« Tilbage

Første klasses golf

Mauritius har for nyligt vundet prisen som årets golfdestination i Afrika, Det Indiske Ocean og Den Arabiske Halvø, og rummer nogle af de mest udsøgte golfbaner. På Mauritius findes omkring 20 fremragende golfbaner, hvoraf langt de fleste har de mest spektakulære omgivelser direkte ned til det blå ocean. Omringet af et frodigt og smukt landskab indbyder banerne til mange gode timers golfspil, og stort set alle baner byder gæster udefra velkommen. Nogle baner er placeret i forbindelse med golfressorts, mens andre er klubbaner. Kun enkelte baner er lukkede for gæster i højsæsonen, men de fleste steder vil man altså blive budt varmt velkommen.

Designet af golfbanerne bærer præg af allerhøjeste kvalitet. En af de mest berømte baner er Le Touessrok, som er placeret på sin egen lille tropeø, Île aux Cerf, ved Mauritius’ østkyst. Golfbanen er designet af Bernhard Langer, og betragtes som en af Mauritius’ mest udsøgte baner. Også Anahita, som er designet af Ernie Els, byder på prægtige omgivelser og gode golffaciliteter. Det er bestemt også værd at nævne golfbaner som Heritage Gulf Course, Belle Mare Plage – The Legend, Tamarina, Paradis og Golf du Chateau – Bel Ombre.

Mauritius kan altså sagtens være med, når man skal have en af de helt store golfoplevelser, og med sine fantastiske omgivelser og udsøgte designs leverer østaten de perfekte rammer til at spille golf i. Luksuskomfort og forkælelse er nøgleordene for ophold på Mauritius, og man vil derfor opleve høj service, sublim komfort og kulinarisk kvalitet i pauserne mellem golfspillet.

Højdepunkter:

  • Nyligt prisvindende golfdestination med baner direkte ud til det krystalklare blå ocean
  • Den berømte golfbane Le Touessrok, der er placeret på sin egen lille tropeø og som byder på fantastiske, frodige omgivelser
  • Luksuskomfort, højt serviceniveau og kulinarisk kvalitet i pauserne mellem golfspillet

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m