« Tilbage

Tsingy de Bemaraha National Park

Den 1.575 km2 store park ligger ud til den centrale del af Madagaskars vestkyst. Siden 1990 har den været opført på UNESCO´s liste over verdensarv, hvilket især skyldes de fantastiske kalkstensbjerge med de berømte Tsingy´s, der er spektakulære og op til flere hundrede meter høje næsten nålespidse bjergtoppe skabt af millioner af års erosion.

Parken beskytter dog ikke alene de enestående bjerge, men også den utroligt rige flora og fauna, der findes i området mellem og omkring bjergene, hvor hele 85% af arterne kun forekommer på Madagaskar, og omkring halvdelen af disse kun i parken.

Ud over de prominente kalkstensbjerge- og formationer findes her også floder med smukke vandfald, uberørte naturskove og mange dyr, f.eks. 11 arter af lemurer, mere end 100 arter af fugle og ca. 45 arter af både krybdyr og padder.

Der er mulighed for flere fine gåture ad gode stier og højtsvævende hængebroer, bl.a. til Petit Tsingy, Big Tsingy samt ned i Manambolo Gorge, hvor man tillige kan sejle i kano på den smukke flod.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m