« Tilbage

Mauritius' kridhvide sandstrande i ægte bounty-stil

Mauritius byder på mange seværdigheder for både natur- og kulturelskere. Man kommer dog ikke uden om det, som de fleste nok forbinder Mauritius med: hvide, palmeklædte strande med krystalklart vand. Mauritius’ mange strande lever alle op til en usædvanlig høj standard, og er nærmest skabt til at kreere det helt perfekte postkort. Strandende indbyder til ren og skær afslapning, der bestemt også er noget, som mange af øens turister tiltrækkes af. Mauritius er i den grad et tropisk paradis, som kun de færreste andre destinationer kan måle sig med.

De fleste af øens generelt luksuriøse og lækre hoteller og resorts er placeret direkte ud til havet. Opholder man sig på et værelse med havudsigt, kan man nyde den fantastiske rødgyldne solnedgang over Det Indiske Ocean, der er lige magisk hver aften. Om dagen kan man vælge at nyde nogle timer på en solseng eller i en hængekøje med udsigt over vandet. Hvis man er til lidt mere action, er der på de fleste af Mauritius’ strande også mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Desuden indbyder koralrevet omkring øen til snorkling direkte fra vandkanten.

På en rejse til Mauritius er det næsten uundgåeligt ikke at tilbringe nogle afslappende timer på de udsøgte hvide sandstrande, og hvem ønsker i øvrigt også at gå glip af en oplevelse i det rene paradis?

Højdepunkter:

  • Afslapning og selvforkælelse på kridhvide sandstrande med svajende palmer og krystalklart vand
  • Vandsportsaktiviteter
  • Snorkling på det smukke og farverige koralrev direkte fra strandkanten

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m