« Tilbage

Waterberg Plateau Park

Omkring midt mellem Etosha nationalparken og hovedstaden, Windhoek, knap 300 km nord for sidstnævnte, ligger den over 400 km2 store Waterberg Plateau Park, der på alle måder afviger fra landets øvrige parker og reservater. Det smukke plateau rejser sig ca. 200 meter fra det omgivende flade terræn, og den stejle skrænt fungerer som et naturligt hegn for parkens store dyr. Der er etableret en række vandhuller oppe på plateauet, der yderligere bidrager til dyrenes manglende lyst til at finde andre græsgange.

Parken er et glimrende sted at se en række specielle og sjældne dyr, som f.eks. hvidt og sort næsehorn samt roan og sabelantilope. Desuden er her en god bestand af giraffer samt mange bøfler, der ellers kun kan ses i landets nordøstligste hjørne i Kaprivi striben. Leopard og brun hyæne er områdets største rovdyr, men ses sjældent, mens den sjældne og meget lille Damara dik-dik nemt ses.

Området rummer desuden Namibias eneste ynglekoloni af den store Kap grib, ligesom den imponerende sortørn hyppigt ses sammen med et generelt rigt udvalg af fugle.

Det er kun muligt at køre guidede game drives i parkens biler, hvilket bør forudbestilles, mens der er fine muligheder for vandreture på afmærkede stier omkring og op på plateauet, lige fra en times til flere dages varighed.

 

Højdepunkter:

  • Både sorte og hvide næsehorn, samt mange bøfler, der ellers er sjældne i Namibia
  • En række specialiteter som de store roan og sabelantiloper og den lille Damara dik-dik
  • Glimrende vandremuligheder af varierende længde – og mange fugle.

Højsæson: April til oktober

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m