VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

Namibia Lodge Safari

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at være et af kontinentets smukkeste og mest særegne – og dette krydres med masser af afrikansk storvildt i landets nordlige egne.

Højdepunkter på rejsen

 • Namib-ørkenens storhed og skønhed i Namib Naukluft Park
 • Kystbyen Swakopmund og den gigantiske koloni af pelssæler ved Cape Cross
 • Enestående klippeudskæringer og den forstenede skov nær Twyfelfontein
 • Ægte storvildt-safari i den meget dyrerige Etosha-nationalpark
 • Gepard-centret i Otjiwarongo og sjældne dyr på Waterberg-plateauet

Nyd det konstant varierende og billedskønne namibiske landskab på denne, næsten to uger lange, lodge-safari. Med udgangspunkt i landets hovedstad, Windhoek, tager turen jer til Afrikas største nationalpark, Namib-Naukluft, hvor ørkenens skønhed og gigantiske klitter tårner sig op, inden i fortsætter til Swakopmund ved Atlanterhavets kyst. Kysten følges mod nord til den imponerende koloni af pelssæler ved Cape Cross, inden I kører ind i land igen for at opleve klippeudskæringer af en kaliber, så de er på listen over verdensarv samt en urgammel forstenet skov. 

Oplev "The Big Five"

På den sidste del af turen fokuseres på det afrikanske storvildt, der bl.a. rummer de berømte ”Big Five”: Elefant, sort næsehorn, bøffel, løve og leopard, men også masser af andre klassiske dyr som f.eks. giraffer, zebraer, geparder, bavianer og et stort udvalg af antiloper og spændende fugle.

Udforsk Namibias enestående ørkenlandskaber

Alt i alt en helt klassisk lodge safari til Namibia, hvor det som landet er mest kendt for vil fremstå tydeligt: smukke ørkenlandskaber, barske kyststrækninger og et varieret dyreliv med såvel ørkentilpassede specialiteter som klassisk storvildt og et rigt fugleliv.

Seværdigheder på rejsenRejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark sidst på eftermiddagen via en europæisk lufthavn.

Dag 2: Ankomst til Namibia og Windhoek

Ved ankomsten til lufthavnen i Namibias hovedstad, Windhoek, bliver I modtaget og kørt til jeres hotel. Her vil I møde jeres guide og chauffør på turen, der vil tage jer på en lille sight-seeing i Windhoek.

Overnatning på Klein Windhoek Guesthouse (eller lignende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad er på egen regning.

Dag 3: Windhoek til Namib Naukluft Park og Sossusvlei

Efter morgenmaden kører I til Namib Naukluft nationalparken, der rummer det der betragtes som verdens ældste ørken – Namib-ørkenen. Undervejs på den smukke rute vil jeres guide sørge for frokosten.

Overnatning på Agama River Camp (eller lignende) med halvpension.
Aftensmad på egen regning.

Dag 4: Namib Naukluft Park og Namib-ørkenen

Dagen starter meget tidligt og med medbragt morgenmad, da I skal ind i ørkenen til verdens højeste klitter omkring Sossusvlei og Deadvlei for at nyde den spektakulære solopgang over de gigantiske klitter. Disse er over 300 meter høje, og lysspillet omkring solopgangen giver mulighed for at tage nogle enestående billeder. Morgenmaden indtages i disse fantastiske omgivelser, hvor der er rig mulighed for gåture – sågar op på de højeste af klitterne, hvis der er kræfter til det!

Senere på dagen køres mod Sesriem Canyon, som Tsauchab-floden har skåret i landskabet for millioner af år siden. Undervejs sørger jeres guide for frokosten.

Overnatning på Agama River Camp (eller lignende) med halvpension.
Aftensmad på egen regning.

Dag 5: Namib Naukluft til Swakopmund

I dag går turen gennem den nordlige del af Namib Naukluft-nationalparken, hvor sand og klitter afløses af grus, sten og klipper på vej mod Atlanterhavet og Swakopmund. Undervejs gennem de barske men smukke ørkenlandskab med en tidløs ånd, vil jeres guide sørge for frokosten.

Ud over de fotogene landskaber vil I også se en række af verdens mest sjældne og ørkentilpassede dyr og planter, som er blandt specialiteterne på en safari i Namibia.

Ved ankomst til Swakopmund hen på eftermiddagen er der mulighed for at tilkøbe nogle af de mange aktiviteter, der kan bydes på, eller blot at slappe af og nyde atmosfæren i byen med tydeligt aftryk af sin tyske fortid – og udsætte aktiviteterne til i morgen.

