« Tilbage

Snorkling og dykning på koralrevet omkring Mauritius

Mauritius er omgivet af verdens 3. største koralrev, der strækker sig 150 kilometer langs kysten. Bortset fra den helt sydlige kyst, byder stort set hele øens kyststrækning på et flot og velbevaret koralrev, som gør Mauritius til en fantastisk destination for både nybegyndere og erfarne dykkere. Der findes et bredt udvalg af turoperatører, så det er både muligt at snorkle på egen hånd og dykke ned på bunden af Det Indiske Ocean i selskab med professionelle arrangører.

Mauritius’ smukke koralrev byder på en stor variation af kulørte fisk, der er typiske for Det Indiske Ocean. Sydøst på øen finder man Blue Bay Marine Park, der byder på en usædvanlig god sigtbarhed. Med en havdybde på kun 5-6 meter er stedet helt ideelt for nybegyndere, som kan starte snorkelturen direkte fra strandkanten. Man kan her spotte fisk i alle regnbuens farver, herunder blandt andet klovnfisk og papegøjefisk, og desuden byder koralrevet også på mange forskellige plantearter og koraller. Et andet og mindst ligeså udsøgt sted at dykke og snorkle er på den nordvestlige kyst ud for byen Pointe aux Piments. Her er koralrevet let tilgængeligt at komme til, og udover en stor variation af fiskearter, er området også kendt som værende det bedste sted at spotte havskildpadder. Vælger man at tage på dykker- eller snorkeltur i Pointe aux Piments anbefales det i høj grad at erhverve sig et undervandskamera på forhånd. Det er muligt at komme helt tæt på havskildpadderne, og det giver nogle helt utroligt spektakulære billeder.

Selvom Mauritius traditionelt set er en destination, hvortil man tager på en afslappende badeferie, er der altså også rig mulighed for at opleve og nyde dyrelivet, som især udfolder på Mauritius’ farverige koralrev. Netop denne fantastiske mulighed for at snorkle og dykke er en vigtig magnet for øens turisme. 

Højdepunkter:

  • Snorkling eller dykning på koralrevet omkring Mauritius med masser af koraller og koralrevsfisk
  • Blue Bay Marine Park med fantastisk sigtbarhed og med mulighed for at snorkle direkte fra strandkanten
  • Pointe aux Piments på den nordvestlige kyst, som byder på et koralrev med god mulighed for at spotte havskildpadder

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m