« Tilbage

Moremi Game Reserve

Moremi Game Reserve er en meget populær destination, som ofte kombineres med et besøg i Chobe National Park, som ligger mod nordøst. Indeholdt af et areal på cirka 3.900 km², mødes jord og Delta, som sammen har skabt et malerisk billede af store sletter med enten årstidsbestemt eller evigt våde vandveje, laguner, floder og skove. Dette terræn gør, at selve kørslen i Moremi Game Reserve bliver kørt steder, hvor det, på besøgstidspunktet, er muligt at komme frem.

Moremi Game Reserve er en perle i Botswana. Det er det første reservat i Afrika, som er blevet etableret af lokale beboere. Efter mange år med ukontrolleret jagt og direkte udtømning af vilde dyr i området, tog Batawana folket i Ngamiland, under ledelse af den nu afdøde Chief Moremi III’s kone, Fru Moremi, det dristige initiativ til at proklamere Moremi-området til at være Moremi Game Reserve tilbage i år 1963.

Moremi Game Reserve er det eneste officielt beskyttede område i Okavango Deltaet, og det er med god grund, da Moremi Game Reserve har enorm videnskabelig, miljømæssig og bevaringsværdi samt betydning.

Moremi Game Reserve rangerer som et af de smukkeste reservater i Afrika, og er muligvis også deriblandt på verdensplan. Moremi Game Reserve ligger i det centrale og østlige område af Okavango, og omfatter Moremi Tongue, som har en af de rigeste og mest forskelligartede økosystemer i hele kontinentet, Afrika. Dette spektakulære syn får man hurtigt øje på i form af de mange fugle, som lever og opholder her, det siges at ca. 400 forskellige fuglearter er at finde i Moremi Game Reserve.  

Moremi Game Reserve er igen kendt som værende en ”Big Five”-destination, da man har genindført både det sorte og det hvide næsehorn. ”The Big Five” er en gammel jagtbetegnelse for de dyr, der er sværest for en jæger at nedlægge. Det er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen, der sammen udgør ”The Big Five”.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m