Vidunderlige Sri Lanka Safari
VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 10 DAGES REJSE
PRIS FRA 21.695,- kr.

Vidunderlige Sri Lanka Safari  

Tag på safari i vidunderlige Sri Lanka, oplev den majestætiske Leopard i Wilpattu National Park, som er et af de steder i verden, hvor der er størst mulighed for at se Leopard. Sri Lanka har en fantastisk natur og et rigt dyreliv. Besøg to National Parker med mulighed for at opleve Sloth Bear, asiatiske elefanter, krokodiller, bøfler, påfugle, bare for at nævne nogle af de mange spændende dyr. 

Landet rummer en overordentlig spændende historie, og har 8 steder på UNESCO verdensarvsliste. På denne tur oplever I den ene; nemlig Sigiriya eller løveklippen på dansk. Sri Lankas spændende hovedstad og havneby Colombo besøges til slut på turen.  

Afrejse hver dag, privat safari med egen guide og chauffør

Højdepunkter på rejsen

 • Safari i det nordlige Sri Lanka – bedste sted at se Leopard
 • Opleve Sigiriya fra oldtiden 300 år før vor tidsregning - er på UNESCO's verdensarvsliste
 • Spejde efter; Sloth Bear, elefant, kamæleon, påfugl, krokodille
 • Mulighed for at se elefantsammenkomst i Habarana 
 • Oplev Colombos travle dagligdag i tuk tuk
 • Møde de venlige og imødekommende Srilankanere
 • Egen chauffør og guide under hele turen

10 dages rejse fra 21.695,- kr.

Drømmer I om at se en Leopard ?  og samtidig opleve en perlerække af Sri Lankas største attraktioner  

Vi har her sammensat en spændende safari i Sri Lanka, hvor I ikke kun skal opleve det fantastiske dyreliv i de store nationalparker, men også det smukke, smukke land og den uhyre venlige og imødekommende befolkning.

I lander i Colombo, Sri Lankas hovedstad, og den er som alle storbyer fuld af mennesker, lys og trafik. Jeres chauffør kører jer sikkert nordpå i retning mod Wilpattu. Trafikken undervejs er noget for sig – tuk-tuk, knallerter og måske endda en hellig kø blander sig med bilerne. I når til jeres destination Wilpattu National Park som Safari Eksperten har forelsket sig i, fordi denne park rummer de gode elementer, som gør en god safari: Mange spændende og sjældne dyr kan opleves f.eks. læbebjørn, asiatisk elefant, sjakal, vildsvin, krokodille og axis hjort, rigtige gode muligheder for at se flere leoparder samt søde chauffører og guider, som kender dyrene og med stor glæde deler ud af deres viden.

Oplev store flokke af elefanterne 

I Habarana området er der rig mulighed for at opleve store flokke af elefanter. Elefanterne samles her i stort antal for at spise af græsset og den frodige vegetation, og nyder at bade og drikke i vandet. Kom tæt på disse majestætiske dyr, der danner stærke familie-enheder eller flokke bestående af voksne hunner og unge kalve.

Sri Lankas spændende historie - Sigiriya

Landet rummer en overordentlig spændende historie, og har 8 steder på UNESCO verdensarvsliste. På denne tur oplever I den ene nemlig Sigiriya eller løveklippen på dansk.

Colombo

Oplev en hovedstad i konstant forandring. Sri Lankas største by og den vigtigste havneby. Colombo er også mødet mellem flotte moderne bygninger og titusinde år af spændende historie. Vi har arrangeret en sightseeing tur i tuk-tuk, hvor de travle markeder og dagligdagen opleves tæt på. 

Stor imødekommenhed og højt serviceniveau

Srilankanere er et fantastisk sødt, hjertevarmt og smilende folkefærd, der tager imod turister med varme og stor gæstfrihed. Serviceniveauet på restauranter, hoteller og detailhandel er højt. Kufferter bliver bragt, der bliver ringet efter personale, som følger dig til din hytte, altid med stor nøjagtighed og akkuratesse. 

