« Tilbage

The Kelway Hotel

Kelway hotellet ligger 5 minutters gang fra nogle af Port Elizabeths mest populære, uberørte og smukke strande. Her får man derfor en unik beliggenhed, god mad oplevelse med måltider der kan nydes på terrassen med udsigt over Algoa bugten. Hotellet tilbyder både værelser med 4-stjernet luksus, 3-stjernet standard og suiter.

De 4-stjernede værelser er nyrenoverede og har en let og lys atmosfære. Disse værelser består enten af en kingsize seng eller to enkeltsenge. På værelserne finder man også te- og kaffefaciliteter samt aircondition. Der er samtidig private balkoner og en vidunderlig udsigt over Mandela Bay.

De 3-stjernet standard værelser er komfortable og velindrettede værelser med enten en kingsize seng eller to enkeltsenge. Her får man værdi for pengene, da der også er private balkoner i alle de havvendte værelser med udsigten over Mandela Bay. Disse værelser tilbyder også te-og kaffefaciliteter og aircondition. Suiterne er nyrenoverede med en let og lys indretning og består af de samme faciliteter som de øvrige værelser. Suiterne har dog et luksuriøst badeværelse med både badekar og bruser.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m