« Tilbage

Drakensberg

Ved Sydafrikas østkyst ligger bjergkæden Drakensberg, som dækker over 250.000 hektar. Det højeste punkt på Drakensberg er Thabana Ntlenyana, der rækker hele 3.482 meter op i luften. Drakenbjergene er et absolut must at se, hvis man er glad for vandring, klatring eller hvis man vil studere et spændende og delvist endemisk fugleliv. Området er særlig kendt for sin dramatiske natur og enorme skønhed. I år 2000 blev området udnævnt til et verdensnaturarvsområde, bl.a. for dets bemærkelsesværdige bjergkunst, som vidner om San-folkets levemåde og trosforestillinger.

De nordlige Drakenbjerge

Den nordlige del af Drakensberg begynder ved Fristatprovinsen og fortsætter ned til Royal Natal-nationalparken. Royal Natal er yderst bemærkelsesværdig, da denne udgør kilderne for Tugelafloden og byder på Tugelafaldene, som er verdens næsthøjeste vandfald. Den nordlige del af Drakensberg udgør den største del af bjergkæden.

De sydlige Drakenbjerge

Den sydlige del af Drakensberg strækker sig fra Transkei og ind i Sani Pass-regionen. Der findes flere måder at komme til Drakensberg på, og man kan komme ind via både den nordlige og sydlige del. Det absolut bedste ved området er, at parkerne er omfattet af Ramsar-konventionens beskyttelse af vådmarksområder, således at dette fantastiske område kan opleves råt og uspoleret af alle eventyrlystne safarigæster.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m