VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Lux*South Ari Atoll  

5-stjernet oplevelse

Hvis du tænker på luksus og Maldiverne bør et ophold på Lux* South Ari Atoll være i dine overvejelser. Her er fokus på luksus og oplevelser omkring vandet på alle tænkelige måder.  

Højdepunkter på rejsen

 • 5-stjernet Luksus Resort 
 • Snorkle-og dykker oplevelser unikt for Maldiverne 
 • Oplev internationalt cuisine i verdens klasse
 • Tag med på udflugter herunder krydstogt til andre øer 
 • Flyv med vandflyver til resortet        

4 km strand  

På øen Dhidhoofinolhu som er en af de sydligste atoller på Maldiverne finder I LUX* South Ari Atoll. Resortet rummer 193 private villaer beliggende ved vandkanten.  
Få jeres middag serveret ved stranden, dyrk floating yoga mens I lytter til havets skvulpen, eller bare nyd udsigten til det azur blå vand fra en liggestol med en god bog.  

Udsøgte Smagsoplevelser

Lux* råder over 7 restauranter og 5 barer, heraf 4 a lá carte restauranter. Her har I rig mulighed for at prøve forskellige køkkener af. For eksempel japansk cuisine, hvor I kan opleve kokken udskære den friske fisk og prøve kobe kød tilberedt over grillen til perfektion, Saké-fans glæder sig - der er omkring 30 at vælge imellem. Fisken er lige ved hånden og kokkene kan fremtrylle et utal af fiskeretter. Lad dig friste af det søde italienske køkken, det smager himmelsk.

Udflugter   

Mød op i badetøj, solcreme og solbriller og prøv en af de mange udflugter fra øen. Prøv f.eks.  et luksus krydstogt med dine kære ude på havet.  Eller oplev de mangefarvede fisk, djævlerokker, hvalhajer på en snorkel/dykker sejlads.

Tag med på en af de planlagte ture eller få gæsteservice til at skræddersy den helt rigtige tur til jer.

Mental Velvære 

Hvis I drømmer om at forbedre det mentale helbred har Lux* resort meget fokus på dette – få rådgivning fra et af resortets wellness eksperter,  som kan sammensætte et menu, trænings- og spa program til jer.

Lux* har et ”keen on green” koncept. Dette betyder blandt andet at man finder "grønne sider" i alle menu kort, som tilbyder uovertrufne lækre plantebaserede retter.  

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark mod Maldiverne. Undervejs har I minimum et flyskift.

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet under flyrejsen.

Dag 2: Ankomst Maldiverne

Maldiverne Badeferie

I ankommer til Maldivernes lufthavn Male, hvorefter jeres rejse fortsætter i vandflyer. Læn jer tilbage, og nyd en fantastisk udsigt over de fantastiske maldiviske øer. Efter ca. 25 minutters flyvning ankommer I til øen Dhidhoofinolhu.  

Ved ankomst til øen får I en varm velkomst af personalet, hvorefter I indkvarteres i jeres villa. Der er mange kategorier for overnatning  - find dem under afsnittet "indkvartering", og kontakt os for yderligere information. Nu venter i alt 7 nætter på Lux South Ari Atoll og forventningens glæde breder sig. 

Overnatning i Beach Pavilion med helpension inkluderet.

Dag 3 - 8: Afslapning og badeferie

Badeferie på Maldiverne

I har syv overnatninger til at nyde de fantastiske omgivelser på Lux* South Ari Atoll  

Her er god tid og mulighed for at slappe af ved stranden eller ved poolen. Resortet råder over 2 Infinity-pool, og har 4 km strand til rådighed. Få maden bragt ned på stranden , eller nyd en kølig drink i Lagoon baren med reggae toner i baggrunden. 

Dette er øen hvor man kan dykke ned i sit mentale velvære.  Øen rummer et fitness center, hvor der er mange muligheder for hold træning såsom Pilates, Aqua boot camp, cirkel træning, yoga, reiki healing blot for at nævne nogle. Ønsker I spa-behandling er der rig mulighed for dette, endda også for børnene. 

Der er endeløse muligheder for spændende oplevelser med vandet i fokus,  for eksempel snorkel og-dykker ture, ø-hop, kajak, stand-up paddel, Paragliding,  jet-ski, fisketure og meget mere.

Overnatning i Beach Pavilion helpension inkluderet.

Dag 9: Maldiverne - Danmark

Maldiverne vandaktivitet

Opholdet på Maldiverne er ved at være forbi. I flyver med vandflyveren retur til Male Lufthavn, hvorefter I rejser retur til Danmark eller måske I skal videre på flere eventyr? 

Indkvarteringer på rejsen

 

Lux* South Ari Atoll, 5-stjerner, Maldiverne  

Opholdet starter med en velkomst i lufthavnen Male, hvorefter I bliver anvist en lille hyggelig Lounge, hvor I kan friske lidt op. Her får I en forsmag på den gode og opmærksomme service som kendetegner personalet på Lux* South Ari Atoll. Et vandfly bringer jer til øen Dhidhoofinolhu på den sydligste Atoll, hvor I bliver taget godt imod af resortets personale.   Lux* South Ari Atoll som er et 5-stjernet resort, består af i alt 193 villaer,  og uanset hvor man bor, er der nem adgang til strand og vand. På alle måder vil I opleve luksus og selvforkælelse uanset om I spiser på en af de mange gourmet restauranter, eller nyder en spa-behandling med havets brusen i baggrunden.  7 restauranter og 5 barer  I når hele verden rundt i smagsoplevelser. Lux* råder nemlig over 7 restauranter og 5 barer, heraf 4 a lá carte restauranter. Her har I rig mulighed for at prøve forskellige køkkener af. For eksempel japansk cuisine, italiensk, gourmet fra Middelhavet og asiatisk.  LUX* South Ari Atoll har fået prædikatet ”Vegan Friendly Hotel” af Vegan Welcome. Lux* har et ”keen on green” koncept som i form af grønne sider i alle menuer tilbyder udsøgte plantebaserede retter. Oplevelser  Mange oplevelser venter forude hvis I bliver trætte af at ligge ved stranden og svømme i det krystal klare vand. Prøv f.eks. et luksus krydstogt med dine kære ude på havet.  Eller oplev de mangefarvede fisk, djævlerokker, hvalhajer på en snorkel/dykker sejlads. Tag med på en af de planlagte ture eller få gæsteservice til at skræddersy den helt rigtige tur til jer. Selvforkælelse  

Læs mere

Prisen inkluderer

 • Flyrejse: Danmark-Maldiverne t/r
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 7 overnatninger i Beach Pavilion på Lux* South Air Atoll   
 • Transport i vandflyver fra Male lufthavn til Resort t/r 
 • Maldivisk "green tax"   
 • Helpension inkluderet 
 • Velkomst til øen med kort briefing
 • Flaskevand og kaffe/te faciliteter på værelset
 • Adgang til Kids Club 
 • Gratis Wi-Fi i værelse og på fællesområder

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer og ikke nævnte måltider
 • Drikkepenge
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Tina Greve Jensen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m