VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 14 DAGES REJSE
PRIS FRA 24.995,- kr.

Kør-selv-ferie i Namibia

Dette er en eventyrlig kør-selv-ferie gennem Namibia, der giver indblik i det smukke lands attraktioner, historie og seværdigheder

Højdepunkter på rejsen

 • Oplev Namibias højdepunkter i dit eget tempo
 • Namibias hovedstad, Windhoek
 • Namib-ørkenen i Namib Naukluft Park
 • Kystbyen Swakopmund og den kæmpemæssige koloni af pelssæler ved Cape Cross
 • Unikke klippeudskæringer og den forstenede skov nær Twyfelfontein
 • Fantastisk safari i Etosha Nationalpark

14 dages rejse fra 24.995,- kr.

Namibia er et yderst spændende land med en fantastisk variation i landskaber bl.a. den øde og mange steder barske Atlanterhavskyst, de store ørkenområder med bl.a. verdens ældste ørken og verdens højeste sandklitter, Fish River Canyon, som er verdens næststørste fjeldkløft og den fascinerende og til tider fremragende Etosha National Park.

Fantastisk mulighed for kør-selv-ferie

Namibia er en populær kør-selv-destination. Der er en god infrastruktur, omend hovedparten af vejene er grusveje, er de generelt af god kvalitet og velafmærkede. Namibia er meget tyndt befolket, så der er ikke meget trafik. Lange øde stræk i det dramatiske landskab, giver følelsen af frihed og indbyder til god musik på  anlægget, mens man kan føle sig alene på jorden og lade tankerne drive.

Oplev Swakopmund

Den mest populære ferieby i Namibia er Swakopmund, hvor landets tyske baggrund tydeligt ses i dens kulturelle og historiske islæt.

Udforsk Namib-ørkenen, Cape Cross og Sandwich Habour-lagunen

Klimaet her ved Atlanterhavet er behageligt, og der er mange udflugtsmuligheder herfra bl.a. til sælkolonien ved Cape Cross, Namib-ørkenen med nøgne grussletter og Sandwich Harbour-Lagunen. De enorme sandklitter, som omkranser Sossusvlei syd for Kuiseb-floden, kan opleves fra Sesriem på kanten af ørkenen.

Stor vildtbestand i Etosha National Park

De vilde Naukluft bjerge er et paradis for vandrere. Man må ikke glemme Etosha National Park med dens skinnende, udtørrede saltsø og store bestand af vildt som hovedattraktion. Ikke mindst i vores sommer og efterår har man fremragende muligheder for at opleve løve, elefant, næsehorn, giraf, zebra og mange forskellige antilopearter, hvoraf oryx-antilopen er mest karakteristisk for dette tørre område.

Imponerende stjernehimmel

Namibia er endvidere særligt populær blandt astronomer, idet man her finder en usædvanlig klar himmel, og selv om
man ikke er astronom, er det så sandelig værd at nyde den stjernespækkede himmel og de - for os nordboere - anderledes stjernebilleder.

Seværdigheder på rejsenRejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse Danmark om eftermiddagen og via Amsterdam eller Frankfurt mod Namibias hovedstad, Windhoek.

Dag 2: Ankomst til Namibia og Windhoek

Ved ankomst til Windhoeks internationale lufthavn får man udleveret sin lejebil og kører derefter til det hyggelige guesthouse i Windhoek. Vi benytter flere forskellige guesthouses, men ofte Olive Grove Guest House, som har dejlige værelser med privat bad og toilet, plunge pool og restaurant. Resten af dagen til fri disposition til at opleve den namibianske hovedstad.

Dag 3: Windhoek til Okonjima

Efter morgenmad køres mod nord til Okonjima vildtreservatet i Otjozondjupa regionen. Okonjima ligger i Omboroko bjergene, Omboroko kan oversættes til "bavianernes sted" Om eftermiddagen er der mulighed for at besøge et gepard forskningsprojekt og lære mere om disse meget interessante og truede rovdyr. Middag og overnatning på Okonjima Plains Camp eller lignende.

