VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE 14 DAGES REJSE
PRIS FRA 27.695,- kr.

Balule River Lodge & Cape Town

Oplev storslået vild natur, som indeholder alt lige fra tropiske nætter, lyden af chikader, eksotiske dufte i bushen, betagende safari oplevelser og ikke mindst verdens smukkeste by Cape Town.

Højdepunkter på rejsen

 • Oplev Sydafrikas mest kendte nationalpark Kruger
 • Bo ud til Olifant River hvor elefanterne jævnligt kommer gennem lodgen
 • Vores egen lille intime og dansk-drevede lodge belligende i Greater Kruger Nationalpark
 • Rigt indhold af Afrikas mange spændende dyr
 • Verdens smukkeste by Cape Town
 • Den vidunderlige udsigt fra Table Mountain

14 dages rejse fra 27.695,- kr.

Drømmer I også om safari Afrika? På Balule River Lodge opfylder vi jeres drøm om safari i Sydafrika – og mere til! Med en perfekt beliggenhed midt i Sydafrikas bedste safariområde, en meget dedikeret stab og plads til kun 14 gæster om ugen, gør vi vores bedste for at jeres safarirejse bliver den bedste ferie nogensinde! Dertil tillægger vi et fantastisk ophold i smukke Cape Town, som vil gøre dette til en uforglemmelig ferie.

På 14-dages rejsen til Balule River Lodge & Cape Town, bor I til Olifant River, hvor der er masser af dyr at opleve fra jeres værelses terrasse. 

Balule River Lodge Ligger i Greater Kruger National Park - et vildtområde større end Jylland! I vil opleve safariture i Balule Nature Reserve og der vil være en heldagssafari i Kruger National Park.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra oplevelser fra lodgen, eller blot nyde den fantastiske beliggenhed, dase ved poolen, og betragte naturen omkring jer.

Herefter står den på verdens smukkeste by, Cape Town.
Cape Town byder på masser af fantastiske restauranter og trendy cafeer. Her er eksperimenterende kunstnere, gode markeder og den smukt renoverede havnefront, Victoria & Alfred Waterfront, som i dag udgør byens forlystelsescentrum, med masser af butikker, hoteller og spisesteder, samtidig med at området stadig fungerer som havn.

Seværdigheder på rejsen


Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Danmark - Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg - Balule River Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn, Hoedspruit, ved Kruger National Park.

Her bliver I mødt af Balules guide, som kører Jer til lodgen. Velkomst i lodgen med en dejlig frokost. Informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safari biler i Balule Nature Reserve, en morgen gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddags gamedrive kl. 15.30.
Vi har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad vi kommer til at se. Blot er ét sikkert: Safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte.

Under eftermiddagens gamedrive gør vi holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får vi den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Gamedrive i Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i lodgen, og efter en times kørsel i bil når vi den statsejede del af Kruger National Park - netop som solen står op.
Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer.

I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant. Vi kører i åbne safari biler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad vi skal observere. Han kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig.
Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers. I løbet af turen standser vi forskellige steder for at strække benene samt for at spise frokost.

Vi kører ud af parken lige før solnedgang og ankommer til Balule River Lodge, hvor et herligt aftensmåltid venter os.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Afslapning i Balule Nature Reserve & Balule tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Lodge, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring lodgen.

Du kan også vælge en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes, f.eks. ballon-safari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village.

Dag 6: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Tirsdagen starter vi igen tidligt med en morgen gamedrive i lodgens åbne safaribiler. Vi spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen. Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr.

Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske "sundowner", mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Dag 7: Gamedrives i Balule Nature Reserve + "bush braii"

Denne dag er der mulighed for tilkøbsaktiviteter, f.eks. en ekstra safari, et river cruise eller en tur i varmluftballon. 

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve.

Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikansk grillaften, "bush braii", ved udsigtspunktet Lion View, hvor vi nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. 

Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens chikaderne synger og løverne brøler i det fjerne. 

Dag 8: Game Drive i Balule Nature Reserve og mulighed for tilkøbsaktivitet

Vi starter dagen tidligt med et morgen game drive i Balule Nature Reserve. Måske kan I sætte kryds ved flere af de arter som lever i Balule Nature Reserve? Giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, elefant og flodhest

De kompetente guider fortæller gerne om dyrene og deler ud af deres viden, her er mulighed for at stille de sidste spørgsmål, hvis I føler I mangler svar på noget.

Eftermiddagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller blot slappe af på terrassen eller ved poolen.

Dag 9: Balule River Lodge - Cape Town

Afsked med Balule River Lodge og transfer til lokal lufthavn hvorfra der flyves til Cape Town.

Ankomst til Cape Town og transfer fra lufthavnen til Winchester Mansions Hotel.

Aftenen til fri disposition i Cape Town. Vi foreslår, at man spiser på en af de mange hyggelige restauranter i Waterfront-området.

