« Tilbage

Kirindy og Baobab Alley

Kirindy består af en statslig nationalpark og et mindre privat reservat, der tilsammen beskytter over 800 km2 af Madagaskars enestående plante- og dyreliv. Området, der ligger på den centrale del af øen ud til vestkysten, rummer en ekstremt varieret natur, hvor tæt tropisk skov, tør løvfældende skov, torneskov, mangroveskov og græsklædte klitter mødes, og hvor søer samt koralrev omkring syv små øer i Det Indiske Ocean bidrager til det store udbud af økosystemer.

Her findes en ualmindelig tæt bestand af lemurer, hvor især Verraux Sifaka lemur og Katta lemuren er synlige blandt områdets 11 arter. Madagaskars største rovdyr, Fossaen, er ret almindelig i området, der er det bedste sted på øen, at se den. Det op til 10 kg tunge og inkl. hale omkring halvanden meter lange kattelignende dyr er i familie med desmerdyrene. Der findes desuden omkring 50 arter af fugle med flamingoer iblandt, ca. 50 arter af krybdyr og 15 paddearter, mens sommerfuglene er rigt repræsenteret med næsten 100 arter.

I og omkring parken findes tre arter af de fantastiske baobab træer som hér er særligt talrige. Med ca. 30 meters højde, står de største og mest kendte dog syd for parken langs vejen og kaldes Baobab Alley, hvilket aspirerer til at være et af øens mest kendte og fotograferede motiver.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m