Dag 4: Okonjima til Etosha

I dag køres videre nordpå til et af turens højdepunkter, Etosha Nationalparken. Etosha blev erklæret nationalpark så tidligt som i 1907, og huser i dag en imponerende vildtbestand med 114 forskellige slags pattedyr, 100 arter af krybdyr og ca. 340 forskellige arter af fugle. Jeres lodge, Etosha Okaukeujo ligger lige uden for selve parken, ved et oplyst vandhul, hvor dyrene ofte kommer for at drikke. Ophold på Okaukeujo i de næste tre nætter.

Dag 5-6: Etosha National Park

I har hele dagen til at køre safari i den kæmpestore nationalpark. Man kan enten selv køre, men der er også mulighed for guidede udflugter. Ophold på Okaukuejo med morgenmad

Dag 7: Etosha til Omaruru

Det er blevet tid til at forlade Etosha og køre til Kamanjab, hvor man kan besøge en lokal Himba landsby, og lære mere om himbaernes traditioner og dagligliv. Oplev f.eks. malknings ceremonien og det såkaldte "røgbad" og lær om deres religion og tro, forfædre og udnyttelse af naturens råvarer, som f.eks. plantemedicin. Derfra videre mod Omaruru for overnatning. Omaruru var oprindeligt en missionsstation, og har en lang og ganske spændende historie, men er i dag en ganske driftig lille by med en del kunsthåndværk og lokale småindustrier.

Overnatning på Omaruru Guesthouse eller lign. med morgenmad.

Dag 8: Omaruru til Swakopmund

Efter morgenmad fortsæt til Spitzkoppe hvor man kan opleve nogle fantastiske bjergformationer i granit med ganske specielle farver. Tag en gåtur blandt klipperne og opleve gamle hulemalerier. Herfra køres mod sydvest ud mod kysten og frem til den charmerende kystby Swakopmund, hvor der vil være mulighed for at deltage i de mange aktiviteter som byen og omegnen byder på. Man kan naturligvis også slappe af og nyder den lille charmerende tyske by og de flotte strande. Middag på egen hånd, men Swakopmund har rigtig mange restauranter, så der er noget for enhver smag.

Overnatning på The Stiltz eller lignende

Dag 9: Swakopmund

Dagen til fri disposition i Swakopmund. 

Dag 10: Namib Naukluft National Park

Efter en tidlig morgenmad forlades Swakopmund og der køres sydpå gennem Walvis Bay til fantastiske Namib Naukluft National Park som betragtes som den allerældste ørken i verden. Gør evt. ophold undervejs ved det lille lokalsamfund, Solitaire og smag deres verdensberømte æblekage. Vel ankommet til lodgen i Sossusvlei vil der om aftenen være mulighed for en såkaldt "wild cat walk".

Middag og overnatning foro de næste to nætter på Sossus Dune Lodge eller lignende. 

Dag 11: Sossusvlei og Deadvlei

I dag er der god tid til at se de fantastiske op til 300 m høje klitter ved Soussusvlei og Deadvlei, men vi foreslår at man står rigtig tidligt op. Både ved solopgang og ved solnedgang er der et farvespil, som bare er helt uforglemmeligt, og husk endelig kameraet. Vi vil også anbefale, at man gør holdt for at opleve Sesriem Canyon, en imponerende kløft som blev skåret i klipperne for millioner af år siden af Tsauchab floden.

Dag 12: Windhoek

Efter morgenmad forlades ørkenen og der køres i ro og mag tilbage til Windhoek. Overnatning på hyggeligt guesthouse, sandsynligvis Olive Grove igen. Om eftermiddagen er der tid til måske lige at foretage lidt indkøb, og så ellers nyde en god namibiansk middag på en af de mange restauranter.

Dag 13: Windhoek og hjemrejse

Dagen er til fri disposition i Windhoek, med tid til at foretage lidt indkøb og se nærmere på Windhoeks attraktioner inden turen går til lufthavnen, hvor lejebilen afleveres inden flyafgang mod Europa.

Dag 14: Hjemkomst til Danmark

Ankomst Danmark sidst på formiddagen.

Indkvarteringer på rejsen

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark-Namibia t/r
 • Billeje (VW Polo Vivo eller lign.) i 12 dage
 • Ophold inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkervarer
 • Drikkepenge
 • Rejse - og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Tilkøb af udflugter
 • Andre personlige udgifter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Andet som ikke er nævt i "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m