VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 9 DAGES REJSE
PRIS FRA 20.995,- kr.

Madagaskars vestlige højdepunkter

Oplev flere af Madagaskars absolutte højdepunkter på denne klassiske rundtur.

Se bl.a. den smukke Baobab Alley, lemurer og måske endda fossa i Kirindy samt Bemaraha National Park med de spektakulære Tsingys, der er på UNESCO's liste over verdensarv.

Højdepunkter på rejsen

 • De flot og ofte erotisk udsmykkede royale grave i Morondava.
 • Solopgang og solnedgang ved de ikoniske baobabtræer på Baobab Alley
 • Smuk natur, fugle, lemurer og måske endda fossaer i Kirindy Reserve
 • Verdenskendte kalkstensformationer og -spir i Tsingy de Bemaraha National Park

9 dages rejse fra 20.995,- kr.

Madagaskar er kendt for sin helt specielle natur, der samtidig rummer et enestående dyre- og planteliv. Denne klassiske tur, der har den vestlige del af øen som mål, byder på nogle af de mest kendte attraktioner som den gigantiske ø kan fremvise – attraktioner der alle fremtoner på de fleste turistbrochurer herfra.

Udforsk Tsingy de Bemaraha og Baobab Alley

Når det gælder geologiske formationer er de spektakulært eroderede kalkstensformationer med de sylespidse tinder – de såkaldte Tsingys – helt unikke, og intet sted på Madagaskar ses de mere imponerende end i Tsingy de Bemaraha-nationalparken, der besøges to hele dage. Hvad planter angår, er øens ikoniske baobabtræer noget for sig, hvilket især fremgår langs vejen på den berømte ”Baobab Alley”, som er inkluderet i programmet såvel omkring solopgang som i solnedgangen, hvor de fremstår særligt fotogene i det bløde gyldne lys.

Spændende dyreliv

I dyreriget er lemurerne Madagaskars stolthed og særkende. Flere steder undervejs giver turen fremragende muligheder for at se de nok mest eftertragtede fotoobjekter, der måske har lidt konkurrence på dette felt fra øens største rovdyr, fossaen, hvor dennes bedste lokalitet også skal besøges. På ruten bliver der desuden mulighed for at se mange af landets flotte fugle og med lidt held en anden dyregruppe, der er meget rigt repræsenteret, nemlig kamæleoner.

Kulturhistoriske oplevelser i Bekopaka og i Manambolo-kløften

På det kulturhistoriske felt er der også fine oplevelser på programmet, bl.a. i form af smukke gravpladser i byen Bekopaka og i Manambolo-kløften, så alt i alt et program, der kommer godt rundt om noget af det bedste Madagaskar kan byde på indenfor mange genrer.

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra København først på aftenen, med et flyskift i Istanbul undervejs.

Måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyrejse.

Dag 2: Ankomst til Madagaskar og Antananarivo

Ankomst til Antananarivo først på eftermiddagen, hvor du bliver modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel i landets smukke hovedstad, Antananarivo.

Afhængig af ankomsttidspunktet vil der være mulighed for at se f.eks. markedet, hvor der bl.a. sælges kunsthåndværk, hvilket dit hotel kan hjælpe med at arrangere.

Overnatning på Chalet des Roses (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 3: Antananarivo til Morondava

Efter morgenmaden er der transfer til Antananarivos lufthavn, hvorfra der flyves til byen Morondava på øens vestkyst. Ved ankomsten køres du ind til byen, der er kendt for sine historiske og flot udsmykkede royale grave, der jævnligt pyntes med fint udskårne og ofte erotiske dekorationer, som repræsenterer liv og frugtbarhed.

Overnatning på Sun Beach (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 4: Morondava via Kirindy til Bekopaka

Denne dag er lang, men meget oplevelsesrig. Vi starter tidligt og kører mod Kirindy-reservatet, men stopper undervejs i solopgangen for at beundre de enestående, smukke og store baobabtræer langs vejen på den såkaldte Baobab Alley, som er en af øens mest kendte og fotograferede motiver. Fremme i Kirindy vil vi søge efter nogle af de mange lemurer, som området er kendt for, samt ikke mindst Madagaskars største rovdyr, fossaen, som altid er svær at finde, men som der skulle være størst chance for at se netop her.

Vi vil også nyde den yderst varierede vegetation, der bl.a. rummer hele tre arter af baobabtræer. Senere fortsætter vi mod nord til Tsimafane, hvor vi skal med en lille færge til Belo sur Tsiribihina, inden vi kører det sidste stræk mod dagens destination, Bekopaka, efter en spændende og lang dags kørsel på de ujævne grusveje. Bekopaka er vores base for de næste tre nætter og to dages enestående oplevelser.

Overnatning på Vazimba Hotel (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 5: Grands Tsingy

I dag skal vi besøge Bemaraha-nationalparken og se de store kalkstensformationer, Grands Tsingy, der blev optaget på UNESCO's liste over verdensarv i 1990. Området er ikke alene kendt for sine spektakulære geologi, men rummer også en fantastisk natur med bl.a. en velbevaret mangroveskov og mange smukke fugle- og lemurarter. Vi bruger hele dagen til at udforske det spektakulære område inden vi hen under aften returnerer til vores hotel i Bekopaka.

Overnatning på Vazimba Hotel (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 6: Manambolo-kløften og Small Tsingy

Denne morgen skal vi besøge den smukke Manambolo-kløft med de mange interessante klippeformationer. Her skal vi sejle på floden i traditionelle kanoer lavet af udhulede træstammer, bl.a. på vores vej mod Vazimba stammens gravpladser. Om eftermiddagen skal vi se Small Tsingys som den sidste store oplevelse i Tsingy de Bemaraha-nationalparken.

Overnatning på Vazimba Hotel (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 7: Bekopaka via Baobab Alley til Morondava

Efter morgenmaden kører vi tilbage mod syd og Morondava. Vi passerer Belo sur Tsiribihina og Sakalava-stammens gravpladser. Undervejs stopper igen ved Baobab Alley for at tage nogle fantastiske billeder, men denne gang i solnedgangens varme lys, inden der er ankomst til Morondava tidligt på aftenen.

Overnatning på Sun Beach (eller tilsvarende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 8: Morondava til Antananarivo og hjemrejse

Efter morgenmaden er den klassiske og uforglemmelige rundrejse til det vestlige Madagaskar ved at være slut.

Der er transfer til lufthavnen, hvorfra der flyves tilbage til hovedstaden Antananarivo i løbet af dagen, så du kan nå dit fly mod hjemlige himmelstrøg først på aftenen.

Dag 9

Nu er jeres rejse i Madagaskar ved at være slut og turen går mod Danmark igen,. Afhængig af rejsetidspunkt 

Dag 9: Ankomst til Danmark

Efter et flyskift i Istanbul ankommer du til Danmark 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Madagaskar t/r
 • Indenrigsfly på Madagaskar
 • Safarikørsel i henhold til program
 • Park-entreer
 • Aktiviteter i henhold til program
 • Klassisk indkvartering i henhold til program
  Tilkøb af superior indkvartering for kr. 3.500,-
 • Måltider i henhold til program
 • Engelsktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer og ikke nævnte måltider
 • Drikkepenge
 • Enkeltværelsestillæg: DKK 1.700,-
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Tilkøb af udflugter
 • Andre personlige udgifter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Andet som ikke er nævt i "prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

Du kan læse mere om vores rejse- og afbestillingsforsikringer her.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m