Om Safari Eksperten

KVALITET - TRYGHED - SERVICE

Safari Eksperten har, som en del af moderselskabet Limpopo Travel A/S, mere end 10 års erfaring i safari og turist rejsebranchen. Tilsammen har vores medarbejdere mere end 150 års erfaring i rejser til Afrika. Vi har derfor et unikt udgangspunkt for, at kunne arrangere og tilrettelægge den rejse du drømmer om.

Som det mindre selskab i en stor rejsebranche, er det vores rolle altid at have den personlige kontakt med vores partnere i Afrika. Hos os kan du altid forvente en meget personlig og ærlig rådgivning, når du skal af sted, og du er således sikker på altid at få en rejse, der passer til netop dig. Vi ved, at rejsen betyder meget for dig – og derfor er den også vigtig for os. Safari Eksperten lever af glade kunder – og heldigvis er mange af vores kunder så glade, at de vælger at ringe til os igen næste gang de skal på deres drømmerejse.

Selvom Safari Eksperten er et lille og personligt rejsebureau, er vi en del af Limpopo Travel A/S, og herigennem er vi medlem af Rejsegarantifonden (reg.nr. 1462). Det er din sikkerhed for, at din rejse altid vil blive afviklet og du løber ikke en økonomisk risiko.

Du er velkommen til at komme forbi vores hovedkontor i Svendborg til en uforpligtende snak. Hvis I er en gruppe eller større familie, er I velkommen til at kontakte os for et personligt møde i hele landet, så vi sammen kan planlægge din safarirejse. Aftal et personligt møde på tlf. (+45) 56 36 25 45 eller mail info@safarieksperten.dk

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m