« Tilbage

Seven Coloured Earth og Chamarel vandfaldet

Hvis man skal opleve naturen i det sydvestlige Mauritius er ”Seven Coloured Earth” i Chamarel et absolut must. Den syvfarvede jord er en imponerende geologisk formation, som er skabt ud af vulkanske sten, der er kølet ned ved forskellige temperaturer. Jordklitterne består af skråninger, der gløder i et magisk samspil af flotte farver. Seven Coloured Earth er en af Mauritius’ største turistattraktioner og består af et område på 7500 m2. Den syvfarvede jord ligger i et kompakt skovområde, der om muligt gør oplevelsen endnu mere spektakulær.

Det er i øvrigt værd at nævne, at der tæt ved Seven Coloured Earth ligger en lille farm med store landskildpadder, som man kan komme helt tæt på. Et besøg her sætter prikken over i’et på en fantastisk dag i det sydvestlige Mauritius.

Ikke langt derfra finder man endnu et af naturens vidundere, nemlig Chamarel vandfaldet. Det 83 meter høje vandfald betragtes som øens suverænt flotteste. Omgivet af palmer og frodig natur kan man se vandet falde ud over en lodret klippekant. I regntiden, hvor der er ekstra tryk på vandfaldet, bliver Chamarel vandfaldet til ét samlet, mens der resten af året ses to til tre separate stråler. Selvom størrelsen på vandfaldet langt fra kan måle sig med verdens største, så er det med de omkringliggende omgivelser taget i betragtning bestemt et besøg værd.

Højdepunkter:

  • Seven Coloured Earth der er et produkt af øens vulkanske aktiviteter, og som skaber et magisk farvespil
  • Chamarel vandfaldet der betragtes som Mauritius’ flotteste
  • Besøg på farm med skønne, store landskildpadder

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m