Malahini Kuda Bandos
VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 9 DAGES REJSE
PRIS FRA 19.995,- kr.

Badeferie på Malahini Kuda Bando 

Langt fra storbyens larm og stress på en af de Maldiviske øer har vi fundet en lille perle. Resortet hedder Malahini Kuda Bando, 
et fire-stjernet resort med 82 værelser. Stemningen er afslappet, mange aktiviteter tilbydes og maden er god. 

Højdepunkter på rejsen

 • Kridhvide sandstrande
 • Lille charmerende ø  
 • Mange muligheder for aktiviteter 
 • Afslappet stemning 
 • Kort transportid fra Male lufthavn 

9 dages rejse fra 19.995,- kr.

Mindre resort med stor charme 

Malahini kan tilbyde en intim maldiverne oplevelse på en af de mindre øer  - Kuda Bandos. Dette resort har gjort flere tiltag for at blive selvforsynende med elektricitet.

Spis godt  

Sid ved vandkanten og nyd morgenmad, frokost eller middag i den moderne og smukke restaurant Maaga med udsigt over den smukke lagune.  Eller få arrangeret en privat spiseoplevelse på stranden.

Malahinis køkken tilbyder en bred vifte af smage fra hele verden. Resortet råder over 2 restauranter og en bar, og I kan altid få maden serveret på værelset, hvis I hellere vil nyde aftenen i eget selskab.  

Oplevelser 

Maldiverne er lig med vand og stand. På øen er der mange muligheder for at opleve livet under vandet. Tag med på snorkling og dykker ture. Oplev blandt andet hvalhaj (i sæson), rokker, havskildpadder, koralfisk. Eller tag med på delfin-cruise, dag-fiskeri, nat-fiskeri, øhop. 

Slip jeres indre barn løs og giv jer i kast med de mange vandaktiviteter, som tilbydes på øen f.eks windsurf, parasailing, SUB, bananbåd. Det er også muligt at tage i fittness center med rigtig god udsigt,  og nyde aften underholdning på Bluu hver aften. 

Tæt på Male lufthavn 

Det tager kun 10 minutter i speedbåd fra Male Lufthavn at komme til Malahini. Det gør så at I ikke skal bruge lang tid på transport og hurtigt kommer 
frem til resortet. 

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I kan flyve fra København, Billund eller måske Hamburg mod Maldiverne. Undervejs har I flyskift i mellemøsten og måske også i Europa 

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet under flyrejsen.

Dag 2: Ankomst Maldiverne

Ankomst til Velana Internationale Lufthavn Male. I spilder ikke meget tid på at komme frem til øen, efter blot 10 minutters sejlads i speedbåd fra lufthavnen befinder I jer på øen Kuda Bando klar til at starte jeres ferie.

Der er check ind kl. 14.00 og fortvivl ikke hvis I kommer ind med et morgenfly. Tiden kan fordrives med at hvil i en af liggestolene eller gå på opdagelse på den lille charmerende ø. 

I indkvarteres i Malahini for de kommende 7 nætter med helpension inkluderet.

Dag 3 - 8: Afslapning og badeferie

sun siyam olhuveli, Maldiverne

I har syv overnatninger til at nyde de fantastiske omgivelser på Malahini Kuda Bandos. Antallet af overnatninger kan nemt ændres kontakt os venligst for yderligere information.  

I Garden Room værelset kan I nyde en beliggenhed med udsigt til eksotiske banantræer og palmer. Badevandet er ca. 28 grader, og stranden på Kuda Nandos er altid lige ved hånden. SUP, kano, windsurf og Paddleboat er inkluderet i værelsesprisen og indbyder til at udforske livet i vandet. Mange aktiviteter kan prøves, dykning og snorkling er fantastisk, og I kan tage på delfin-cruice, fisketure, natfiskeri blot for at nævne nogle af de mange aktiviteter. 

Dagens måltider nydes i restauranten Maaga med udsigt til den smukke lagune. Resortet råder også over 2 barer og man har altid mulighed for at få maden serveret på stranden eller i værelset. 

Dag 9: Maldiverne - Danmark

Maldiverne vandaktivitet

Opholdet på Maldiverne er ved at være forbi. Afhængig af jeres flyafgang kan I måske finde tid til at nyde det sidste af Maldiverne. Forkæl eventuelt jer selv til en spa-behandling eller tag et sidste svømmetag i det skønne azur blå vand.  Speedbåden lejer jer til lufthavnen i Male, hvorefter I rejser retur til Danmark eller måske I skal videre på flere eventyr? Det er helt oplagt at kombinere Maldiverne og Sri Lanka.  

Prisen inkluderer

 • Flyrejse: Danmark - Maldiverne t/r
 • 7 overnatninger på Malahini Kuda Bandos i Garden Room  
 • Transport i speedbåd fra Male lufthavn til Resort t/r 
 • Lokal "green tax"  
 • Helpension inkluderet
 • Lufthavnsskatter og -afgifter

Mulighed for yderligere rabat ved reservation 4 måneder før ankomst 

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer og ikke nævnte måltider
 • Drikkepenge
 • Tillæg for obligatorisk jul og nytårs menu  
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Mulighed for indkvartering i anden værelses kategori, se under "indkvartering" ring og forhør nærmere 

Fordelagtige priser på unge fra 12 til og med 14 år i forældres værelse. Venligst kontakt os for mere information. 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Tina Greve Jensen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m