« Tilbage

Vakona Forest Lodge

Beliggende i en eukalyptus plantage på dørtrinet til Andasibe National Park, er Vakona Forest Lodge en naturelskers paradis. Lodgen tilbyder komfortabel indkvartering i fredfyldte naturlige omgivelser og er Andasibes eneste luksus hotel.

Vakona har sit eget private reservat hvor man kan observere Madagaskars endemiske arter, fra den bitte Brookesia Minima kamæleon (ikke større end din fingernegl), til krokodiller og eksotiske fugle.

Lemur Island er en charmerende ø som kan besøges med kano og hvor du kan møde lemurer reddet fra fangenskab. Foder dem med en banan og de vil måske sætte sig på din skulder!

Vakona Forest Lodge er en komfortabel øko-lodge bestående af 28 bungalows i Madagaskisk stil spredt i en plantet have af palmer og bougainville blomster.

Lodgen har 10 familie bungalows, 8 dobbelt bungalows og 3 tvilling bungalows og 7 tredobbelt bungalows. Hver bungalow har en terrasse med en lille ekstern opholdsstue, eget badeværelse med varmt vand, varme, personligt pengeskab og minibar.

Receptionen, restauranten og baren er beliggende i en ottekantet bygning på en lille sø og du kan slappe af til måltidet med at observere fuglene eller omkring bålstedet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m