Seværdigheder på rejsen

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark til Colombo via europæisk eller mellemøstlig lufthavn 

Mad og drikkevarer er naturligvis inkluderet under flyrejsen.

Dag 2 :Ankomst Sri Lanka

colombo

Ved ankomst til Colombo Lufthavn i Sri Lanka bliver I mødt i lufthavnen af en engelsktalende repræsentant fra Safari Eksperten, som byder jer velkommen til Sri Lanka. Guiden vil hjælpe jer til jeres køretøj, og nu starter en spændende køretur nordpå til Wilpattu National Park.

Rejsen tager cirka 4 timer, og der til være passende stop undervejs. Chaufføren er erfaren og rigtig dygtig til at begå sig i den Srilankanske trafik. Læn jer tilbage og oplev det pulserende liv i Colombo. Trafikken er næsten en oplevelse i sig selv, og er noget anderledes end i Danmark. I vil blive taget vel imod af personalet på overnatningsstedet, og anvist jeres værelser, hvor I sikkert har brug for tiltrængt hvile og afslapning efter en lang rejse.

Overnatning i Claughton Wild Wilpattu inkl. fuldpension  

 

 

Dag 3: Safari Wilpattu National Park

wilpattu-national-park/wilpattu

Tilbring formiddagen med at slappe af og nyde omgivelserne. Jeres personlige guide vil med glæde tage jer med på en lille vandretur og vise jer området. I har mulighed for at udforske landsbyen og få et lille indblik i dagligdagen for de lokale Srilankanere. Landsbymiljøet er smukt med grønne rismarker, dyrehold og rigt fugleliv.  Nyd en lækker frokost på overnatningsstedet

Kl. ca. 14.30 hopper I sammen med jeres guide og en lokal chauffør i safarijeepen, og begiver jer nu ind i Wilpattu National Park til jeres første game drive. Wilpattu er et af de bedste steder i Sri Lanka at se Leopard og Sloth Bear (på dansk læbebjørn). I nyder et dejligt aftensmåltid på overnatningsstedet. Hvis I har mod på det så sig ja til at smage det Srilankanske køkken. Det er virkelig lækkert, dog er det en god ide at bede kokkene tilberede maden ”not too spicy”. Srilankanerne nyder deres mad MEGET stærk. 

Overnatning på Claughton Wild Wilpattu inkl. fuldpension 

Dag 4: Safari Wilpattu National Park

læbebjørn

Tidlig morgen afsted ca. 05.30 mod Wilpattu med en pakket morgenmad.

Din frokost bliver leveret frisk i parken til frokosttid. I Sri Lanka siges det, at hvis man ser en sjakal om morgenen, bliver det en god dag, så hold udkig efter sjakaler denne morgen. Måske får I set leopard og sloth bear?  Det er næsten uundgåeligt at møde den asiatiske elefant som bruger meget af deres vågne tid på at spise. Af større dyr rummer Wilpattu også vildsvin, krokodille, sambar, axis hjort samt bøffel. 

Nationalparken er tæt bevokset, og det betyder blandt andet, at der er mange mørke og skyggefulde områder til dyrene selv under eftermiddagens varme. Porten til nationalparken lukker kl. 18.00, og chaufføren sørger for, I er ude af parken inden da.

Overnatning på Claughton Wild Wilpattu inkl. fuldpension 

Dag 5: Wilpattu - Habarana

habarana/elephants-minneriya

Tidligt op igen og en halv dags game drive nydes. I får en pakket morgenmad med på turen.

Ud over de mange store dyrearter har Wilpattu også et fremragende fugleliv. Wilpattu rummer flere fuglearter, som kun findes i Sri Lanka, blandt andet landets national fugl - Sri Lanka Junglefowl. En vild høneart med meget smukke fjer, som man helt sikkert vil møde, mens den spankulerer rundt i junglen og leder efter føde. Påfugle ses overalt i parken, og omkring 80 forskellige sommerfuglearter flyver rundt og bidrager med deres mange flotte farver.  

