Balule River Lodge Balule | Kruger safari i Sydafrika
« Tilbage

Balule River Lodge

En Afrika safari i Balule River Lodge giver dig alle forudsætninger for at få netop den luksusferie, du drømmer om! Lodgen er smukt beliggende med udsigt over Greater Kruger National Park og Olifants River, og består af to gæstehuse med tre dobbeltværelser i hver, et hovedhus med spisestue, opholdsstue, bibliotek og stor fællesterrasse og "bomaen", som er vores udendørs spisested. Derudover er der Elefant suiten der ligger højt hævet over resten af lodgen med udsigt til bushen. Der er også swimmingpool og lille enkelt fitnessrum, samt en shop, hvor gæsterne kan købe afrikanske souvenirs og smykker, safari tøj, og postkort. 

Alle huse er opført i klassisk afrikansk stil med masser af rustikt træværk og store stråtage og falder smukt ind i den omgivende natur, og der er wifi på alle værelser.

Main House

Lodgens hovedhus, Main House, er opført i klassisk afrikansk byggestil. Her finder du en stor spisestue og en opholdsstue, som især benyttes, når det er for koldt til at spise og sidde udendørs.

Hovedhusets mest populære sted er den kæmpestore terrasse, som byder på en helt unik udsigt over Olifants River og Great Kruger National Park. Terrassen er møbleret med komfortable, bløde lænestole og et stort åbent ildsted. Her indtager gæsterne en drink inden tjeneren kommer ind for at annoncere, at ”Dinner is ready!”.

I Main House er der også et bibliotek, som blandt andet har et godt udvalg af bøger om flora og fauna i Sydafrika og området omkring Kruger National Park. Der er også et rigt udvalg af skønlitterære bøger, som tidligere gæster har efterladt i lodgen.

Værelser

På Balule River Lodge, kan du vælge mellem 3 forskellige værelsestyper:

Standard Bedroom: Værelse på 25 kvadratmeter med enkelt, twin beds eller dobbeltseng. Fra værelset er der udgang til terrasse med udsigt til Olifants River.

Master Bedroom: Værelse på 42 kvadratmeter, som er udstyret med stor dobbeltseng. Fra værelset er der udgang til terrassen, som er udstyret med komfortable lænestole, og udsigt til Olifants River.

Elefant Suite: Suiten er lidt større end Master Bedroom og er placeret lidt afsides de andre værelser, oppe på toppen. Fra suiten er der udgang til egen terrasse, hvorfra der er udsigt til bushen. Elefantsuiten har egen lille splash-pool.

Alle værelser har eget bad og toilet samt air condition, myggenet, sikkerhedsboks, hårtørrer og omformer til europæiske stik.

Bomaen - det udendørs spisested

Middagene i Balule River Lodge indtages størstedelen af året - når vejret er til det - i bomaen. En boma er en indhegning lavet i smukke naturlige materialer; dens oprindelige anvendelse i Afrika har været at beskytte husholdningens husdyr mod de vilde dyr, men i vore dage anvendes betegnelsen også om et udendørs spisested med grill og åbent ildsted.

Poolen 

Vores pool ligger direkte ud til Olifants River med fri udsigt til de dyr, som opholder sig i floden eller som kommer ned til den for at drikke eller svale sig i det kolde vand. I poolområdet er der solsenge og parasoller samt et overdækket område, hvor man i skyggen kan nyde en god bog eller betragte dyrelivet. Ved poolen er der også et lille barområde, hvorfra man kan forsyne sig med kolde drikkevarer.

Fitnessrummet

Lodgens beskedne fitnessrum er smukt beliggende med flot udsigt til Great Kruger National Park og Olifants River. Her kan du måske være heldig at spotte en elefant, en abe eller en antilope i floden eller ovre på den anden side af bredden, samtidig med at du får brændt kalorierne af og pulsen i vejret. I fitnessrummet er følgende maskiner og træningsudstyr til rådighed:

 

  • Løbebånd 

  • Motionscykel

  • Crosstrainer

  • Boksebold

  • Bænk til at lave mavebøjninger

  • Håndvægte

Fitnessrummet ligger ved siden af poolen, så efter træningen kan du få ekstra velvære med en tur under vores udendørs bruser og derefter en svalende svømmetur i poolen.

Shoppen

Er du kommet af sted til Balule River Lodge og Sydafrika uden tøj, der egner sig til safari, eller ønsker du at købe safari tøj i god kvalitet med Balule’s eget logo, tilbyder vi et rigt udvalg af højkvalitets safari tøj i vores velassorterede shop. I shoppen kan du finde bukser, skjorter, shorts, T-shirts, toppe, bluser, nederdele, jakker og hatte, både til kvinder og mænd.

I shoppen har vi også en masse forskellige afrikanske souvenirs af høj kvalitet, for eksempel smykker, brugskunst, masker, postkort, træfigurer og kurve.

Vi har også et lille udvalg af personlige plejemidler.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m