VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Badeferie på Breezes Beach Club

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men udnyt også de mange oplevelsesmuligheder på øen med den meget imødekommende befolkning

Højdepunkter på rejsen

 • Afslapning på de billedskønne, hvide og palmeklædte tropiske sandstrande
 • Badning samt evt. snorkling og dykning i det krystalklare og varme Indiske Ocean
 • Bo på det vidunderlige Breezes Beach Club & Spa lige ned til vandet
 • Rige muligheder for aktiviteter som f.eks. besøg i krydderiplantage og Stone Town

Tag på en afslappende badeferie på Zanzibar, en koralø i Det Indiske Ocean, med de mest eventyrlige sandstrande. Bo på Breezes Beach Club & Spa, et lækkert 4-stjernet hotel unikt beliggende på Bwejuu-stranden, der er kåret blandt verdens 10 bedste strande på tropeøer.

Hvide sandstrande og spændende koralrev

Det er først og fremmest de hvide palmeklædte strande, det tropiske klima og det varme og klare azurblå vand, der lokker folk til Zanzibar. Flere steder ud for kysterne findes også rige koralrev, som er hjemsted for et ualmindeligt rigt og farvestrålende liv. 

Gode snorkelmuligheder i private omgivelser

Der er mange gode dykker- og snorklemuligheder på øen. Rundt om Zanzibar findes kilometerlange hvide sandstrande, som man næsten kan have for sig selv.

Utallige muligheder for oplevelser

Tag også på oplevelse på den magiske ø. Besøg f.eks. en af de mange krydderiplantager, som øen er kendt for, historiske Stone Town der er bykerne i øens hovedstad, svøm med vilde delfiner eller gå tur i en smuk tropeskov med sjældne aber. Der er mange muligheder for at møde Zanzibars spændende kultur og natur.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er fly fra Danmark mod Zanzibar med flyskift undervejs.

Der flyves med rutefly hvor måltider, drikkevarer og underholdning er inkluderet. 

Dag 2: Ankomst Zanzibar

Ankomst til Zanzibar hvor man afhentes i den lille internationale lufthavn og køres direkte til øens sydøstkyst og dit komfortable og yderst service mindede hjem for den næste uge, Breezes Beach Club & Spa.

Overnatningen på Breezes Beach Club & Spa med halvpension inkluderet.

Dag 3-8: Zanzibar

Seks hele dage på eksotiske Zanzibar, hvor der er rigelig tid til både at slappe af på det vidunderlige strandhotel ved den fine palmeklædte sandstrand, samt at tage på opdagelse på den spændende ø.

Der er et hav af muligheder for aktiviteter og guidede ture på øen, der rummer et bredt udvalg af såvel kulturelle og historiske attraktioner som af dejlige naturoplevelser.

Uanset om du bliver på hotellet eller tager på tur, vil du helt sikkert møde en lokalbefolkning der er meget åbne, venlige og hjælpsomme.

Overnatningen på Breezes Beach Club & Spa med halvpension inkluderet.

Dag 9: Zanzibar - hjemrejse

Efter syv nætter og seks hele dage på Zanzibar er det tid til at sige farvel til den vidunderlige ø – og måske på gensyn!

Der flyves tidligt om morgenen mod Nairobi og derfra tilbage mod Europa.

Indkvarteringer på rejsen

 

Breezes Beach Club & Spa

Breezes Beach Club & Spa ligger i en palmeklædt tropisk have ved den eftertragtede Bwejuu Beach på Zanzibars sydøstkyst. Ideelt for par og familier som leder efter en romantisk og afslappende ferie, men stadig med mulighed for mange aktiviteter. Det skønne hotels 70 værelser er fordelt på kategorierne standardværelser, deluxe værelser og suiter. Hotellet har tre restauranter og fire barer som kan betjene alle jeres kulinariske lyster hele dagen lang. Lige fra buffet til frisk fanget og tilberedt fisk til intim romantisk middag for to. Barerne variere også fra pool bar til whisky/likør bar til kaffe og te bar til eftermiddags kagen.   Aktivitetsmulighederne på stranden og langs kysten er afhængig af stedets tidevandsforskel. Ved lavvande er der mulighed for spadsereture og cykelture langs den kilometerlange skønne strand. Det er også muligt at benytte sig af de mange former for boldspil så som volleyball eller strand tennis. Dog vil højepunktet være at gå på revet. Det smukke rev kommer frem ved lavvande og giver en enestående mulighed for at se det på en helt anden måde en normalt. Dog må det endelig ikke glemmes ved højvande hvor det er muligt at snorkle og dukke på revet. Dette er en helt ekseptionel oplevelse som har fået fem stjerner på omgivelser men også på certificeringen når man skal lære at dykke.  Herud over er det også muligt at dyrke andre vandsport aktivitetet så som kitesurfing, sejlads, windsurfing, vandcykler, kajak og padel boarding. Frangipani Spa er en prisbelønnet spa som giver mulighed for afslapning og selvforkælelse i alle afskygninger.  Breezes ligger langs en uberørt og smuk strand på den sydøstlige kyst af Zanzibar, som er den mest rolige og uberørte del af øen. 

Læs mere

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København-Zanzibar t/r
 • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
 • 7 overnatninger på Breezes Beach Club & Spa, Zanzibar i standard dobbeltværelse 
 • Halvpension

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Tanzania (ca. USD 50,- pr. person). Ønskes visumassistance Dkk 1.000,- pr. person inkl. visumpris
 • Afrejseskat fra Tanzania på 48 USD per person
 • Drikkevarer
 • Frokoster på Breezes Beach Club
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Afbudsforsikring
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 
 • Zanzibar turistskat, der betales direkte til hotellet (USD 2-5,- pr. person pr. overnatning)

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Sofie Nielsen

Telefon: 63 21 43 07

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m