VÆLG AFREJSEDATO
ANTAL DAGE -
PRIS FRA -
Ring for bestilling

På Vingerne over Namibia

Kvalitetssafari af højeste karat, hvor der flyves i egne små privatfly mellem Namibias tre mest ikoniske naturdestinationer.

Alene de sceniske flyveture er en stor oplevelse i sig selv, men når de krydres med spektakulær natur, imponerende dyreliv og enestående camps bliver det altså ikke bedre!

Højdepunkter på rejsen

 • Sceniske flyveture mellem Windhoek og tre enestående kvalitetscamps
 • Namib-ørkenens storhed og skønhed omkring Sossusvlei og Deadvlei
 • Ørkendyr i den barske men smukke natur i Damaraland og Kaokoland
 • Safari og storvildt i det meget dyrerige Ongava Reservat ved Etosha

Denne luksussafari dækker de fineste og mest ikoniske områder af spektakulære Namibia. Transporten mellem de fantastiske områder og de meget komfortable camps og lodges foregår i Wilderness Airs små fly på hele ruten, så den enestående natur også kan nydes undervejs i fugleperspektiv. På turen besøges Namib- ørkenen og de legendariske kæmpeklitter ved Sossusvlei, den barske og tørre samt klippefyldte og bjergrige natur i Damaraland og Kaokoland-regionerne med bl.a. de ørkentilpassede elefanter, samt den vildtrige savanne omkring Etosha.

Indkvartering af højeste karat

Undervejs i Namibias øde og næsten endeløse natur foregår indkvarteringen på højeste niveau i private koncessioner, hvor der også er god plads med over imponerende 300 km2 pr. gæst – hvis der er helt udsolgt!

Oplev enestående naturomgivelser i Etosha

Områderne rummer varierede og unikke økosystemer, ligesom resten af Namibia, bl.a. verdens ældste ørken, de varmeflimrende saltsletter i Etosha samt ligeså fascinerende kulturer.

Oplev den afrikanske savanne fra luften

Denne tur indeholder essensen af Wilderness Safaris grundlag, hvor de søgte førsteklasses vildnis-områder i det sydlige Afrika og udfordrede passionen for guidede safarier, der skulle indeholde god formidling og samtidig være underholdende. I tråd med dette mål, giver turen ”På vingerne over Namibia” gæsterne mulighed for at opleve landets dramatiske sceneri sammen med dets ørkentilpassede dyr samt den klare stjernefyldte nathimmel. Samtidig byder turen på en vidunderlig mulighed for at se dette næsten endeløse land fra luften.

Rejsen dag for dag

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark sidst på eftermiddagen via en europæisk lufthavn.

Dag 2: Ankomst til Windhoek i Namibia og videre til Namib-ørkenen

Ved ankomsten til lufthavnen i Namibias hovedstad, Windhoek, bliver I modtaget i en dejlig privat lounge før I flyver videre med et af Wilderness Airs små fly. Retningen sættes mod ørkenen i Namib-Naukluft Park og det private Kulala Wilderness Reserve, hvor I skal bo de næste to dage og udforske regionen omkring berømte Sossusvlei med verdens højeste og smukt orangerøde klitter. Undervejs kan I nyde den fantastiske udsigt over bjergene og ørkenen.

Overnatning i Little Kuala med all inclusive 

Dag 3: Namib-ørkenen

I har hele dagen i dette spektakulære område. Tidligt om morgenen går turen ind til de allerhøjeste klitter omkring Sossusvlei og billedskønne Deadvlei med de spøgelsesagtige træer. Der er rig mulighed for gåture på og omkring klitterne.

Senere kører I til den fascinerende Sesriem Canyon, der for millioner af år siden er skåret gennem det smukke landskab.

Der er desuden mulighed for at tage en enestående ballonsafari over ørkenen, hvilket skal tilkøbes og gerne bestilles i forvejen.

Dagen i ørkenen rundes af med en sundowner og fantastisk udsigt.

Overnatning i Little Kuala med all inclusive.

Dag 4: Namib-ørkenen til Damaraland

I forlader Kulala-reservatet og de store klitter med jeres lille fly på vej mod næste destination. På en scenisk flyvetur får I et andet perspektiv af ”oceanet” af sand og klitter på vej mod kysten, som I senere flyver langs med, og kan se nogle af de berømte skibsvrag undervejs til byen Swakopmund, hvor der gøres et kort stop for at tanke op.

Herefter går turen ind over land igen, med smuk udsigt til de fladtoppede bjerge og fascinerende flodlejer i det nordlige Damaraland, inden I lander i det private Torra-reservat, hvor de næste to dage skal tilbringes.

Overnatning i Damaraland Camp med all inclusive.

Dag 5: Damaraland og Torra -reservatet

I har hele dagen til at udforske området, hvor den helt specielle natur og de mange forskellige ørkentilpassede dyr er i fokus, især de lokale elefanter. Ud over naturen er Torra-reservatet kendt for det meget succesfulde samarbejde med det lokale Torra-samfund.

Overnatning i Damaraland Camp med all inclusive.

Dag 6: Damaraland til Ongava-reservatet ved Etosha

Denne morgen fortsætter I mod det private Ongava-reservat på grænsen til den mægtige Etosha-nationalpark mod nord. Under flyveturen ses et tydeligt skifte fra Damaraland og Kaokolands klippefyldte scenerier til de mere frodige skov- og græsklædte sletter i vildtrige Ongava og Etosha, hvor de to sidste dage skal tilbringes. Her skal I bo med udsigt over et vandhul, der tiltrækker et bredt udvalg af områdets klassiske storvildt samt masser af fugle.

Overnatning i Ongava Tented Camp eller Ongava Lodge med all inclusive.

Dag 7: Ongava-reservatet

Hele dagen er afsat til safari aktiviteter i det skønne område, der rummer stort set alt det klassiske afrikanske storvildt. Programmet tilpasses jer, men der vil typisk være safari i åbne biler om morgenen fra solopgang og om eftermiddagen indtil solnedgang.

Midt på dagen kan der slappes af på jeres vidunderlige og komfortable hjem i den afrikanske bush, hvor mange dyr jo også kommer til vandhullet.

Overnatning i Ongava Tented Camp eller Ongava Lodge med all inclusive.

Dag 8: Ongava til Windhoek for hjemrejse

I flyver den sidste smukke tur med Wilderness Air, og kan undervejs nyde udsigten over den træklædte savanne med spredte fladtoppede bjerge på vej mod Windhoek, hvor der er forbindelse til flyet hjem.

Dag 9: Hjemkomst til Danmark

Efter et flyskift i Europa ankommer I til Danmark først på formiddagen.

Indkvarteringer på rejsen

 

Seværdigheder på rejsenPrisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark-Namibia t/r
 • Fly mellem indkvarteringerne i henhold til program
 • Safarikørsel i henhold til program
 • Park-entreer
 • Aktiviteter i henhold til program
 • Safari-indkvartering i henhold til program
 • Alle måltider og drikkevarer i henhold til program

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkepenge
 • Rejse - og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Tilkøb af udflugter
 • Andre personlige udgifter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 79.- pr. person
 • Andet som ikke er nævt i "Prisen inkluderer"
 • Sædereservation på flyrejsen 

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

HAR DU SPØRGSMÅL?

Linda Bertelsen

Telefon: 63 21 43 04

Ulla Fregerslev

Telefon: 63 21 43 02

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m