VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 18 DAGES REJSE
PRIS FRA 35.395,- kr.

Balule River Lodge & Mauritius
(Veranda Pointe aux Biches)

Få den ultimative safarioplevelse i Sydafrikas største nationalpark, Krüger, og tag på afslappende badeferie på luksusdestinationen, Mauritius, hvor komfort og serviceniveau er i verdensklasse.

Højdepunkter på rejsen

 • Bo på vores egen intime og dansk-drevede lodge belligende i Sydafrikas største nationalpark, Krüger
 • Bo ud til Olifant-floden, hvor elefanterne jævnligt kommer gennem lodgen
 • Oplev paradis-øen Mauritius' smukke natur
 • Oplev det gennemsigtige , turkisblå ocean ved Mauritius' kyst
 • Skønne sandstrande ved Det Indiske Ocean

18 dages rejse fra 35.395,- kr.

På denne rejse kombineres storslået safari i Sydafrikas største nationalpark, Krüger, med afslapning og badeferie på den smukke tropeø, Mauritius. Her kombineres to ferietyper og to lande i én uforglemmelig rejse.

Oplev Afrikas dyreliv på tæt hold

Hos Balule River Lodge kommer I helt tæt på dyrene i Krüger nationalpark – så tæt på, at I faktisk bor i et af de private reservater beliggende i Greater Krüger – nemlig Balule Nature Reserve. Her ses ofte elefanter bevæge sig igennem lodgen – en særdeles unik oplevelse.

I vil på jeres ophold på Balule River Lodge opleve safariture i Sydafrikas bedste safariområde, både med safari kørsel i Balule Nature Reserve og Kruger National park. Her er god mulighed for at se de berømte ”Big Five”, som består af elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard.

Krüger nationalpark er også hjem for giraffer, zebraer, gnuer samt mange forskellige arter af antiloper og impalaer. Bavianer og marekatte er også meget talrige, mens floderne har mange krokodiller og flodheste, og nationalparken har desuden også et rigt og varieret fugleliv.

Badeferie på paradisøen Mauritius

Den smukke tropeø, Mauritius, der er kendt for sine smukke hvide sandstrande og turkisblå vand, byder på rig mulighed for sol, afslapning og badeferie. Mauritius er et sandt tropisk paradis med bjergtagende natur. Foruden de fantastiske strande og det smukke hav, findes tropiske, frodige skove med eksotiske planter og smukke vandfald.

Er du den aktive type, er der rig mulighed for at lave en række af bl.a. vandaktiviteter som fiskeri, sejlads, snorkling, surfing og dykning.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Balule River Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn, Hoedspruit, ved Kruger National Park.

Her bliver I mødt af Balules guide, som kører jer til lodgen. Velkomst i logden med en dejlig frokost. Informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safaribiler i Balule Nature Reserve, en morgen-gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddags gamedrive kl. 15.30.
I har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad I kommer til at se. Blot er ét sikkert: safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte.

Under eftermiddagens gamedrive gør I holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får I den klassiske "sundowner", mens I nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Gamedrive i Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i Lodgen, og efter en times kørsel i bil når vi den statsejede del af Kruger National Park - netop som solen står op. Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer.

I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant. Vi kører i åbne safari biler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad vi skal observere. Han kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig. Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers. I løbet af turen standser vi forskellige steder for at strække benene samt for at spise frokost.

Vi kører ud af parken lige før solnedgang og ankommer til Balule River Lodge, hvor et herligt aftensmåltid venter os.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Afslapning i Balule Nature Reserve & Balule tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Lodge, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring lodgen.

Du kan også vælge en af de mange ekstra tur, der kan tilkøbes, f.eks. ballonsafari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village.

Dag 6: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Om tirsdagen starter I igen tidligt med en morgen-gamedrive i lodgens åbne safaribiler. I spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen. Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr.

Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Dag 7: Gamedrives i Balule Nature Reserve + "bush braii"

Denne dag er der mulighed for tilkøbsaktiviteter, f.eks. en ekstra safari, et river cruise eller en tur i varmluftballon. 

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve.

Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikansk grillaften, "bush braii", ved udsigtspunktet Lion View, hvor I nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. 

Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens chikaderne synger og løverne brøler i det fjerne. 

Dag 8: Game Drive i Balule Nature Reserve og mulighed for tilkøbsaktivitet

Vi starter dagen tidligt med et morgen game drive i Balule Nature Reserve. Måske I her kan sætte kryds ved flere af de arter, som lever i den sydafrikanske bush f.eks. giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, og – hvis man er heldig – elefant og flodhest.


Eftermiddagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller blot slappe af ved poolen eller på lodgen. 

Dag 9: Fredag: Balule River Lodge – Johannesburg

Afrejse fra Balule River Lodge om formiddagen og ankomst til Johannesburg først på eftermiddagen.

Flyet til Mauritius afgår lørdag morgen, derfor overnattes på et lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg.

Dag 10-16: Mauritius

Afrejse fra Johannesburg lørdag morgen med ankomst til Mauritius om eftermiddagen lokal tid.

Afhentning i Mauritius' Lufthavn og transfer i bil til hotellet.

Ankomst og check-in på hotellet, hvor det gæstfrie personale står klar til at tage imod dig.
De næste 8 dage skal tilbringes på denne bounty-ø, som byder på de lækreste strande og det mest indbydende badevand, et behageligt klima og et smukt kuperet landskab med den skønneste farvepragt.

Har man lyst til at opleve øens kulturelle seværdigheder og smukke, varierede natur, er der mulighed for at leje bil eller booke guidede hel- eller halvdagsture på hotellet. Mulighederne er mange: Sejltur til Ile Aux Cerfs, besøg på tefabrikken Bois Cherí eller en tur til den botaniske have fra 1753, The Royal Botanical Gardens of Pamplemousses. Eller hvad med en tur til Black River Gorges, hvor der findes vaskeægte jungle, et besøg på det fantastiske marked i hovedstaden Port Louis eller en udflugt til de prægtige huse fra kolonitiden i Eureka og Les Aubineaux. Mange betragter Mauritius som værende den perfekte destination til afslapning, men faktisk tilbyder øen også et væld af seværdigheder.

Har man et ønske om aktiv ferie, byder hotellerne på alle former for vandsport såsom vandski, windsurfing, sejlads, kajak, dykning, snorkeldykning, vandaerobic, dybhavsfiskeri og katamaransejlads. På land kan man blandt andet spille tennis eller boccia, dyrke yoga eller fitness eller spille volleyball og fodbold.
De fleste sportsaktiviteter er gratis.

Overnatning på Veranda Pointe aux Biches med halvpension inkluderet. 

Dag 17: Mauritius – Europa

Transfer i bil fra hotellet til Mauritius' Lufthavn.

Afrejse sidst på eftermiddagen med fly fra Mauritius til Johannesburg, hvor man lander først på aftenen lokal tid.

Samme aften flyver man videre fra Johannesburg til Europa.

Dag 18: Ankomst Danmark

Flyet fra Sydafrika lander i den europæiske lufthavn tidligt om morgenen.

Efter nogle timers ventetid fortsættes hjemrejsen med fly til Danmark, hvor der afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Fly København-Hoedspruit, Hoedspruit-Johannesburg, Johannesburg-Mauritius og Mauritius-København
 • Afhentning i Hoedspruit Lufthavn og biltransfer til/fra Balule River Lodge
 • 7 overnatninger på Balule River Lodge i et standard-dobbeltværelse 
 • Fuld forplejning på Balule River Lodge, eksklusiv drikkevarer*
 • 3 morgen-game drives i Balule Nature Reserve, den ene afsluttes med “champagne breakfast” i lodgen
 • Heldagssafari i Kruger National Park
 • 2 eftermiddags-game drives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen
 • Game drive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
 • 1 overnatning på lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg
 • Transfer Mauritius Lufthavn– hotel t/r
 • 7 overnatninger på Mauritius på Veranda Pointe aux Biches
 • Halvpension på hotel på Mauritius (morgenmad og middag)

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer (Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke på Balule, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker)).
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m