Dag 10: Cape Town, Table Mountain + eftermiddag efter eget valg

Den første heldagstur i Cape Town starter kl. 9.00, hvor jeres private guide afhenter jer på Winchesters Mansion Hotel. I starter med en flot tur i kabelbanen op til Table Mountain, hvorfra man har en unik panoramaudsigt, der ikke findes smukkere andre steder i verden. Derefter er der rundvisning i selve Cape Town by, hvor vi får en introduktion til Cape Town og dens historie, som tog sin begyndelse tilbage i 1650’erne.

Vi besøger blandt andet District Six Apartheid Museum, som giver en levende indføring i denne vigtige del af landets historie og Cape Castle, som er det ældste bygningsværk i Cape Town. Om eftermiddagen kan man vælge mellem to forskellige ture i Cape Town:

1) Besøg på en vingård i Constantia-området, hvor vi smager nogle af områdets fantastiske vine, går en tur i vinmarkerne og indtager en dejlig frokost med udsigt til bjerge og vinmarker.

2) Waterfront-området i Cape Town rummer foruden et væld af spændende butikker og dejlige restauranter Two Oceans Aquarium, hvor man kan opleve mere end 3000 forskellige dyrearter fra Det Indiske Ocean og Atlanterhavet – blandt andet hajer, sæler, skildpadder og pingviner. Turen er velegnet for både børn og voksne.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Dag 11: Dag på egen hånd i Cape Town

I har hele dagen på egen hånd i Cape Town, til at udforske denne smukke by.

Gå på shopping eller nyd en god frokost på den smukke Waterfront. Hvis vejret er godt, er det også mulighed for at besøge Robben Island hvor Nelson Mandela og andre politiske fanger sad fængslet.

Dag 12: Cape Peninsula National Park: Hout Bay, Cape of Good Hope, Boulders Beach & Kirstenbosch Botanical Gardens

I afhentes på hotellet fra morgenstunden af jeres guide og starter dagen med en køretur gennem Bantry Bay, Clifton og Camp’s Bay, der er kendt som Cape Town’s Millionaire’s Mile – et ægte Jetsetter-paradis!

Næste stop er Hout Bay, der er Sydafrikas krebsehovedsstad og en gammeldags fiskerihavn.

I bevæger os mere sydpå via det berømte kyststræk, Chapman’s Peak, med sin betagende udsigt over Atlanterhavet. Oplev endeløse hvide sandstrande langs landsbyerne Noordhoek og uspoleret natur langs Misty Cliffs.

Jeres næste destination er det mest sydvestlige punkt i Afrika, The Cape of Good Hope(Kap Det gode Håb). The Cape of Good Hope er berømt, fordi rundingen af denne kap var en milesten på vejen til etableringen af en søvej til Østen. 

Det er blevet tid til en frokost. I kan vælge en frokost med betagende udsigt eller fish and chips ved en af Sydafrikas ældre havne (frokost for egen regning).

I fortsætter til Simon’s Town og Boulders Beach, hvor der befinder sig tusinder af pingviner, der yngler og hver dag svømmer 15 kilometer ud i havet for at hente småfisk. Pingvinerne er fastboende og har været på strandkysten i århundreder. Gæster er velkomne til at nyde et ”once in a lifetime adventure” og svømme med pingvinerne mellem de høje bølger i det turkisblå vand ved Foxy Beach.

I slutter dagen af med et besøg hos Kirstenbosch Botanical Gardens, der ligger ved den østlige fod af Table Mountain. Denne verdensberømte botaniske have dækker fem af Sydafrikas seks forskellige biomer.

Dagens aktiviteter er ved sin ende og I køres tilbage til jeres hotel, hvor I har aftenen til fri disponering.

 

Dag 13: Cape Town - Europa

Sidst på eftermiddagen er der transfer fra hotellet til Cape Town Lufthavn, hvor flyet afgår først på aftenen.

Dag 14: Ankomst Danmark

Fly fra Europa til Danmark, hvor der afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Prisen inkluderer

 • Fly København-Hoedspruit, Hoedspruit-Cape Town og Cape Town-København
 • Afhentning i Hoedspruit lufthavn og biltransfer til Balule River Lodge
 • 7 overnatninger på Balule River Lodge i et standard-dobbeltværelse 
 • Fuld forplejning på Balule River Lodge, eksklusiv drikkevarer*
 • 3 morgen game drives i Balule Nature Reserve, den ene afsluttes med “champagne breakfast” i lodgen
 • Heldagssafari i Kruger National Park
 • 2 eftermiddags game drives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen
 • Gamedrive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
 • Transfer i bil fra Balule River Lodge til Hoedspruit lufthavn
 • Transfer Cape Town lufthavn - Winchester Mansions Hotel t/r
 • 4 overnatninger på Winchester Mansions, inkl. morgenmad
 • To heldagsudflugter i Cape Town (baseret på minimum 2 personer)

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer (Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke på Balule, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker)).
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m