Retur til overnatningsstedet til check ud, og herefter kører I til Habarana, som ligger ca. 1,5 times kørsel væk. Jeres personlige guide følger med jer til Habarana. I når frem til næste overnatningssted til frokost, som indtages her. Resten af eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Jeres guide står til rådighed, og vil gerne vise jer dyrene / fuglelivet omkring området på ejendommen 

Overnatning The Other Corner inkl. fuldpension

Dag 6: Habarana og Sigiriya

sigiriya

Efter et dejligt morgenmåltid kører I ud mod Sigiriya. Dette sted har en hel unik og gådefuld stemning omkring sig, som emmer af historier fra en svunden tid. Klippen rejser sig 200 meter lodret op i luften og en stentrappe fører fra bunden til toppen af bjerget. Cirka halvvejs mod toppen møder man et par løvepoter, som faktisk er resterne af et kæmpe hoved af en løve. 

Om eftermiddagen tager I på safari i Habarana området. I dag er de vilde elefanter i store flokke i fokus. Kom tæt på disse majestætiske dyr. 

Ved aftenstid vender I tilbage til jeres overnatningssted

Overnatning The Other Corner inkl. fuldpension

Dag 7: Colombo

mad colombo

Efter morgenmaden venter et besøg i Colombo. En spændende køretur på ca. 4 timer tager jer til Sri Lankas hovedstad som ligger på vestkysten og er naboby til Sri Jayawardenapura-Kotte, Sri Lankas administrative og politiske hovedstad, undervejs stopper chaufføren ved et frokoststed (egen udgift).

Tjek ind på hotellet. Resten af dagen har I mulighed for at slappe af og nyde hotellets faciliteter eller udforske den spændende havneby.

Colombo har i mange århundreder været en blomstrende havneby. I dag er den en fascinerende hovedstad både finansielt og kulturelt i en charmerende blanding af fortid og nutid. Colombo er det kommercielle centrum på Sri Lanka. Din guide og chauffør står til rådighed for en shopping tur eller sightseeing i byen.

Overnatning på Ramada Colombo inkl. halvpension

Dag 8: Colombo

colombo

Efter morgenmaden venter en speciel oplevelse i Colombo. Vi har arrangeret en sightseeing tur i tuk tuk. Her får I lov at opleve dagligdagen i Colombo. De travle, farverige markeder ved Pattah og de gamle koloniale historiske bygninger i Colombo.

Overnatning på Ramada Colombo inkl. fuldpension

Dag 9: Hjemrejse

Det er nu tid at rejse hjem til Danmark igen. Efter tjek ud på hotellet køres I i lufthavnen. 

Måske I ønsker at opleve mere af Sri Lanka? Eller måske drømmer I om at se Maldiverne? Øerne er blot 1,5 times flyvning fra Sri Lanka, så det er oplagt at kombinere Sri Lanka med badeferie på Maldiverne. 

Safari Eksperten er selvfølgelige behjælpelig med, hvad I måtte ønske. 

Dag 10: Ankomst til Danmark

Indkvarteringer på rejsen

 


Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Colombo t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 3 overnatninger i Claughton Wild Wilpattu med fuldpension 
 • 2 overnatninger på The Other Corner med fuldpension 
 • 1 overnatning på Ramada Colombo med halvpension
 • 1 overnatning på Ramada Colombo med fuldpension
 • Safarikørsel og aktiviteter som beskrevet i program
 • Egen engelsktalende guide og chauffør
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer & drikkepenge
 • Rejse & afbestillingsforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse (DKK 3300,-) 
 • Visum til Sri Lanka (ca. 50 USD,-) Visum assistance kan tilkøbes til DKK 1000 pp. inkl visumgebyr.
 • Vaccinationer 
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt som ikke er nævnt under "prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Tina Jeppesen

Telefon: 56 36 25 45

Tina Greve Jensen

Telefon: 56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m