Overnatning på Hotel a la Mer (eller lignende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 6: Swakopmund

I har hele dagen til fri disposition i Swakopmund, hvor der er et rigt udvalg af aktiviteter som kan tilkøbes, bl.a. quad biking, sand boarding, Living Desert Tour, Tandem Sky Diving, fiskeri fra stranden eller båd, guidet byrundtur, kajakture og delfin-, sæl- og hvalsafari.

Alt kan bestilles på stedet, men vi booker også gerne på forhånd, hvis I er sikre på hvad I vil på denne dag. Ring eller mail for oplysning om priser.

Overnatning på Hotel a la Mer (eller lignende) med morgenmad.
Frokost og aftensmad på egen regning.

Dag 7: Swakopmund til Twyfelfontein

I dag kører I mod nord langs den barske og nøgne Atlanterhavskyst fra Swakopmund til Cape Cross, hvor I vil se den største ynglekoloni af kappelssæler. Herefter forlades kysten og der køres ind i landet gennem ørkensletterne til Twyfelfontein. Undervejs vil jeres guide sørge for frokosten.

Fremme i Twyfelfontain besøges de historiske bushmen-klippeudskæringer og malerier, der siden 2007 har været på UNESCO's liste over verdensarv – Namibias første lokalitet til at modtage denne ære.

Overnatning på Twyfelfontein Country Lodge (eller lignende) med halvpension.
Aftensmad på egen regning.

Dag 8: Twyfelfontein til Etosha National Park

I kører videre mod nordøst og dagens første stop er ved Petrified Forest, der er resterne af en ca. 250 mio. år gammel forstenet skov. Herefter køres videre mod Namibias mest kendte park mod nord, Etosha-nationalparken, og jeres guide vil sørge for frokosten på vejen.

De næste to dage tilbringes i parken med gamedrives, hvor der søges efter det klassiske afrikanske storvildt, som parken er kendt for at rumme en stor bestand af.

Overnatning på Toshari Lodge (eller lignende) med halvpension.
Aftensmad på egen regning.

Dag 9: Etosha National Park

I har hele dagen til game drives i Etosha, der blev udlagt som nationalpark helt tilbage i 1907. Parken rummer ca. 114 arter af pattedyr, 340 arter af fugle, 110 krybdyrarter, 16 paddearter og en enkelt fiskeart trods det tørre miljø, så her er nok at søge efter og se på – især omkring parkens berømte vandhuller. Frokosten tilberedes af jeres guide.

Overnatning på Toshari Lodge (eller lignende) med halvpension.
Aftensmad på egen regning.

Dag 10: Etosha til Waterberg Plateau Park

Denne morgen siger I farvel til de vilde dyr i Etosha og kører til Cheetah Conservation Foundation i Otjiwarongo. Dette er et internationalt anerkendt forsknings- og undervisningscenter for geparder og de økosystemer de lever i, og som I skal besøge. Her er et omfattende besøgscenter for turister, som formidler viden om disse smukke kattedyr og det arbejde der gøres for at bevare dem.

Efter frokosten, som jeres guide sørger for, køres der videre mod Waterberg, der er et stort sandstens-plateau, som rejser sig omkring 200 meter over omgivelserne. På toppen af det store plateau findes Namibias eneste vildtreservat beliggende i bjerge, samt en række sjældne dyr, som yngler med så stor succes, at parken kan leverer dyr til andre parker i landet. Der findes også flere afmærkede stier i området, hvor det rige fugleliv og nogle af de mindre dyr kan nydes.

Overnatning på Waterberg Camp (eller lignende) med halvpension. 
Aftensmad for egen regning.

Dag 11: Waterberg til Windhoek

Waterberg forlades med kurs mod Windhoek. I kører gennem smukke landskaber med nogle korte stop undervejs, bl.a. for frokost som jeres guide sørger for.

I er tilbage i hovedstaden om eftermiddagen, hvor der kan slappes af inden afslutningsmiddagen kan nydes på en af byens mange fremragende restauranter.

Overnatning på Klein Windhoek Guesthouse (eller lignende) med morgenmad.
Aftensmad på egen regning.

Dag 12: Windhoek og hjemrejse

Safarien slutter efter morgenmaden.

Der vil dog selvfølgelig være transfer til lufthavnen i tide for flyet hjem.

Dag 13: Hjemkomst til Danmark

Efter et flyskift i Europa ankommer I til Danmark først på formiddagen.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark-Namibia t/r
 • Safarikørsel i henhold til program
 • Park-entreer
 • Aktiviteter i henhold til program
 • Safari-indkvartering i henhold til program
 • Måltider i henhold til program
 • Engelsktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkervarer
 • Drikkepenge
 • Rejse - og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Tilkøb af udflugter
 • Andre personlige udgifter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Andet som ikke er nævt i "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m