og mulighed for en svalende dukkert på den dejlige lodge i middagspausen mellem safariturene.

Overnatning på The Tiger Den med fuldpension.

Dag 4: Bandhavgarh til Kanha-nationalparken

Efter endnu en morgensafari i Bandhavgarh samt frokost på lodgen, kører I mod syd til Kanha-nationalparken, der er det centrale Indiens største. Her ankommer vi omkring solnedgang efter ca. 5 timers kørsel.

Overnatning på Celebration Van Vilas med fuldpension.

Dag 5: Kanha-nationalparken

Der er Jeep-safari i Kanha om morgenen og igen om eftermiddagen i den storslåede park med det rige og varierede dyreliv, der rummer mange store og spændende dyr ud over tigeren. Midt på dagen kan der slappes af i de dejlige frodige omgivelser omkring lodgen, evt. med en tur i poolen.

Overnatning på Celebration Van Vilas med fuldpension.

Dag 6: Kanha til Pench-nationalparken

I tager på morgensafari i Kanha, hvorefter I kører endnu et stræk mod syd til Pench-nationalparken. Her spises frokost på den fine lodge inden I kører på Jeep-safari i den smukke park, der var Kiplings hjemegn og inspirationskilde for Junglebogen.

Overnatning på Tuli Tiger Corridor med fuldpension.

Dag 7: Pench til Tadoba-nationalparken

Efter en morgensafari i dejlige Pench kører I til regionens største by, Nagpur, hvor I skal spise frokost på en god restaurant inden I kører til den sydligste destination på safarien, Taboba-nationalparken, hvortil I ankommer omkring solnedgang.

Overnatning på Svasara Jungle Lodge med fuldpension.

Dag 8: Tadoba-nationalparken

Der er Jeep-safari i Tadoba om morgenen og igen om eftermiddagen i denne fjerde og sidste nationalpark på turen, der ligesom de andre besøgte parker har en smuk natur og et rigt og varieret dyreliv, der ”toppes” af den bengalske tiger. Middagspausen nydes omkring den dejlige lodge på kanten af nationalparken.

Overnatning på Svasara Jungle Lodge med fuldpension.

Dag 9: Tadoba-nationalparken, Nagpur og start på hjemrejse

Efter en sidste Jeep-safari, hvor I altså skal sige farvel til det centrale Indiens smukke natur og imponerende dyreliv, spiser I frokost på lodgen. Herefter køres I til Nagpur, hvor afskedsmiddagen indtages på en dejlig restaurant inden der flyves til Mumbai med ankomst hen mod midnat.

Dag 10: Mumbai via Dubai til Danmark

Ud på natten flyves der til Dubai, hvor I om morgenen skifter til flyet videre mod København eller Hamborg med ankomst midt på dagen.

Der serveres et solidt morgenmåltid undervejs.

Indkvarteringer på rejsen

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Indien t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Landtransport som beskrevet i program
 • Indkvartering som beskrevet i program
 • Safarikørsel og aktiviteter som beskrevet i program
 • Lokale, engelsktalende guider i nationalparker
 • Fuldpension på hele rejsen
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer & drikkepenge
 • Rejse & afbestillingsforsikring
 • Visum til Indien (kr. 370,-)
 • Vaccinationer 
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt under "prisen inkluderer"

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m