« Tilbage

Andasibe & Mantadia National Park

Nationalparken på 154 km2 ligger i den centrale/østlige del af landet, som den lettest tilgængelige park fra hovedstaden Antananarivo og kun få timers kørsel ad relativt gode helårsveje.

Den er delt op i en lille og let tilgængelig sydlig del, Special Reserve of Andasibe, og en større lidt sværere tilgængelig nordlig del, Mantadia.

Parken ligger i landets fugtige egne med grøn og frodig oprindelig regnskov af store træer og med masser af lianer, mosser, bregnetræer og bambus, samt ca. 100 arter af orkidéer, der blomstrer fra september til januar. Blandt dyrene er den største af alle lemurarter, Indrien, nok den største attraktion. Dens karakteristiske kald kan høres overalt i skoven og et par familieflokke er tilvænnet menneskets tilstedeværelse, så de er nemme at komme tæt på. Parken rummer desuden 13 andre lemurarter bl.a. den smukke sort-hvide vari og den meget specielle aye-aye, 15 andre arter af pattedyr med bl.a. børstesvin, ca. 100 fuglearter, omkring 50 arter af krybdyr med bl.a. den største art af kamæleon, 80 paddearter og mange farvestrålende sommerfugle.

Der findes mange afmærkede stier i begge områder, såvel i det relativt flade landskab omkring Andasibe, som i det mere kuperede terræn i Mantadia. Andasibe skal helt klart opleves, hvis du er på en rejse til Madagaskar.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m