« Tilbage

Sejltur på Det Indiske Ocean

Mauritius byder på utallige muligheder for at komme ud på havet og se hvaler og flere arter af delfiner. Sågar kan man komme så tæt på delfiner, som overhovedet muligt, da flere arrangører tilbyder ture på havet, hvor man kan svømme med det smukke dyr. Foruden muligheden for at opleve Det Indiske Oceans fantastiske dyreliv, får man også rig mulighed for at opleve den smukkeste udsigt ud over det krystalklare vand, som er kendetegnende for øen.

Man skal ikke lede i lang tid efter muligheden for en bådtur, da stort set alle strande reklamerer for forskellige typer af sejladser på havet. Der er mulighed for at komme på en kort tur, hvor man blot sejler ud i en time eller to og forsøger at spotte hvaler og delfiner. Andre ture er længere, og tilbyder muligheden for, at man kan komme i vandet og svømme med delfiner og dykke eller snorkle for at udforske det spektakulære koralrev, som omkranser øen. Vælger man en udflugt, hvor man skal svømme med vilde delfiner, er der meget at se frem til. Delfiner er utroligt legesyge og nysgerrige, og båden tiltrækker deres opmærksomhed. På den måde lykkes det arrangørerne at komme helt tæt på delfinerne, så man, som passager, opnår den absolut største fornøjelse i mødet med dyrene. Som nævnt er det muligt at komme på de forskellige bådture stort set på hele Mauritius’ kyststrækning, men især kan strækningen lige syd for Flic en Flac på øens vestkyst anbefales som udgangspunkt for turen, hvis man vil svømme med delfiner.

På de længere bådture, som foregår hen over et naturligt måltidstidspunkt, er det ganske normalt at mad kan tilkøbes eller på forhånd er inkluderet i prisen for turen.

Højdepunkter:

  • Ture på Det Indiske Ocean, hvor man kan komme helt tæt på hvaler og delfiner
  • Bådtur fra kysten lige syd for Flic en Flac, hvor man får mulighed for at svømme med delfiner
  • Dykning og snorkling fra båden, hvor man kan udforske Mauritius’ fantastiske og farverige koralrev

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m