« Tilbage

Kenya kysten

På de smukke kyster lige syd for ækvator omkring havnebyen, Mombasa, og ikke mindst på sydkysten fra den berømte strand, Diani Beach, og sydpå findes mange dejlige strandhoteller. Området er som skabt til en afslappende badeferie efter en oplevelsesrig safari, men her er desuden masser aktivitetsmuligheder såvel til lands, som til vands og sågar i luften. Området har tre golfbaner, hvor især de to 18-hullers er af høj kvalitet, og der er talrige muligheder for at spille tennis på glimrende baner.

Trænger man til lidt byliv kan Mombasa, der er Kenyas næststørste by med over 1 mio. indbyggere, f.eks. byde på shopping i den gamle bydel omkring Fort Jesus eller hos et af kooperativerne for lokal kunsthåndværk. Har man ikke fået nok af safari-livet før badeferien, eller har man slet ikke været på safari, kan den smukke lille nationalpark Shimba Hills kun 20 km fra kysten være et lille deja-vu eller en forsmag på, hvad en safari er: Her kan bl.a. ses elefanter, bøfler, giraffer, flere arter af antiloper og aber samt et væld af smukke fugle i det kuperede frodige terræn.

På havet er der rig mulighed for forskellige typer sejlture, spændende dybhavsfiskeri efter nogle af de helt store ”trofæer” samt snorkling og dykning på koralrevet – og uanset hvad formålet med at stå til søs er, så er der gode muligheder for at se delfiner omkring fartøjet. Er interessen til noget mere action-præget kan et frit fald fra et lille sportsfly, et såkaldt Sky-dive, eller blot et mere almindeligt faldskærmsudspring måske være sagen.

Klimaet på Kenyakysten er ret ensartet året rundt, men månederne april til maj er normalt de mest regnfulde. Temperaturen er typisk højest i januar og februar og lavest i juni til august, men der er dog kun få graders forskel.

Kysten omkring Mombasa er meget let tilgængelig, idet byens store lufthavn har mange daglige forbindelser til Nairobi, samt gode forbindelser til Tanzania og sågar enkelte direkte til Europa. Uanset om man er til mange aktiviteter eller blot til afslapning i smukke og komfortable omgivelser, kan Kenyas vidunderlige kyst sammen med mange af de fremragende hoteller helt sikkert leve op til forventningerne.

Højdepunkter:

  • God service og komfort med afslapning på de hvide palmeklædte sandstrande
  • Masser af aktivitetsmuligheder – ikke mindst på og i det klare og varme ocean

Højsæson: Januar til marts og juli til oktober

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m